Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Tartlased, avaldage arvamust!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Tartlased, avaldage arvamust!

Tere!

Teemaks Tartu fännide sõit Shoti mängule. Ja eeskätt sõidu algusaeg Tartust. Kuivõrd shotlased on omaette koloriitsed tegelased, siis avaldati arvamust, et sõit võiks alata vara. Seellega põmst nõus, aga KUI vara?

Mängu algusaeg on väidetavalt 21.30, Seega:

a) Jõuda Tallinnasse juba kell 17.30, seega start Tartust enne 15.00. Soovijad jõuaksid sellesinase trammi peale, mida Kunn hetkel orgunnib. Samas venib Tallinnas veedetud aeg kole pikaks ja töö- ja kooliinimestel võib ebamugavusi tekkida...

b) Startida Tartust kunagi hiljem, ntx ajal mil kooli- ja tööinimesed enam üleloomulikke pingutusi tegema ei pea ja jõuda Tallinnasse ntx 2 tundi enne mängu algust, elik start kell 17.00

Teema kestab.. ütleme et 1,5 päeva. Avaldage arvamust, sõbrad!

pRmt!

Jalgpallihaigla liige
    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Replying to Topic \'Tartlased, avaldage arvamust!\'

Ilmselt oleks enamikele parem, kui sõit algaks kell 17:00 aga kui buss väljub juba kell 15:00 siis olen ka kindlalt 14:45 bussis platsis
    Kas registreerimine sellele reisule on juba peale hakkanud?

Kommentaar

sry et off-topic a te olete alati oodatud ükskõik mis kell te tulete ja kasvõi läbitelekanali....(nagu üks punase pikakarvaline elukas laulis)
      sigpic

Kommentaar

Hmm, kas Tartust huvi tõesti niivõrd väike, või pole keegi teemat tähele pannud?

Varsti kukub kell...
        Jalgpallihaigla liige
        Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Mina eelistaksin hilisemat varianti, a ega see varasem ka hull ei ole.

Kommentaar

See võib olla esimene kord, mil ma riskin ise Tallinna sõita, seega mõned saaksid ehk mingi summa eest koos minuga
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin

See võib olla esimene kord, mil ma riskin ise Tallinna sõita, seega mõned saaksid ehk mingi summa eest koos minuga
              Enne, kui Smutile JAH ütlete, kaaluge ikka päris korralikult alternatiive!!
              Sest kui see mees roolitaha saab, siis ...
              Vihjeks:
              Sündmus: aastavahetuse trall
              Kiiruskatse: teejupp rongijaamast Kypsi-Pireti juurde
              The other line moves faster.

Kommentaar

Originally posted by Raix
                Sündmus: aastavahetuse trall
                Kiiruskatse: teejupp rongijaamast Kypsi-Pireti juurde
                Süüdimatu tegelane jah. Kihutas pööraselt peateele ja etteheitele, et ei old ju näha kas peateel autosid kah sõitis, vastas ta, et ta niikuinii nende prillidega midagi ei näe.

Kommentaar

Raixile - see oli su tolle õhtu kõige toredam elamus ju, kui naised sinust kinni haarasid suures õuduses. See mu plaan aga oligi, et sa tibisid saaksid Peale selle olin ma selle tee juba kaks korda enne läbi sõitnud, seega iga kurv oli peas

Kypsile - ma reedel saan uued prillid, isegi raamid on uued. Uued läätsed juba ostsin.

Seega jube kindel on sõita :P
                  When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

muhhahhaaa... tartu kaskadöörid
                    *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Originally posted by Martin

Raixile - see oli su tolle õhtu kõige toredam elamus ju, kui naised sinust kinni haarasid suures õuduses. See mu plaan aga oligi, et sa tibisid saaksid Peale selle olin ma selle tee juba kaks korda enne läbi sõitnud, seega iga kurv oli peas

Kypsile - ma reedel saan uued prillid, isegi raamid on uued. Uued läätsed juba ostsin.

Seega jube kindel on sõita :P
                      Alguses tuli Golf, siis läätsed ja nüüd UUED PRILLID KA??! Midagi on mäda...aga mis? Anybody?

Kommentaar

Working...
                      X