Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

17.11.2004 Venemaa vs Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'17.11.2004 Venemaa vs Eesti\'

Kel tõsine huvi Krasnodari lennata siis võtke ühendust . Kui EJL tahab üle seitsme tonni saada siis tegelikult saab sinna ja tagasi 3500.- eeki eest. Hotell suhtes pole ka probleeme. Kiire!!!
    FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Kel tõsine huvi Krasnodari lennata siis võtke ühendust . Kui EJL tahab üle seitsme tonni saada siis tegelikult saab sinna ja tagasi 3500.- eeki eest. Hotell suhtes pole ka probleeme. Kiire!!!
      Kui ma seda Venemaa hinda kuulsin, siis tundus küll, et EJL laseb nendel vähestel fännidel selle reisi lihtsalt kinni taguda. Sic. Fännid peaks põhimõtteliselt natuke ehk toetama seda sitast reisi, sest muidu lendaks see masin lihtsalt tühjalt. Nüüd tõmmatakse mingilt 20 vennalt 7,5K välja ehk kokku 150K. Sänk ju seri mats!
      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Lp jalgpallisõber!

Eesti Jalgpalli Liit pakub võimalust reisida koos Eesti jalgpallikoondisega
        2006. aasta MM-valikmängule Venemaa - Eesti, mis toimub kolmapäeval, 17.
        novembril algusega kell 19:00 (Eesti aja järgi kell 18:00) Krasnodaris
        Kubani staadionil.

Reisipaket ühele inimesele maksab 7200 Eesti krooni ning see sisaldab:

1. Edasi-tagasi lend Tallinn - Krasnodar - Tallinn Estonian Air lennukiga
        Boeing 737-500. Väljalend: 14. novembril kell 7:00 (kogunemine kell 6:00
        Tallinna Lennujaamas). Tagasilend: 17. novembri öösel pärast mängu.

2. Majutus: 3 ööd koos hommikusöögiga kaheses standardklassi toas hotellis
        Intourist. Lisaraha eest võimalik tellida majutust üheses- või kõrgema
        hinnaklassiga toas.

3. Bussitransfer Krasnodaris: lennujaam - hotell - lennujaam.

4. Mängupilet U-21 ja A-koondise mängule.

Paketi eest tasumise tähtaeg on kolmapäev, 27. oktoober. Kohtade arv on
        piiratud.

NB! Iga reisija on kohustatud endale ise turismibüroo kaudu organiseerima
        Venemaa viisa perioodiks 14.-18. november 2004. Minimaalne Venemaa viisa
        väljastamise tähtaeg on 5 päeva! Viisa taotlemisega on kiire!

Reisile registreerimiseks palume helistada telefonil 6512 726 (Raili
        Ellermaa) või saata e-mail aadressil raili@jalgpall.ee

Jalgpallihaigla
        www.jalgpallihaigla.ee
        jalgpallihaigla@jalgpallihaigla.ee
        Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Algselt postitas tegija12

Küll tahaks Venemaale minna näitama, mis masti kaasaelajad Eesti fännid on, aga jah ta liialt nõuab finantse,vähemalt minu jaoks. Aga kui kunagi rikkaks saan hakkan kindlasti kõigil mängudel käima
          ... venelased sulle näitavad mis masti kaasaelajad nemad on - kellel käsi kellel jalg...
          RummaBastards!

Kommentaar

...tahad sa sellest lähemalt rääkida? Mitu päeva kohapeal, kuidas ööbimine, kes lähevad? Selle hinna eest oleks ise küll tulija ja saak mingi pundi ka ühes....
            RummaBastards!

Kommentaar

Jansa!
              Pool päeva kannatust ja panen kogu reisikirjelduse koos hotelli hindadega siia üles.
              Hetkel täpsustatakse hotelli hindu ja mõningaid üksikasju. Niipalju võin õelda ,et väljalend toimub Peterburist ja valida on mitu varianti selles mõttes ,et kui mitu päeva kohal olla. Võib lennata nii ,et jõuda Krasnodari mängupäevaks ja hommikul kohe tagasi ja on võimalik lennata kohale varem ja peale mängu hommikul tagasi. Igatahes panen õhtuks kõik võimalikud variandid siia üles.

