Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Norra piletid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Norra piletid\'

Algselt postitas dreyd

minu jaoks saab see mäng olema kindlasti ajalooline, kuna plaanis on oma
    2-aastasele poisiklutile ette näidata teerada mekasse , loodame vaid et väga külma ei pauguks.
    Just nii tekivadki uued fännid
    Mu 4-aastane õde teatas paar nädalat tagasi uhkelt:\"Kui mina suureks saan, siis õde koob mulle sinimustvalge mütsi. Sellega ma lähen jalgpalli vaatama.\" Vot, temast kasvab veel üks vägev vutifänn.

Kommentaar

No, ikka midagi kuulda pole? Päris viimasele minutile kah ei tahaks jätta. Sõpradega oli plaanis teha mängu ühiskülastus ja ühtlasi ka pühitseda astumist Jalgpallihaiglasse. Hinnaring jääb vist ikka 200- juurde?
      The main event, Die Meister, Die Besten, Les grandes equipes...The champions!

Kommentaar

vähem ikka.
        pakun et 75.- 100.- ja 150.-
        tavaliselt need hinnad on sõprusmängudel.oleneb kohast.
        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Kurb tõsiasi on see,et 20 aprill ei ole vist ametlik maavõistluste päev ja võib juhtuda,et ükski võõrsil mängivatest meestest ei pruugi koondiseluba saada.Või on ametlik?
          Samas ei ole ka norra siis tähtedega kohal.Ja võib olla olekski õige proovida koondises erinevaid mängijaid.TVMK,Flora,Levadia ja Merkuuri omadest saaks ju kokku küll normull tiimi... ja FC Toompeast ka
          Sergo võiks ka ikka koondises viimase mängu mängida
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tekkis selline küsimus, et kas enne mängu mingit trammisõitu ka oodata on?
            Ilmad lähevad järjest soojemaks ja igati vahva oleks mängupäeval mööda Tallinna ringi vurada.

Kommentaar

Algselt postitas Nuutu

vähem ikka.
              pakun et 75.- 100.- ja 150.-
              tavaliselt need hinnad on sõprusmängudel.oleneb kohast.
              150 eeku jah pileti hinnaks.

Kommentaar

Noh, mis vahet seal on, kes platsil sibavad, mina lähen staadionile Eesti eest. Olgu platsil kasvõi Parts. :P

-edit-
                Piletid on müügis!
                http://www.piletilevi.ee/index.php?lang=est&id=24,32585&mid=2040

Kommentaar

Selline asi, et kas Eesti-Norra pileteid saab Jalgpallihaigla kauda osta ka World Clinikust või peab ostma ikka ülekandega?
                  forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will

Kommentaar

Algselt postitas Evu

Selline asi, et kas Eesti-Norra pileteid saab Jalgpallihaigla kauda osta ka World Clinikust või peab ostma ikka ülekandega?
                    Odavamalt saab ka veel? :P

Kommentaar

Working...
                    X