Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Laulud ja hõisked

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Laulud ja hõisked\'

ma arvan esialgu seda, et mis need inimesed arvavad, kes väljakule lihtsalt igasugust prahti viskavad -> need rullid vms asjad veel, aga täna loobiti ju suisa prahti ja kavasid. leian et see on äärmiselt rumal käitumine
    LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Algselt postitas Peku

ma arvan esialgu seda, et mis need inimesed arvavad, kes väljakule lihtsalt igasugust prahti viskavad -> need rullid vms asjad veel, aga täna loobiti ju suisa prahti ja kavasid. leian et see on äärmiselt rumal käitumine
      Jep, mingi valge prahi loopimine Norra väravavahi suunas oli ebameeldivalt üllatav mullegi..Milleks ometi?
      Which ship has never docked at Liverpool?
      The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

täiesti nõus.. norra väravavaht sai millegagi vastu pead kah ja siis hoidis seal kätt peal ja vaatas sellise kurva pilguga üles tribüünile, et \"MILLEKS?\". Nii kahju oli- me oleme varsti juba nagu mingid hullud venelased või itaallased kes ei suuda piiri pidada.

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

Kui see teema veel jõus ja nõus on,miks mitte selline laul:Eestlane olen
          ja Estlaseks jään,
          olen Eestlaseks loodud.
          Eestlane olla on uhke ja hää
          just kui vaarisa moodi...
          miks mitte?

see on minu arvates mega idee... ..laulamem seda viisi

Kommentaar

Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Ma ei tea ,kui paljud minuga nõus on aga viimasel ajal on ainuke fännitribüünilt selgelt kostuv hüüe kahjuks vaid : Eesti,Eesti. Sisuliselt see ,millest omal ajal sai alustatud. Ühislauluna ei suudeta enam praktiliselt midagi luua ja selgelt ette kanda.
              Meie fännitraditsioonid on tegelikult piisavalt pikad(15 a) ,et tavaliselt skandeerimiselt tuntud viisidele ja lauludele üle minna. Jäägu Alo Matiiseni isamaalised ikka laulupeo repertuaari,sest klassikalisi ,maailmas tuntud jalgpalliviise on piisavalt. Üldiselt on selline mõne sõna skandeerimine väga omane just vene jalgpallifännidele. Aeg oleks midagi muuta ja olukorda jälle paremaks teha. Ei makasa unustada ,et aastaid tagasi vutifännide poolt välja mõeldud lõõklaused on nüüdseks kasutusel kõigil spordialadel Eestis. Tore oleks traditsiooni jätkata.
              FCF Forever

Kommentaar

ma olen nõus sellega et hõiskeid tuleb ainult Eesti,Eesti aga on ju palju räägitud et teha mingisugune fänni lauluik või midagi sellist teatud laulud kuhugi üles ripudada ja pähe õppida fännidel või midagi sinna kanti!! sellesuhtes oleks tõesti traditsioone jätkata
                Jalgpallihaigla liige
                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Minu arvates on meil päris palju häid laule ja hüüdlauseid: http://www.jalgpallihaigla.ee/jph_lauluraamat.htm

Mäletan näiteks oktoobrit 2000 Dublinis, kus paarkümmend tuhat iirlast meid kümmet sinisärki selgelt üle karjusid Aga 70% ajast kõlas ainult nende maailmakuulus \"Boys in green\".

Klubide osas mul ülevaade puudub, aga vaadates erinevate riikide koondiseid, on meie repertuaar suur, isegi väga suur. Kui ainult saaks oma laulud-hüüded Lillekülas ja ka võõrsil kooskõlama! Minu arvates on üheks tingimuseks väga hääleka ja viisi pidava fänni karja keskel tagapool paiknemine. Näiteks Oti (laulnud RAMi poistekooris, muuseas). Võtab kogu repertuaari rahulikult läbi. Ja kui vaja, ühekorra veel
                  poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Jäägu Alo Matiiseni isamaalised ikka laulupeo repertuaari,sest klassikalisi ,maailmas tuntud jalgpalliviise on piisavalt.

* erm... mulle matiiseni looming meeldib. väga!

* laulikuid on tehtud, kes tahab neid rohkem, tehku juurde. ent paraku laulik ei laula.

* seda \"viga, miks tribüünidel laul ei kõla\" ärgu otsitagu sealt kus kõik korras on...

hau!
                    Jalgpallihaigla liige
                    Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

tuleb kompromissini jõuda ja mingi asi ikkagi siis tribüünil ära esitada,fännidele midagi uut sisse süstida

Kommentaar

Muide selline värk, et meil bändil on peatselt valmis saamas uus laul Eestist, seal ka midagi uut. Mingisuguse algelise versiooni kavatsen siia kuhugi ka üles riputada, kui õigeks lindistamiseks läheks tuleks teha mingisugune korjandus. :P
                        izerman@hotmail.com

Kommentaar

Olles olnud viimasel kahel Eesti mängul fännisektoris on silma ja kõrva hakanud, et ei suudeta laulda ja skandeerida koos vaid seda tehakse eraldi- ja kui ühel tribüünil lauldakse eraldi, mis siis veel teistest rääkida.
                          Kooridel on olemas ka juhid kes vaatavad, et kõik ilusti koos laulaksid ja staadionil peaks olema ka fännid kes laulmist ajastaksid, sest muidu kukub see halvasti välja.
                          Kui kõik tribüünid ühel ajal laulaksid oleks see võimas.
                          Asi on organiseerimises.
                          name of the game- FOOTBALL

Kommentaar

Algselt postitas vaherhar

Olles olnud viimasel kahel Eesti mängul fännisektoris on silma ja kõrva hakanud, et ei suudeta laulda ja skandeerida koos vaid seda tehakse eraldi- ja kui ühel tribüünil lauldakse eraldi, mis siis veel teistest rääkida.
                            Kooridel on olemas ka juhid kes vaatavad, et kõik ilusti koos laulaksid ja staadionil peaks olema ka fännid kes laulmist ajastaksid, sest muidu kukub see halvasti välja.
                            Kui kõik tribüünid ühel ajal laulaksid oleks see võimas.
                            Asi on organiseerimises.

on üritatud ka ajastamist.....st eks päris paljud jälgivad mis kõrval toimub,ma isegi seda teen....a kui hakatakse täpselt ühel ajal laulma on raske see hetk või natuke hiljem ühist laulu laulma panna tribüüni otsi...mingi hetk küll läheb sünkrooni jne a see võtab aega ja selleks ajaks on mingi situatsioon staadionil tähelepanu laulmisest kõrvale viinud ja nii jälle uuesti ja uuesti...
                            sigpic

Kommentaar

Algselt postitas xKxAxPxUx

Muide selline värk, et meil bändil on peatselt valmis saamas uus laul Eestist, seal ka midagi uut. Mingisuguse algelise versiooni kavatsen siia kuhugi ka üles riputada, kui õigeks lindistamiseks läheks tuleks teha mingisugune korjandus. :P
                              Kuidas lauluga siis on?
                              saab kuulda kuskilt?

Kommentaar

kle hetkel ma ei oska veel kahjuks midagi öelda, praegu natukene üldse vähe aega olnud tegeleda sellega, aga kui millalgigi valmis saab annan ise teada.
                                izerman@hotmail.com

Kommentaar

Working...
                                X