Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Pijpers on ja jääb üheks väga sümpaatseks jalgpallitreeneriks. Tema ampluaaga mehel ei teki küll uue töö leidmisega probleeme. Tore oleks teda kunagi mõne Eesti klubi juures näha, kuid see on küll natukene liiga utoopiline unistus, mis arvatavasti kunagi teoks ei saa. Minu meelest parim koondise treener, kes meil kunagi olnud on.
Või tekkisid hoopis samasugused isiklikku laadi probleemid nagu Eestis? Spekuleerida ei tahaks, aga huvitav oleks teada.
mis need isiklikku laadi probleemid siin olid siis ikkagi?
Küsin kuna tõesti ei tea ning minu mälus on pigem asi niipidi, et Pohlak ei suutnud pappi maksta ja Arno andis mõista, et selline asi talle ei meeldi vms...
Küsin kuna tõesti ei tea ning minu mälus on pigem asi niipidi, et Pohlak ei suutnud pappi maksta ja Arno andis mõista, et selline asi talle ei meeldi vms...
Minu mälus on niipidi, et härra võttis oma töölepingu pikendamist liiga iseenesestmõistetavana ja käis tsipa au pihta, kui kõik ei läinud planeeritud radu pidi. Aga pigem ei hakkaks vanu asju üles kiskuma siin, küllap meie meedia selle üles korjab, kui miskit korjata on.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Endine Eesti jalgpallikoondise peatreener Arno Pijpers on saamas Tilburgi klubi Wilhelm II peatreeneriks. Meeskond on hetkel Hollandi meistriliigas eelviimasel kohal ja eelmisest nädalast ilma peatreenerita.
Pijpers peaks klubiga tööd alustama tulevast nädalast. Klubi senine juhendaja Alfons Groenendijk sai ametist priiks 19. veebruaril pärast järjekordset kaotust Hollandi meistriliigas NAC Bredale.
Kui Pijpers nimetatakse ametisse võib ehk loota ka eestlaste juurdevoolu Hollandi jalgpalliväljakutele. Hetkel pallivad kõrgliigas koondislastest Ragnar Klavan ja Andres Oper ning esiliigas Sander Post.
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Ei palligi.
kõrgliigas pole go ahed angels nimelist tiimi.
budukas ju ütles ka, et esiliigas pallib Post.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja