Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ma ei saa aru, mida te vingute!
Meeskonnas 4 Levadia mängijat + 2 TVMK mängijat. Peaks vist rekord olema? Ikkagi parem, kui täiesti Floora keskne meeskond. Siis vaadates meeskonna keskmist vanust: Peale Reimi on vanuselt järgmine Kaalma, kes on 27 aastane. Meeskond on täis noori U-21 mehi. Ja üleüldse peale Vassiljevi (ja Gussevi) polegi nagu ühtegi märgatavat mitte-Flooralasest puudujat .
No pohh, Taile peaks ka nende meestega vastu saama
Kas kellelgi meie meeste tegemistest ka infi on? King`s CUP-i kohta ei leia internetist midagi, ainult samanimelise purjeregati kohta on terve kodulehekülg ...
Kas kellelgi meie meeste tegemistest ka infi on? King`s CUP-i kohta ei leia internetist midagi, ainult samanimelise purjeregati kohta on terve kodulehekülg ...
et siiis leiab ikka intenretist ja isegi siis selle turniiri
kohta.väike loogika ütleb et tai vutiliidu kodukas võiks see koht olla.head info nautimist.
homse Tai-Eesti mängu kick-off 1300 eesti aja järgi (1800LT see on sisi +5h eesti ajale)
Siis ikka homme õhtu (30.11.04) kell 23.00 on kick-off Eesti aja järgi.
kõik mis on ida pool on ikka varem , mitte hiljem. seega on ikka kell 1pm mitte õhtul. Ega siis jaapanit asjata hommikumaaks nimetata - seal algab uus päev kõige esimesena (noh tshuktshadel ka).
Muuseas, kas Kings Cupi mänge ei saagi soccernetis ennustada? Miks?
Niih , varem jah nende aeg ju GMT+7 ehk siis praegu juba kell neli õhtul seal . Minu kala.
Mängus teeb ülekande kohalik Channel 7 , mida peaks ka netis nägema siit.. Praegu küll mingit live pilti ette ei saanud , niiet suurt lootust mängu näha pole.
Niih , varem jah nende aeg ju GMT+7 ehk siis praegu juba kell neli õhtul seal . Minu kala.
Mängus teeb ülekande kohalik Channel 7 , mida peaks ka netis nägema siit.. Praegu küll mingit live pilti ette ei saanud , niiet suurt lootust mängu näha pole.
kogu sellest valikust on vist ainult 3 kanalit näha. enamus ei suuda ära ühendada.
Igal juhul täna on kanalil live-pilt ees, võtsin selle low connection variandi ning pilt mingisuguse aiandusvideoga jookseb. Kvaliteet on nii nagu ta on, kuid peaasi, et kella 13st siis Eesti koondise esituses kena mängu näitab
Igal juhul täna on kanalil live-pilt ees, võtsin selle low connection variandi ning pilt mingisuguse aiandusvideoga jookseb. Kvaliteet on nii nagu ta on, kuid peaasi, et kella 13st siis Eesti koondise esituses kena mängu näitab
Milline neist linkidest täpselt võtta tuleb?
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
..Juxil õigus..pilt on ..ma ei saa seda ainult kuidagi suuremaks klikkida kusakilt moodi (või tähendab ilmselt ei oska) nii et näen vaid mingit 8X8 cm suurust ruudukest aga mitte see pole oluline..peaasi et näeb.. kohalik keel on küll õudne - huvitav kuidas nad meie mängijate nimesid hääldama hakkavad:P
Igatahes ummistagem alates 13-st Thai Channel 7 internetiliinid
high speed annab ka pildi ette, ainult et kaadrid vahetuvad iga 5-6 seki järel umbes..
edit: njah low speed ruulib. saaks nüüd kuskilt jootekolbi, parandaks juhtme ja kuuleks häält ka!
edit2: jansa, tee mängu ajaks oma monitori reso väiksemaks
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar