Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ära parem avalda! JÕHKER SKANDAAL! SUITSU! Oioioi!
ma ei tea, millest see kaitseasend, aga
kui inimene oma t2isuitsetatud kopsudega joosta ei jaksa, siis v-o on probleem? rootslasest eksmaailmarekordimees k6rguses harrastas lihtsalt natuke teise iseloomuga ala, latini vaid m6ni meeter joosta,
PMi ajakirjanik v6ib avaldada sydantl6hestavaid lugusid haigest OVst, kes oma ravirahaks medali maha parseldab, aga Eesti on lihtsalt natuke liiga v2ike riik, l6puks tuleb ikka k6ik v2lja, kasiinos p6letamiseks ei ole erilist m6tet seda raha talle annetada
mees on oma teod teinud ning saavutused kõnelevad iseenda eest. medal on tema saavutus, mitte rahvuslik rikkus, seega ise teab mis teeb, minumeelest.
loomulikult, aga lihtsam oleks siis talle otse kasiino krediiti osta..
kui tahad Aidata, aita parem m6nd rinnav2hki surevat noort naist, kellest alaealine laps maha j22b,
l6igu alguse juurde tagasi tulles- need ajad, kus veel 12-24h enne m2ngu algust \"jalgpalluril\" k2pp maas on, hakkasid 6nneks juba 10kond aastat tagasi l2bi saama
GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
GEORGE: Because it's onTV RUSSELL: Not yet.. (Seinfeld, The Pitch)
Algselt postitas vaikiv mees
PMi ajakirjanik v6ib avaldada sydantl6hestavaid lugusid haigest OVst, kes oma ravirahaks medali maha parseldab, aga Eesti on lihtsalt natuke liiga v2ike riik, l6puks tuleb ikka k6ik v2lja, kasiinos p6letamiseks ei ole erilist m6tet seda raha talle annetada
mees on oma teod teinud ning saavutused kõnelevad iseenda eest. medal on tema saavutus, mitte rahvuslik rikkus, seega ise teab mis teeb, minumeelest.
Äkki isegi ütleks ka paar sõna mängu kohta, nii palju, kui veel meeles on... Telekast pole olukordi näinud, seega kirjutan vaid seda, mida staadionil ühekordse vaatluse (mida igasugu segavad faktorid pidevalt häirisid - liiga suures joobes inimesed, väiksed kähmlused minu läheduses jne) põhjal mäletan. Seega võin eksida mõnes asjas, aga kes mind ikka seetõttu ära sööb?
Kotenko koha pealt - ei heidaks midagi ette väga, teine värav küll sündis tema eksimusest, aga juhtub kõigil ning kui juba kõigil võib juhtuda, siis miks mitte väravavahil, kellel see on alles suht väikse numbriga mäng sellisel tasemel ja sellise pingega... Igatahes esimese poolaja alguse tõrje oli päris hea, rohkem midagi üli-üli ei pidanudki tegema minu mälu kohaselt, vaid paar õigeaegset väljajooksu. Väljalöögid olid paremad kui Kaalmal omal ajal esimestes koondisemängudes, see on igatahes kindel.
Kaitse: Allas - jäi mulle silma olukorras, kus esimesel poolajal millalgi lüpsid kenade petetega Terjaga kahekesi päris mitu korda järjest vastased ära. Kaitses suuremaid vigu ei teinud vist, aga rünnakufaasi sekkus tavalisest vähem. Sama jutt ka Urmas Rooba kohta, kuid tema oli tegelikult minu jaoks isegi meeldiv üllatus, sest kui arvestada seda, et mees polegi mänginud viimasel ajal, siis üsna korralik partei (muidugi mõned tüüpilised palli liiga kaugele lükkamised, aga see selleks...).
Stepanov oli õhus kunn ja võitis suure osa peapallidest, maas ka kindel. Enar oli märkamatum.
