Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väikebussile oma teema

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Väikebussile oma teema\'

Algselt postitas indrek

jõuan ise Riiga juba 11nda õhtul. 12ndal oleks teid väikseid reisiseltskondi jälle tore näha ja ehk ka 1 pubituur teha üheskoos.
    Telefon on mul 5666 3344, et äkki panete oma numbrid ka privasse või sms-ite mulle. Võtaks siis ühendust?
    Mis staadionil see noortemäng on?
    noorte mäng on Daugava staadionil(minu meelest peeti seal ka Baltiturniiri EST vs. LEEDU aga ma pole 100% kindel) kell 18:00
    Minu nr. peaks sul olemas olema aga igks juhuks lisan ka oma uue nri lisaks
    50 99366
    ja
    50 54366

P.S. ma vaatan et sul on uus nr.? Mul mingi sinu 694 lõpuline nr....

sest seltsimehed - kollektiivis, igatahes, peitub jõud...
    RummaBastards!

Kommentaar

See hostel on väga toreda kohapeal. Keskturg, raudtejaam, bussijaam ja 3 politseijaoskonda on kiviviske kaugusel

Kommentaar

Politsei üle tee? See nüüd küll hea uudis pole

Kommentaar

Algselt postitas kyps
          Hohohohooo! Seal võmmis olen ma koos Poborsky ja vist Kirvega olnud. Ei olnud tore. Praeguseni kardan Riia maffiat. Ime, et tookird üldse Eestisse saime, kuid hea on see, et ilma jäime vaid kohtumise esimesest 10est minutist. Taksojuht oli kiire nagu sahiibile kohane.
          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Äkki paned selle enda leitud ja odavama hotelli plaani ka ülesse vms.?
            Mulle see politsei ligidus ka eriti ei meeldi va. juhul kui lätihuligaanid meid just kimbutama ei hakkaks
            RummaBastards!

Kommentaar

Martin, olen sulle siiamaani abi eest tänulik.
              poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Odavam hostel, mis eelnevale suht lähedal. Vähemalt plaani vaadates.

Martinile: Kas mitte Sen seal vangis ei istunud? On nagu meeles miski jutt, et vaest litsi toideti leivaga.

Kommentaar

Algselt postitas -Antz-

Meie väikene buss plaanib minekut teha 12. hommikul, et need samad kõik atraktsioonid Riia linna sees ära näha/teha.
                  Peatume kes kus: tuttavate pool ja hosteli(te)s.
                  Seltskonda kuuluvad: Tez+1, jyriöö+1, Step, Raix, Kalvin, Birgit ja minaise.
                  Lisaks Eurounivi seltskonnast veel 1 auto minemas, samuti 12ndal.
                  Antz,kelle autu veel minemas?äkki pressiks peale vöi pään ikka ise omadega minema?

Kommentaar

Algselt postitas kyps

Odavam hostel, mis eelnevale suht lähedal. Vähemalt plaani vaadates

Näilise ilu taga võivad lutikad peidus olla? Selline mõte tekib ruumi hinda ja interjööri võrreldes

Kommentaar

Algselt postitas kyps
                      Martinile: Kas mitte Sen seal vangis ei istunud? On nagu meeles miski jutt, et vaest litsi toideti leivaga.
                      Ei, Sen seal ei istunud. Ta oli kuskil teises rajoonis.
                      When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas kyps

kyps see hotel/hostel on rekonstrueerimisel vm taolist ja neil ntx 18 in-le polnud kohta.
                        odavad hinnad tubades millel pole pesemisvõimalust toas nagu olen ma aru saanud.
                        maybe väiksemale seltskonnale on olemas kohad,võite kontrollida.
                        sigpic

Kommentaar

Algselt postitas rauno

Algselt postitas kyps

kyps see hotel/hostel on rekonstrueerimisel vm taolist ja neil ntx 18 in-le polnud kohta.
                          odavad hinnad tubades millel pole pesemisvõimalust toas nagu olen ma aru saanud.
                          maybe väiksemale seltskonnale on olemas kohad,võite kontrollida.
                          Ei ole seal kohti isegi kahele inimesele selleks ajaks.
                          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Niisiis see seltskond -> Jansa, Haista, Upai, Urmo, Kyps, Vandersell, Lapeteus, Stinger, Tembu peaks olema üpris lõplik.
                            Sain just kinnituse Riia linna kõige POSHimast hostelist, kohad olemas. 25+ eestlast sama katuse all...
                            Ainuke mure reisiga on kaine juhi leidmine...
                            Supplies!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

Niisiis see seltskond -> Jansa, Haista, Upai, Urmo, Kyps, Vandersell, Lapeteus, Stinger, Tembu peaks olema üpris lõplik.
                              Sain just kinnituse Riia linna kõige POSHimast hostelist, kohad olemas. 25+ eestlast sama katuse all...
                              Ainuke mure reisiga on kaine juhi leidmine...
                              18 + 9 = 27 eestlast isegi.... ei tea kas suudangi seda 2 ja 1/2 nädalat ära oodata...tahaks Riiat ja koe...
                              RummaBastards!

Kommentaar

Andke andeks, härrad-prouad, mu aeglast meelt ja tegutsemist. See väike pisiasi, et Riiga minekuks oleks vaja ju ka reis osta/broneerida, oli mu peast kadunud kuni ajani, mil nägin Veikot.

Olekski siis nüüd küsimus, kas on kusagil reisil kohta inimesele nagu mina. Andke andeks, kui nendele küsimustele vastatud juba eelnevates postitustes, kuid minule kahjuks peab asjad puust ja punaseks tegema.

Oleksin 100 % kindel tulija ja kasvõi homne päev maksja, kui on ruumi
                                Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                                http://www.isepankur.ee
                                info@isepankur.ee

Kommentaar

Working...
                                X