Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Bingo!
Õige vastus on Heinrich Paal
Viide internetis http://www.uefa.com/footballcentral/news/Kind=4/newsId=122283.html Heinrich Paal tuli Tallinna \"V.S.Sport\" meeskonna ridades Eesti meistriks:
1921, 1922, 1924, 1925, 1927, 1929, 1931, 1932, 1933.
Spordi raudmees Heinrich Paal mängis ka Eesti koondises 1920-1931 kokku 37 korral.
Lisan juurde, et tema vend Rudolf Paal tuli 2 x 1921, 1922 meistriks ja mängis Eesti koondise eest kaasa esimese maavõistluse Soomega 17. oktoobril 1920.a. Hesinkis, Töölö väljakul 0:6 (0:4). Aga Ruudi oli, muuseas, esimene Eesti koondise väravavaht!
Eesti meistriliigas said kuuekümnendatel löögile ka eestlased. Eriti just Tallinnas - Normas ja Tempos. Eestlasi leidus ka Viljandis, Pärnus ning Tartus. Piir oli Normas.
E.Kollo võis mingil ajal treenida Tallinna Taksopargi jalgpallimeeskonda \"Tempo\". Pärnu, Viljandi ja Tartu ma välistan. Niisamuti välistan venekeelsed meeskonnad. Jään \"Tempo\" juurde.
Eesti meistriliigas said kuuekümnendatel löögile ka eestlased. Eriti just Tallinnas - Normas ja Tempos. Eestlasi leidus ka Viljandis, Pärnus ning Tartus. Piir oli Normas.
E.Kollo võis mingil ajal treenida Tallinna Taksopargi jalgpallimeeskonda \"Tempo\". Pärnu, Viljandi ja Tartu ma välistan. Niisamuti välistan venekeelsed meeskonnad. Jään \"Tempo\" juurde.
Treener E.Kollo küsimus oli mulle toober vett tühja tuppa, sest loogika vedas kõvasti alt.
Minu küsimus on selline: Millise üpris omapärase rekordi \"saavutamise\" tõttu on olnud N.Liidu jalgpalli meistrisarjas leidnud äramärkimist läbi aegade siiski ka üks eestlane?
Kes teab selle eestlase nime, piisab sellestki.
Kes oli see Tallinna koolipoiss kes võitis Cityspordi kampaania peaauhinna- reisi ML finaalmängule Manchesteris?
Head Uut Aastat!
Vastus:
Tanel Karu 2003.a. 11-aastane Tallinna koolipoiss, Cityspordi peaauhinnavõitja
Allikas:
http://vana.www.postimees.ee/index.html?op=lugu&rubriik=8&id=101486& ;number=810
Jätkan ka uuel aastal veidi lihtsama küsimusega:
Jalgpallur, kes on tulnud enim kordi Eesti meistriks?
Pakkun täitsa huupi,et äkki kõige rohkem omaväravaid
See peaks olema õige vastus jah. Siis kui meie mehed kuuekümnendatel paar aastat meistrisarjas pusisid, siis juhtus kellegil selline piinlik lugu. Nimi on kahjuks ununenud.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Kommentaar