Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

26.03.2005 Eesti - Slovakkia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'26.03.2005 Eesti - Slovakkia\'

Algselt postitas vanRooney
    Algselt postitas kaala
    paar tundi tagasi tegid 2 koondise dressis meest igal juhul Viimsi SPA juures suitsu
    Suvalisel Eesti kodanikul võib ka koondise dress seljas olla
    see oli siiski A koondise mängija , nime saan täna õhtuks teada. Isa asi, kas ma avaldan.
    Ära parem avalda! JÕHKER SKANDAAL! SUITSU! Oioioi!
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas kaala
      paar tundi tagasi tegid 2 koondise dressis meest igal juhul Viimsi SPA juures suitsu
      Suvalisel Eesti kodanikul võib ka koondise dress seljas olla
      see oli siiski A koondise mängija , nime saan täna õhtuks teada. Isa asi, kas ma avaldan.
      Ära parem avalda! JÕHKER SKANDAAL! SUITSU! Oioioi!
      no jah, see on ju loomlik, et mängijad teisi inimesi öösel peksavad (boywer, woodgate ja co), täispeaga autot roolivat jne. Kui juba pekmiseks ja autoroolimiseks läheb, siis võib suitsu ka sel ajal ette panna, täielik köömes. :P
      ootan nüüd vastukaja manu mängijate pahategude kohta
      ps sõimata võivad ka teised inimesed, kellel manu ei meeldi:P
      minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Hämmastama pani tänane Sl Õhtuleht,kus mängu parimateks olid arusaadavalt Oper ja Viikmäe aga sinna oli ka sattunud Reim ! Tema küll mängu parimaid mehi polnud,kohati isegi tundus okei,aga vahel tootis ta siiski keskväljamehele lubamatult palju praaki(valesöödud ja pallikaotused).Veel pani hämmastama ,et Kruglovi hindeks oli mitterahuldav! Kas keegi on veel päri et mees oli sellise hinde ära teeninud?Minu arust vääritaks ta vähemalt rahuldavat hinnet,kui mitte isegi nelja miinusega,see,et ta esimest korda põhikooseisu eest platsil oli,oli juba üllatus ja ta sai oma koha täitmisega hakkama.Eriti teab headmeelt vaatamata kaotusele Eesti hea mäng mis annab loota mängus Venemaaga positiivset resultaati,kui nüüd poisid vaid õiged järeldused teeksid ja oma mängu veel paremaks saaksid,siis loodame et meil ja ka koondislastel on võimalik rõõmu tunda juba punktidest

Kommentaar

Levadia meeste juures hakkas silma nende harjumatus pressingu all mängida. Kuna koduliigas nad endast tugevamatega eriti kokku ei satu, siis iga kord kui pall kaotati lasti lõdvaks, samas kui Flora kooliga tüübid võitlesid edasi. Vähemalt seda on neile Valga ja Lelle taolistes klubides alustamine õpetanud. Siiski ei saaks ka nõustuda, et Kruglov oleks väärt negatiivset hinnet. Kui välja arvata mõned eelnimetatud situatsioonid tuli ta oma ülesannetega vägagi hästi toime. Ega Jelle teda ka ei oleks platsile jätnud Rooba asemel kui tal oleks Kruglovi mänguga porbleeme olnud.

Kommentaar

kas laineid ka tehti?
            “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Ma teen siis otsa lahti selle nimede avaldamisega. Ükskord nägin Zahhovaikot Coca-cola plazas ja üks teine kord istusin kinos ühe Levadia mängija kõrval(nime ei avalda). Film oli Catch MARTIN if you can.

Kommentaar

Algselt postitas kaala

kas laineid ka tehti?
                Võib-olla oli see illusioon, aga sõdurpoisid vastastribüünil justkui üritasid

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Ma teen siis otsa lahti selle nimede avaldamisega. Ükskord nägin Zahhovaikot Coca-cola plazas ja üks teine kord istusin kinos ühe Levadia mängija kõrval(nime ei avalda). Film oli Catch MARTIN if you can.
                  Ja see paneb nad nüüd kolmapäeval paremini mängima ??? Või mis see eesmärk on ?
                  Mis see sinu asi on, mida ta teeb ? Ja kuna ? Tegele oma muredega... .

Kommentaar

Ühe unustasin!
                    Martin Kaalmad olen näinud järve selveris piima ostmas.

Kommentaar

Algselt postitas Jyrka

Ühe unustasin!
                      Ma olen Järve Selveris Kristalit koguni kaks korda näinud Esimesel korral esimesel korrusel seal mingisuguses kohvikus, kus päris häid pannkooke tehakse. Ja teisel korral teisel korrusel, kus mingi kookide putka vms oli. Ahjaa see oli Järve kaubanduskeskuses vms.

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Jyrka

Ühe unustasin!
                        ...pannkooke...kookide...
                        Nojah, ega need talle hästi ei mõjunud.:P
                        It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Ma nägin kuidas Ingemar Teever pärast laupäevast mängu pool klaasi veini jõi, asukohta ei avalda.

Kommentaar

Pistets... ma nägin kuidas Zelniski koos ühe teise mehega Kirde peatuses bussist välja läks ja siis nägin Kuuse Lempsi säästumarketist suitsuvorsti ostmas. Rohkem ma näinud ei ole... ja ei saagi ilmselt nägema.

Kommentaar

Algselt postitas sarvik*

Pistets... ma nägin kuidas Zelniski koos ühe teise mehega Kirde peatuses bussist välja läks ja siis nägin Kuuse Lempsi säästumarketist suitsuvorsti ostmas. Rohkem ma näinud ei ole... ja ei saagi ilmselt nägema.
                              Aga ma nägin ükskord Aavo Sarapit ka!!

Tahate näha, Märt ütleb nüüd selle peale, et Sarapit näed sa koguaeg, kui sa peeglisse vaatad vms.

Kommentaar

Aitab ehk?

Kommentaar

Working...
                                X