Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Olen sinuga enamjaolt päri, ent katseliin on väga sassis. Nii palju, kui ma see hooaeg Haamerit ja Lavrovi näinud olen, võin öelda, et nad ei ole kohe kindlast kohta koondises väärt. Eriti Lavrov. Keringi jätaks paika, aga Semjonovi liigutaks keskele.
Anderson(31) - Semjonov(19) - Kering(23) - Kullamaa(27)
Mul läks Kullamaa täiesti meelest ära, pärast seda, kui ta sinna Ipswichi mängima läks kipun ma ta kogu aeg ära unustama. Anderson on ka hea tähelepanek - vana mees, aga kindel. Semjonov keskele ... no ma ei tea ...
League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!
Ei tasu ka unustada Hiina liigas, Moskva Huikingis mängivat, Eesti passiga David Nkwonot. Poiss on end võidelnud põhikoosseisu ja nii palju, kui ma hiina keelest aru saan, siis Huikingi foorus teda kiidetakse päris kõvasti.
VV: M. Ivanov
K: V. Kuzmin, D. Sergejev, N. Okowi, G. L. de Garrichinho
PK: A. Aleksejev, N. Sirotkin, D. Vassiljev, H. Huakhan
R: I. Rõ˛kov, V. Dmitrijevskis
Treener: N. Mihhailov
mitu neegrit on meeskonnas selleks ajaks? ma pakun julgelt et 11st 6 on sokolaadi poisid ehk.....
bagaktis ( lätlasest eestlane)
-kasearu-ali sam yemn (araablane) - okulaja (türklane)- rooba jun
mataluzalem (amerka & samoa) - kurjanov(venku) - sild - wreah(nigeeria)
edinho(brasiillane) - mökkonen(soome)
Treener: N. Mihhailov
kuradi..selliste nimedega jorhhzid võivad olla küll raisk. Need venkud poolduvad nii kiiresti, et silm ka ei seleta. Eile õismäel pidime venkude vastu vutti tegema..alguses oli 7-7 aga mõne aja pärast sulas venelase platsile 13-14... ja teist samapalju oli kõrval. kergelt mystiline. Ja ei saa mainimata jätta ka seda, et pingil istus üks PÄRIS neeger.
Ma loodand et 7aastaga muutub Eesti koondise jalgpall rohkem ründavamaks ja publikule jälgitavamaks, sest eeldusi selleks meie poistel on, kui vaadata nende võitluslikkust ja tahtejõudu. Iga aastaga muutub vutt popimaks ja arvan et peale kasvu on tulemas. Vaadates kui palju meil on mehi kes mängivad juba välisklubides, siis ma usun et järjest rohkem koondislasi saavad kõva põhja alla just välisklubides.
Väravavaht: Artur Kotenko
Kaitsjad: Enar Jääger, Raio Piiroja, Andrei Stepanov, Dmitri Kruglov
Poolkaitsjad: Joel Lindpere, Taavi Rähn, Ragnar Klavan
Ründajad: Tarmo Kink, Ingemar Teever, Kristen Viikmäe
Kommentaar