muidugi saab vaata lihtsalt tabeli seisu selle kvalifikatsiooni turniiri lõpus . esimese asetuse saavad gruppide esimesed, teise asetuse gruppide teised jne.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti 2004. aasta EM-valikturniiri alagrupp!
Collapse
X
-
minu meelest on see viimase kahe aasta valiktsüklite keskmise punktisumma järgi.
Kui Eesti Portugalilt punkte ei saa, siis on keskmine punktisumma mängust 0,95 millega eelmise loosimise ajal oleks jäänud kõige nõrgemasse tugevusgruppi.
Tegelikult sellise punktisummaga on võimalik ka neljandasse tugevusgruppi jõuda.memer of Gaskoff fan club
Kommentaar
-
Olin ühel õhtul pisut joobes ja istun mina arvuti taha ja oh ime. Martin on avalikustanud loosimise tulemused. Ei tulnud mulle meelde et need alles ees seisavad ja ei viitsinud ka järgnevat juttu lugeda. Igatahes olin ülimalt rahul ja hakkasin juba ringi trallitama, kui äkki lugesin edasi ja pettumus suur.
See selleks, aga Shotlasi tahaks jälle vastu saada ja ei mingeid slaave.
Kommentaar
-
Inglismaa
Prantsusmaa
Eesti
...
See oleks lahe.\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Kommentaar
-
Mayhem!
Nüüd, kus mängus on täiesti lõppenud, äkki annad siis lõpptulemusest ka teada - kes kuhu kaussi kukkus?
Saaks siis vaadata ning mõelda, keda vastaseks tahaks.
Muide - tean, et Läti kukkus viiendasse ning Eesti tõusis neljandasse, seega võime Läti endale nõrgema vastasena vastu saada!When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
"Kausid" peaksid välja nägema järgnevalt:
1.grupp
Rootsi
Hispaania
Tshehhi
Saksamaa
Rumeenia
Iirimaa
Belgia
Itaalia
Holland
2. grupp
Türgi
Venemaa
Horvaatia
Prantsusmaa
Jugoslaavia
Taani
Ukraina
Poola
Inglismaa
3. grupp
Sloveenia
Shotimaa
Austria
Norra
Slovakkia
Iisrael
Shveits
Bulgaaria
Island
4. grupp
Soome
Kreeka
Ungari
Küpros
Bosnia-Hertsegoviina
Valgevene
Wales
Eesti
Läti
5. grupp
Põhja-Iiri
Makedoonia
Gruusia
Leedu
Armeenia
Moldova
Albaania
Fääri saared
Aserbaidzaan
6. grupp
Liechtenstein
San Marino
Malta
Andorra
Luksemburg
Tõenäoliselt liidetakse 5. ja 6. grupp kokku
PS. Martin, kust sul see Läti info pärineb? Äkki tuli erinevus sellest,et arvestati ka Portugal sisse. Kuid korraldajatena nad valikturniiril ju ei osale.
Rise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
kõva oleks kui saaks sellisesse gruppi
iirimaa
inglismaa
shotimaa
eesti
põhja iiri
san marino
vat see oleks tase. ja annaks eesti mängjatele sitaks võimalusi end briti skautidele näidata
selline poleks ka paha
rootsi
inglismaa
island
eesti
fääri sääred
san marino
kui esimesets puuduksid edasi pääsu võimalused täiesti siis teisest oleks mingi väike shanss
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar