Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Kahjuks tuleb tõdeda, et sellised puhtalt spekulatsioonidel põhinevad kirjatükid panevad lugeja üksnes õlgu kehitama. Meenutab pisut Ekspressis juba aastaid ilmuvaid kriminovelle. Põnev ju esmapilgul, aga faktimaterjal peaaegu puudub.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Tõesti vilets artikkel. Ega see martin pole varemgi eriliselt hiilanud, kui aus olla.Siin netis on neid kõlakaid ju ammugi olnud. Siin pole see vähemalt mingi uudis, ... et kõlakaid liigub.
Kogenumad ajakirjanikud on muidugi vait, suu vett täis, arvuti rikkis.
Artikkel on väga luuravalt ja ettevaatlikult kirjutatud,justkui tahtmata kellegagi tülli minna.Eks ka seepärast,et faktid puuduvad või pole neid asjaosalistelt lagedale saadud.
Eesti (spordi)ajakirjanikud on üldse üks paras saunaklubi. Täna ilmus \"Kannik vs. Pohlak\" artikkel siis ka SLÕ-s. Eelmisel nädalal ilmusid kõigis kolmes suuremas päevalehes järjestikku sarnased artiklid sportlaste palkade kohta. Tundub, et nädalavahetustel pannakse ühiselt saunas kava kokku
Üks soovitus Martinile--kui kasutad anonüümseid allikaid, siis oleks ikkagi tarvis rohkem viiteid kui et \"loomulikult ei räägi keegi midagi avalikult\". Sellise väljendi peale ei saa lugeja teha järeldust selle kohta kas allikatel võib mingi omakasu huvi mängus olla. Võimalusi viitamisele on mitmeid, nt. \"EJL juhatuse tundmatuks jääda sooviv liige\", \"klubijalgpalli juhtivtegelane\" vms. Võta loe NY Timesi või Washinton Posti lugusid, kus anonüümsetele allikatele viidatakse--asi pole selles et kes ja kuidas rääkis vaid selles, et milline võiks olla sinu allikate motivatsioon info avalikustamiseks.
P.S. Sellesamase allikate umbmäärasuse tõttu jätab artikkel tellimusel kirjutatu mulje. Mis sa arvad mitu punkti su õppejõud selle eest annaks?
Algselt postitas priity
Üks soovitus Martinile--kui kasutad anonüümseid allikaid, siis oleks ikkagi tarvis rohkem viiteid kui et \"loomulikult ei räägi keegi midagi avalikult\".
Olen neid sinu toodud näiteks kasutanud küll ja küll. Selles loos ei näinud ma mitte mingisugust erilist põhjust neid niimoodi loetlema hakata. Võinuks muidugi öelda, et \"kümne Eesti jalgpalliga seotud inimsed\" vms, kuid mõtet ei muuda see niikuinii, sest ametlikult ei räägi keegi midagi, mis on ju ka täiesti mõistetav.
P.S. Sellesamase allikate umbmäärasuse tõttu jätab artikkel tellimusel kirjutatu mulje. Mis sa arvad mitu punkti su õppejõud selle eest annaks?
Palusin tal eile seda vormi, sisu ja sobivust hinnata. Ta pole veel vastanud. Ehk enese tööde hindamine ja kriitika töötab täie hooga
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
EK(b)P Võrumaa Komitee nimel tervitab teatritöötajaid sm. Shmutov. Ta räägib sellest suurest abist, mida meie kodumaal teatritele osutavad partei ja valitsus
K.Paul \"Lõuna-Eesti Teater alustas tööd\", Töörahva Elu, 7.9.1950
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Olen neid sinu toodud näiteks kasutanud küll ja küll. Selles loos ei näinud ma mitte mingisugust erilist põhjust neid niimoodi loetlema hakata. Võinuks muidugi öelda, et \"kümne Eesti jalgpalliga seotud inimsed\" vms, kuid mõtet ei muuda see niikuinii, sest ametlikult ei räägi keegi midagi, mis on ju ka täiesti mõistetav.
Ega see väljend \"Eesti jalgpalliga seotud inimesed\" ei ütle tõesti midagi. Samamoodi võib iga jalgpallifänni kohta öelda, kes siin foorumis ringi kolistab. Soovitus oli täpsemalt identifitseerida inimeste ring, kes seda infot levitab--klubijuhid, EJL liikmed või keegi teine. Sõltub ajakirjaniku leidlikusest kuidas ta oskab öelda niimoodi, et huvilised aru saavad, kuid samas on see nõnda umbmääraselt öeldud, et kellegi peale näpuga näidata pole võimalik. Kui mingil põhjusel pole võimalik seda teha, siis see artikli usaldusväärsust ei tõsta. Võiks isegi öelda, et mida suurem umbmäärasus, seda väiksem usaldusväärsus
P.S. Smutov ära võta kriitikat isiklikult, üritan lihtsalt väljendada oma arvamust selle kohta, mis tundub artikli nõrk koht olevat. Kas, mis ja kui palju artikli sisust õige või vale on ei ole minu otsustada kuna ei tea teemast mitte midagi.
Algselt postitas priity
Kui mingil põhjusel pole võimalik seda teha, siis see artikli usaldusväärsust ei tõsta. Võiks isegi öelda, et mida suurem umbmäärasus, seda väiksem usaldusväärsus
Olen täiesti nõus! Kuid antud juhul polnud täpne viitamine minu arvates vajalik, sest selle loo eesmärk polnud mitte ainult oma usaldusväärdusega mägesid liigutada. Kuid muidu olen loomulikult nõus, et ideaalkorras ei tohiks salajasi allikaid üldse olla ning kui on, siis tuleks neile viidata võimalikult täpselt, kuid siiski umbmääraselt
P.S. Smutov ära võta kriitikat isiklikult, üritan lihtsalt väljendada oma arvamust selle kohta, mis tundub artikli nõrk koht olevat. Kas, mis ja kui palju artikli sisust õige või vale on ei ole minu otsustada kuna ei tea teemast mitte midagi.
Absoluutselt ei võta, pole mitte mingisugust põhjust. Olen muidu antud teemal juba tublisti vaielnud ja saadud arvamused aitavad kindlasti edaspidi lahendada sarnaseid olukordi. Kuid ega täiesti sobivat ja täpselt lahenduskäiku arvatavasti polegi
Ilusat nädalalõppu sulle
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
OK, case closed. Järgmine kord ootaks juba põhjalikemaid paljastusi selle kohta miks ikkagi Pohlak ja Kannik tülitsevad ning kas perevägivalla vastu võitlevad organid peaksid selle vastu huvi tundma
Kommentaar