Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No ma arvan, et Reimil on hea tehnika, aga füüsilised eeldused on kehvad, et päris tipp oleks. Eks temagi on end näitamas käinud välismaal ( isegi Inglismaal paar aastat tagasi), aga vot ei vajata tema teeneid mujal.
Autoriteet on ehk vale sõna, aga Poomi ja Operi kõrval on ta kindlasti üks meeskonna psühholoogilisi alustalasid. Mulle Reim meeldib, arukas mängija ja inimene.
Hmm Reim noh on siuke pensioni eelik kes armastab jalgpalli mängida.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
reimi kohta niipalju, et kindlasti oli ta asendamatu mees paar aastat tagasi. igatahes m2ngija kelle kohta ei tahax midagi halba 8elda. kuigi hakkab juba j6udma ikka, kus koondisekarj22ri l6petama hakataxe. siiski vajalik m2ngija
nagu üks mu tuttav ütles: Reim oleks pidanud juba pärast 80-ndat koondise mängu ära pensionile minema. Kui kellegil on täpsemat infot, siis võiks öelda mitu mängu Reim pole juba koondise eest väravat löönud?
Ei midagi isiklikku Reimi vastu, lihtsalt oleks vist aeg...
huvitavaid fakte - Martin Reim lõi taasiseseisvunud Eesti koondise esimese värava nii EM- kui ka MM-valikmängudes. Samuti lõi ta kõik koondise 5 väravat aastatel 1994-95, kolm neist penaltitest.
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
huvitavaid fakte - Martin Reim lõi taasiseseisvunud Eesti koondise esimese värava nii EM- kui ka MM-valikmängudes. Samuti lõi ta kõik koondise 5 väravat aastatel 1994-95, kolm neist penaltitest.
Tahaks lihtsalt mainida, et kõnealuses uurimuses on info seisuga 2003. kevad. See pole mingi etteheide vaikivale mehele, pigem mulle endale..
Ja Martin Reimi kogemust on meil lähemas tulevikus ilmselt veel vaja palliplatsil.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Tahaks lihtsalt mainida, et kõnealuses uurimuses on info seisuga 2003. kevad. See pole mingi etteheide vaikivale mehele, pigem mulle endale..
Ja Martin Reimi kogemust on meil lähemas tulevikus ilmselt veel vaja palliplatsil.
neid kogemusi on tal juba küllalt. ta ikkagi üks suurima mängude arvuga internatsionaal Euroopas. aga viimase 3-4 aasta jooksul on ainult 2-3 mängu olnud, kui talle ei oleks midagi ette heita või oleks ta midagi imelist platsil korda saatnud. kordan oma sõnu: oleks juba aeg lõpetada. aga kui Arno tõesti arvab, et Eestis paremat ei leidu, siis no ma tõesti ei tea...
Ma räägin, et Eestil on Reimi kogemusi vaja, või on sul kedagi paremat poolkaitses suhteliselt kogenematu Rähni kõrvale pakkuda? Kristal äkki? U-21 koondise kandidaate jms ära vaevu kirjutama, just poolkaitses tuleb kasuks, kui lisaks kiiretele jalgadele ja noorusevärskusele aitavad mängu üles ehitada enesekindlus ja kogemus.
Ja kui Reim käibelt kadund jms tundub, siis miks tal see kena C-tähega paelake käe ümber on juba aastaid? Miks keegi seda endale ei kipu nõudma?
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Reim tuleks kindlast minema saata, vähemalt pingile. Koondise eest pole ta umbes viimased 10 mängu palligi puudutanud. Kogemused-shmogemused. Ma eelistaksin oskusi.
Kommentaar