Igatahes nagu ma juba mainisin tuleb pakkumine poole odavam ,kui EJL -i oma.
              FCF Forever

Kommentaar

Hotell jm kulud tulevad sellele poole odavamale otsa siis? Saan aru, bussi v rongiga Peterburi ja sealt lennukiga edasi. Saada inf võimalikult kiirelt üles, see hind paneb kõrvad juba liikuma

Kommentaar

jätkuks siis selline info rongisõidu
                  kohta jääb üle vaid buss vai paat
                  *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Jansa!
                    Pool päeva kannatust ja panen kogu reisikirjelduse koos hotelli hindadega siia üles.
                    Hetkel täpsustatakse hotelli hindu ja mõningaid üksikasju. Niipalju võin õelda ,et väljalend toimub Peterburist ja valida on mitu varianti selles mõttes ,et kui mitu päeva kohal olla. Võib lennata nii ,et jõuda Krasnodari mängupäevaks ja hommikul kohe tagasi ja on võimalik lennata kohale varem ja peale mängu hommikul tagasi. Igatahes panen õhtuks kõik võimalikud variandid siia üles.

... väga guud..mul on mingi 20nene punt sel juhul tulemas nii et bronni kohad..
                    RummaBastards!

Kommentaar

Niih! Lõpuks siis saan arvatavasti lõpliku Tallinn-Krasnodar-Tallinn reisikirjelduse siia kribada.
                      Reisikorraldaja (kui see toimub) on üks Peterburi Zeniidi fännklubi juhtfiguure ja ühe suurima Peterburi turismifirma LENSEY direktoreid ,keda mul au tunda.
                      Meie mugavuse ja turvalise lennu nimel on vaeva nähtud ja ka lennukompaniid on vahetatud. Hotell ,kus elama hakkakasime on paremini kaitstud ,kui INTOURIST ,kus hakkab elama koondis ja EJL-i punt. Nimelt kuulub see ja veel mitu hotelli linnas kohalikule OMON-ile .
                      1. Väljasõit Tallinna Bussijaamast 15.nov kell 23.00(meile on broneeritud arv kohti Eurolines bussis).
                      2.Saabumine Piiterisse 8.00 (Balti vaksal)
                      3.Metrooga (Baltiiskaja kuni Moskovskaja jaamani 20min.)
                      4.Autobussiga nr. 39 või 13 lennujaama PULKOVO-1, 20 min.
                      5. Chek-in PULKOVO-1 ,kell 12.00(bron kohad)
                      5. Väljalend kell 14.00
                      5. Saabumine Krasnodari kell 16.30
                      Soovi korral ka bussitransfer hotelli ja tagasi. Hotelli asukoht selgitamisel aga võimalikult lähedal staadionile ja kesklinnale.
                      Edasi juba U-21 ja A-koondise mängud ja kaks ööd hotellis,kahesed toad,hommikusöök.
                      6. Tagasisõit algab 18.nov.hommikul 7.00 chek-in Krasnodari lennujaamas(bron kohad)
                      ja väljalend Piiterisse kell 9.00
                      8.Saabumine Piiterisse kell 11.30
                      9.Tuldud teed pidi Balti vaksalisse ja 16.00 Eurolines bussid(bron kohad) Talinnasse.
                      10. Saabumine Tallinna.

Kogu paketi hind(ei sisalda metrood ja linnabussi Pulkovosse) 5500.- eeki

Miks ma alguses kirjutasin ,et ,,arvatavasti,, lõplik pakkumine?
                      Muutuda võib midagi vaid hotelli osas,otsitakse soodsaimat varianti.

Viisasaamiseks soovitan firmat ESTINTOUR tel: 646 36 01 hind: umbes 250 -290
                      Mängupiletite hind eesti fännidele ,esialgu teadmata aga uurin, vähemalt kohapeal on nad üliodavad.
                      Soovitav oleks 20-25 inimese suurune grupp ja registreeruda ning infot saab kuni 31.okt. telefonil 52 14 160 või e-post taskupudel@hot.ee
                      Toomas
                      FCF Forever

Kommentaar

...mnjajah... 5500.- pole küll 3500.- aga ometigi soodsam kui 7200.- selge see.
                        Tegelen oma inimestega.

kindlasti oleks loogilisem ja riskivabam (peale 9 tunnist bussisõitu Tallinast kus käib kindlasti üks suur ) kui meil oleks transfeerbuss vastas ka bussijaamas ja viiks meid sealt 100% koosseisus ilma kadudetta ja seiklusteta lennujaama, või vähemalt sinna vahetus lähedusse ...)
                        Samamoodi ka Krasnodari lennukist tulles rongijaama...milline teekond esialgse variandi puhul lennujaamst bussijaama ise seigeldes peale võidukat matshi võib veel eriti ekstreemne ja valuline olla
                        selle eest mingi 100.- peale maksta pole palju.

Ja veel tekkis üks küsimus - kas lendame Venemaa fännidega koos s.t. kas see on regulaarlend või charter?
                        RummaBastards!

