Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Miks sellist kommentaari vaja oli, Rodney? Kes pidi enda postitustes mõtlema hakkama ja sisuliselt postitama?
Muidu on ju küsimus iseenesest väga hea, kuid oleneb, mida me heaks peame. Kas tulemust? Siis arvatavasti Leedu - Eesti 1:2, kui Terja kaks kotti lõi, teise veel ülikauni. Kui mängupilti, siis ehk Läti - Eesti 2:2, kuid miks mitte ka Soti - Eesti 3:2. Võistlusvaimu küljest tasub kindlasti ära märkida Küpros - Eesti 2:2, kus Eesti 0:2 kaotusseisust välja võitles Kristali suurepärase ja Piiroja müstilise väravaga.
Valikut on kindlasti veel, kuid mingit mängu nimetades on tegelikult vaja ka põhjendust, sest mängid ja kriteeriumid on erinevad.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Miks sellist kommentaari vaja oli, Rodney? Kes pidi enda postitustes mõtlema hakkama ja sisuliselt postitama?
Muidu on ju küsimus iseenesest väga hea, kuid oleneb, mida me heaks peame. Kas tulemust? Siis arvatavasti Leedu - Eesti 1:2, kui Terja kaks kotti lõi, teise veel ülikauni. Kui mängupilti, siis ehk Läti - Eesti 2:2, kuid miks mitte ka Soti - Eesti 3:2. Võistlusvaimu küljest tasub kindlasti ära märkida Küpros - Eesti 2:2, kus Eesti 0:2 kaotusseisust välja võitles Kristali suurepärase ja Piiroja müstilise väravaga.
Valikut on kindlasti veel, kuid mingit mängu nimetades on tegelikult vaja ka põhjendust, sest mängid ja kriteeriumid on erinevad.
Kas küprose vastu mitte Novikov viigiväravat ei löönud?...või oli see kodus...võin vabalt ka eksida.
Algselt postitas MartinValikut on kindlasti veel, kuid mingit mängu nimetades on tegelikult vaja ka põhjendust, sest mängid ja kriteeriumid on erinevad.
need 2 mängu, mis ma pakkusin olid mõlemad MM valikumängud. Kõihe tähtsam on alati võõrsilt mõni punkt saada. Sellepärast, kui me vaatasime Eesti mängu liechesteiniga, siis vastased veel viigistasid mängu 1-1. Kui oleks selline tulemus jäänud, oleks olnud see väga masendav. Need 3 punkti olid väga tähtsad.
Ja napilt ei jäänud ka puudu, et Eesti oleks saanud ka Lätis võidu. Sellest oli mul kahju tõesti, kui mänmg viiki jäi. Isegi mõlemad meeskonnad polnud tulemusega rahul. Mängu vaadates paistis eesti igas olukorras parem.
Sorry Mardin, et sulle mu postitused ei meeldi
Muuda nimi ära, ma arvan sinust jälle halvasti. Sa ei suuda ju üldse oma eelnevatest tegudest ja teiste sõimust õppida.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Sorry Mardin, et sulle mu postitused ei meeldi
Muuda nimi ära, ma arvan sinust jälle halvasti. Sa ei suuda ju üldse oma eelnevatest tegudest ja teiste sõimust õppida.
Ma avaldasin arvamust, ehk siis ma arvasin, et see teema on mõtetu. Oi Martin ma olen terve oma elu elanud nii, et sulle meelepärane olla ja ikka räägid sa minust halvasti. Ma hakkan kohe nutma vot.
Minul endal oli kõige vingem vaadata Soti 3-2-e, mida ma vaatasin koos mingi 80-aastase vanamehega, kes karjus, et PLAKSUTA POISS PLAKSUTA. Ja poiss plaksutas kah.
Minul endal oli kõige vingem vaadata Soti 3-2-e, mida ma vaatasin koos mingi 80-aastase vanamehega, kes karjus, et PLAKSUTA POISS PLAKSUTA. Ja poiss plaksutas kah.
Ega ta midagi muud (veidrat) sulle karjunud?
Pakuks, et Lätiga 2:2 ja Shotiga 2:3 on välismängude ägedustabeli eesotsas. Minu jaoks vähemalt.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
Parim välismäng minu meelest on see Bosnia mäng na ,seis oli ju 1:1 na. Hertsogoviina oli siis ju ikka üks tipptiime peaaegu na ja Eestile ei meeldi ju need slaavi pundid na ja võõrsilt punkt oli väga hea. Oleks veel ise ka värava suutnud lüüja na ,siis oleks võit päris lähedal old na ,aga omavärav oli vastastelt hea na
Ja veel head on need Martini öeldud na
Liverpool boss Benitez: We\\\'re now 70% where I want us
Kommentaar