Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siin tuli välja, et tunduvalt lihtsam oleks elimineerida, KES EI TOHIKS mängida Eestiga ühes alagrupis. Ootan teie arvamusi, ning saadame FIFA\'le edasi. EJL\'ga on räägitud ja asjad vonksis-ponksis.
Mul üks oleks.. Sa tõesti ei pea igat teemat kommenteerima ühe, max kahe lausega, mõni võib täitsa puutumata jääda ning uue jabura teema tegemine pole kohustuslik.. Ah jah, ma vaatasin, et panin juba topicust mööda, aga õnneks on kõik ok, soovide-teema ju..
Two words: Keep It Real!
Love, peace and happiness!
Muuseas, kas ma olen juba küsinud, et ega kellegil pole Siiri Sisaski plaate laenata?
Ning üks ääremärkus oleks veel, Jaani antud lingis oli päris hea pull - Aifu!
Ja Eestiga võiks olla ühes alagrupis ükstahespuha mis sats! Vist!
Hmmz, ma lootsin, et te olete väheke targemad ning tabate ära iroonia, kuid mis parata. Mitte igaüks ei saa Jumala poolt kaasa seda kõige paremat vidinat Seega tunnen teile kaasa ning töötan punases ristis.
Hmmz, ma lootsin, et te olete väheke targemad ning tabate ära iroonia, kuid mis parata. Mitte igaüks ei saa Jumala poolt kaasa seda kõige paremat vidinat Seega tunnen teile kaasa ning töötan punases ristis.
Mis arvate siis?
Ma arvan et praegune valikgrupp sobib ka väga hästi.
Siin tuli välja, et tunduvalt lihtsam oleks elimineerida, KES EI TOHIKS mängida Eestiga ühes alagrupis. Ootan teie arvamusi, ning saadame FIFA\'le edasi. EJL\'ga on räägitud ja asjad vonksis-ponksis.
Leedu, Makedoonia, ja Portugal ei tohiks eestiga samas alagrupis mängida.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kas see on see riik mille kodanik Alex Lepajõe hiljuti oli
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Kommentaar