Kommentaar

kunn, aga see on ju vaid 1700 krooni odavam EJL pakkumisest. EJL kasuks räägib ka otselend, (ei pea 9 tundi bussiga loksuma ja korduvalt ümber istuma). Rääkimata sellest, et sinu poolt mainitud kulud pole lõplikud ning võib juhtuda äpardusi ümberistumiste käigus.

Mitte et ma halvustaks, alternatiivid on alati teretulnud. Kuid algselt jubedalt kritiseeritud EJL pakkumine tundub selles valguses täitsa OK (lisaks veel kuskil kommentaarides mainitud suur lisaväärtus, et saab juki põlve silitada :P)

Kommentaar

Algselt postitas Tihane

kunn, aga see on ju vaid 1700 krooni odavam EJL pakkumisest. EJL kasuks räägib ka otselend, (ei pea 9 tundi bussiga loksuma ja korduvalt ümber istuma). Rääkimata sellest, et sinu poolt mainitud kulud pole lõplikud ning võib juhtuda äpardusi ümberistumiste käigus.

Mitte et ma halvustaks, alternatiivid on alati teretulnud. Kuid algselt jubedalt kritiseeritud EJL pakkumine tundub selles valguses täitsa OK (lisaks veel kuskil kommentaarides mainitud suur lisaväärtus, et saab juki põlve silitada :P)
                            .. ma isiklikult olen tähelepannud et siinsete foorumi kasutajate hulgas on väga palju neid kellele isegi 170.- EEKi on suur raha, nii et neilegi võiks see alternatiiviks olla, aga ausalt öeldes eks see 2 X 9h. bussisõitu liinil TLN-Peterburg-TLN veic paneb mõtlema küll...
                            RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas jansa

Algselt postitas Tihane

.. ma isiklikult olen tähelepannud et siinsete foorumi kasutajate hulgas on väga palju neid kellele isegi 170.- EEKi on suur raha, nii et neilegi võiks see alternatiiviks olla, aga ausalt öeldes eks see 2 X 9h. bussisõitu liinil TLN-Peterburg-TLN veic paneb mõtlema küll...
                              ma sellest lähtusingi, et kui juba 5500 .. siis miks mitte 7200 .. et kui 170 eeki on suur raha, siis protsentuaalselt oleks suhtarv 222 krooni <- et see ei ole ju sellest suurest rahast väga palju suurem raha

andke andeks minu kehv kõnekeel ja kahtlased arvutusmetoodikad, südames olen hea ning tahan ainult parimat.

Kommentaar

Tjah, sõbrad.

Pole minu asi küll sel teemal väga kireda, kuna ise seekord reisi passin rahalistel põhjustel. Aga mulle isiklikult tundub, et antud juhtumi puhul ei tasu kogu see rabelemine seda hinnavahet ära. Lihtsalt kogu see orgunn võib väikestviisi üle pea kasvada ja reisu nautimise asemel saad jageleda erinevate ametnike ja muidu pättidega. EJL reisi puhul jääb sinu kanda üksnes viisa väljaajamine ja eks seegi ole omaette ettevõtmine...

Et Peterburi Zenit ja selle kaudu asjaajamine? Hmm, minule meenuvad selle klubi toredad fännid, kes hiljuti meie koduvabariiki külastasid, nii 2 aastat tagasi, ja tänavatel ja staadionitel kakelunge pidasid ning ennast peremeestena üritasid tunda. Parandage mind kui minu väide vale on, et enamus vastastribüünil (peamiselt küll üksnes 1. poolajal) resideerunud tegelinskitest olid pärit just Neevalinnast ja olid selle klubi esindajad. Ühesõnaga -- mina nende sõbralikku abi ei kasutaks, isegi kui see tähtis Zeniti asjapulk üksnes heade kavatsustega (ilmselt on ta iseenesest tore, vastutulelik ja hea inimene) meile oma abi pakub. Kohe meenuvad mulle pildid ühelt Rotinäoga saidilt (logo meenutab kahtlaselt palju FC Fauna oma), kus fotografeeritud Tallinna Vabaduse väljakut ja seda kuidas keegi Eesti koondise toetaja parasjagu jalaga kõhtu saab tibla käest...

Tjah, lihtsalt minu arvamus, aga tasuks järele mõelda, kas kasutada EJL poolt pakutavat varianti (ühtlasi toetada EJL\'i ja Eesti lennufirmat) või venelaste regulaarlennuliini koos kõigi isikukontrollide ja muu säärasega, mis Kaukaasiasse (ja ka Krasnodari) lennates tänapäeval ette tuleb. Lisaks veel eelpool mainitud põhjused...

Jõudu ja jaksu soovides,

aiFo.

P.S Kas oli liialt hale ja nutune sõnavõtt?
                                Jalgpallihaigla liige
                                Member of SAFC Supporters Community Estonia/Finland

Kommentaar

Working...
                                X