Poolkaitse: oleks tahtnud näha veidi rohkem mängu (rünnakut) läbi Terehhovi, kuid seekord otsisid söödud pigem vasakut äärt ja Kruglovi. Kokkuvõttes peab ütlema, et Kruglov sai päris hästi hakkama... esialgu küll oli pisut krampis (nagu tegelt kogu meie koondis), aga mingil hetkel oli juba vaat et aktiivseim mees platsil. Teisel poolajal väsis ja minu arust oleks pidanud olema tema üks meestest, kes välja vahetatakse, kuid seda ei juhtunud... igatahes oli näha, et enne vahetusi ta enam nii aktiivselt rünnakule lülituda ei jõudnud.
Reim pakkus kahekaid emotsioone, ühest küljest ebameeldivad kerged eksimused söötudega ning tänase Eesti koondise juures juba pisut naljakadki ähmased kiiruga palli puhtakslöömised, kui oleks tegelt võinud vast proovida midagi ehitada. Teisalt aga peale asjaliku musta töö tegemise tulid mõned rünnakualgatusedki päris ilusasti välja. Lindpere oli tõepoolest taaskord tegija, kes suutis mängu mingilgi määral ehitada ning rünnakuid algatada. Tema välja vahetamine oli minu jaoks üllatav käik, kuna ei märganudki eriti, et mees oleks nõnda väsinud olnud... ehk oleks ikka need minutid veel jõudnud. Pärast tema vahetamist meil enam poolkaitset igatahes ei olnud...
Rünnak: Viikmäe oli hea, uskumatu, aga Kristen tegi üsna korraliku partii. Ok, ühes olukorras oleks pidanud küll värava ära lööma, kuid samas tuleb talle au anda, et see olukord üldse tekkis. Igatahes on tore vaadata, kuidas meie ründajad suutsid päris tihti kõrge palli kas täpselt edasi suunata või siis omaks võtta ja palli katta, lisaks veel kaitseski rabada, kui vaja (ja vaja on, nagu te juba teate...). Viikmäelt tegelikult juba mitmes normaalne partii suht lühikese aja jooksul. Oper oli üsnagi Oper. See värav oli iseenesest ekstraklass. Väga viis.
Vahetused: liiga hilja, et midagi korda saata. Teever jäi silma positiivselt, Klavan pigem negatiivselt ja Zahovaiko ei jäänud üldse silma. Vot nii.
Aga üldiselt vist järeldub minu jutust suures osas, et Slovakkia näol ei olnud tegemist ikka päris selle tipptiimiga, kes meie vastu mängu pidevalt kontrolliks... pallivaldamise protsent võis ja arvatavasti ka oli nende kasuks, kuid et nad oleksid mängu domineerinud, seda ma ei ütleks. Nii mõneski olukorras andsid keskvälja päris pikaks ajaks käest ära ning samas ei tekitanud meie värava all peale väravate midagi väga ohtlikku... Ebameeldiv oli nende poolt üks valus simuleerimine ja Nemethi oioioi kui pikk lonkimine platsilt ära...
Aga muidu oli tore mäng, teinekordki... tulemus ehk paraneb. Loodame.
Eks ta old tore mäng tglt kokkuvõttes, hoolimata kaotusest. ja tore päev(aetüma kõigile, kes tulid staadionile ja tegid mu sünnipäeva seks )
aga mida ma mäletan hästi sellelt mängult on õigemini see, mida ma ei mäleta - nimelt, peale eesti väravat läks lahti suur ja joovastumine ning sellejuures keegi kahmas mind seljatagant käeservaga näopiirkonnast, selliselt, et ma vajusin hetkeks lindudemaale KUID! see oli ka ainuke kord selle mängu kestel, mil ma söandasin istuda. no istu veel, onjo! kui teadvusele tulin, ja inimkeelest aru hakkasin saama, olin ja
no misteha, jäi see kirss koogilt puudu, või õigemini kajastub tulemus umbes selliselt kui maitseb kohupiimakook ilma kohupiimata. kohupiim tuleb tasa teha
LAHINGUVÄLJAL NÄEME, RAISK!!
Kommentaar