Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

kõik wellingtoni

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'kõik wellingtoni\'

Originally posted by ek

Originally posted by ROOTSI KUNN

... Ma ei tea palju seal muudel päevadel rahvast käib aga neljapäeval 27. mail on maja täis ja pidu igatahes hommikuni ...
    maja võib ju täis olla aga väide \"pidu hommikuni\" paneb kergelt muigama meenutades varasemaid juhtumisi Wellingtonis
    No jah ,millise hommikuni? Vahest on ka paar päeva järjest seal istutud ,kui meenutada siis paneb lausa ulguma ,mitte muigama.
    FCF Forever

Kommentaar

Originally posted by jansa

.. kui nüüd kõik hästi läeb siis - 27. 05. esineb aferpartyl Kosmikud ja
      30.05. Sõpruse puiestee...
      ... kohtumispaik Wellington Pub...

lisa- ja täpsustav info ja järgmisel nädalal...

kuda piletiga lood on? on? ei ole?

Kommentaar

Originally posted by ek

... Ma ei tea palju seal muudel päevadel rahvast käib aga neljapäeval 27. mail on maja täis ja pidu igatahes hommikuni ...
        maja võib ju täis olla aga väide \"pidu hommikuni\" paneb kergelt muigama meenutades varasemaid juhtumisi Wellingtonis
        No jah ,millise hommikuni? Vahest on ka paar päeva järjest seal istutud ,kui meenutada siis paneb lausa ulguma ,mitte muigama.
        need olid need vanad ajad, kui veel hommikul enne 10met sisse sajati ja vaadati kuidas meeldivalt vindine Viu koos tegelintskitega niisama sips rüüpab.. siis oldi seal jah suht mitu ööd järjest ja joodi .. aga nüüd on koht suht mõttetu..
        eniveis hea, kui aftekas ikka ilusti toimub

Kommentaar

Originally posted by b0xter

Originally posted by ek

need olid need vanad ajad, kui veel hommikul enne 10met sisse sajati ja vaadati kuidas meeldivalt vindine Viu koos tegelintskitega niisama sips rüüpab.. siis oldi seal jah suht mitu ööd järjest ja joodi .. aga nüüd on koht suht mõttetu..
          eniveis hea, kui aftekas ikka ilusti toimub
          ... Sinu jaoks Boxter - kui võlgu ära ei maksa - võib see aftekas küll mitte ilusti lõppeda...
          RummaBastards!

Kommentaar

...and 12 points goes to....Kosmikud!
            Wellington jääb (seekord?!) nulli peale. Kõrbenud söök(riis+something) ei ole just minu maitse järgi.

Kommentaar

aga mina ei mäleta midagi
              shalalalalaaaa
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Täispunktid korraldajatele , Kosmikud on laivis väga lahedad . Küll aga ei ole lahe tänane tööpäev .

Kommentaar

... selle pubiga on siis nüüd lõplikult finito.....uute juhatajate käest tuli päris terava piirini võideldes läbi ussim...i Kosmikute esinemistasu välja võidelda jne. jne. + see et meist keegi olla nende peldikupoti purustanud, millise peaksime neile kompenseerima jms. lollakad fabritseeritud nõuded...
                  Jääb vaid mälestus ilusatest üritustest ja aegadest ning 2800.- EEKine võlg mis nad mulle sallide müügi eest võlgu jäävad....
                  RummaBastards!

Kommentaar

Jama värk... Uut pesitsuspaika on vaadatud? Ma ühte lahedat kohta heade hindade, asukoha ja veel lahedama barmaniga tean, aga seal pidi probleem olema selles, et omanikud ei taha nö jalkabaari teha...
                    Supplies!

Kommentaar

Originally posted by vandersell
                      Jama värk... Uut pesitsuspaika on vaadatud? Ma ühte lahedat kohta heade hindade, asukoha ja veel lahedama barmaniga tean, aga seal pidi probleem olema selles, et omanikud ei taha nö jalkabaari teha...
                      and that would be?

egas muud, kui Tallinna baaris hakkame kogunema, sealt hea jalgpallitrammi peale minna, või maha tulla
                      ..loodame, et levaadikud ei pahanda
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Working...
                      X