Topeltstandardid ja muud ei midagi. Kama kuidas urmar seda ka ei seletaks.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
poomi ja operi teema...mina siin tõin välja,et see ikka mängijate asi,kas mängivad koondises või hoiavad ennnast(keegi ei näe ju meeste sisse,kui haige mees on,mõlemal mehel on koondises suuri teeneid,nii et pohlak hoidku suu kinni)ajas ikka siin lehtedes operist suurt mulli,sai ise ka aru et ajas paska ja hoiab nüüd suu kinni parem.
Kommentaar
-
Kui aega leian, siis vist lähen
Ärihommikusöök Pärnus Aivar Pohlakuga
Eesti Kaubandus-Tööstuskoja Pärnu esindus kutsub ärihommikusöögile teisipäeval, 2. oktoobril kell 9–11 Scandic Rannahotelli, Ranna pst. 5.
Pärnumaa ettevõtjatele ja avaliku sektori juhtidele räägib Eesti Jalgpalli Liidu president AIVAR POHLAK teemal:
Kas äri tehes on võimalik mõelda teisiti?
Hommikusöögi hind on Kaubanduskoja liikmetele 100 krooni, mitteliikmetele 150 krooni.
Info ja registreerimine:
Kaubanduskoja Pärnu esindus
Kati Krass
Tel 443 0989
E-post: kati@koda.eeRise and rise again until lambs become lions!
Vaprus - Athletic Club - Rosenborg
Kommentaar
-
Algselt postitas ballacksee on räme off topic. see txt peaks olema kas teemas "mul katus sõidab" või siis "räme pohma txt" või hoopis "inimeste viimaseid lauseid enne hullumajja lukutaha panemist"......samas sobiks ka "klassikalisi paranoilisi lauseid"
mis on muidugi sisuliselt enam-vähem sama kui sinu pakutud variandid, aga noh, tõe huvides olgu ära mainitud.armastan ma headust üle kõige vihkan lolle
Kommentaar
-
herr pohlak tahab siis kuressaarde ehitada uue kompleksi. mina leian, et esmalt võiks lõpetada ALECOQil kõik ja ükskord ometi teha ära SISEHALL.
see kuressaare staadioni teema meenutab poliitikat enne valmisi. kõik räägivad uutest suurtest plaanidest, aga tegelikult on vanad probleemid lahendamata. on ju sisehallist räägitud nii palju ja ikka pole suudetud teha lillekülas ühele kunstmuruväljakule katust peale. kas eesti jalgpallile on kasulikum staadion kuressaares või täismõõdus sisehall tallinnas?
Kommentaar
-
Algselt postitas pedro Vaata postitustkas eesti jalgpallile on kasulikum staadion kuressaares või täismõõdus sisehall tallinnas?
loomulikult on sisehall väga vajalik, oleks ainult palju raha!!!
Kommentaar
-
Mõtlesin ise umbes samamoodi nagu dobermann, kuid teisalt arvan, et küll Kuressaare läheduses leiab mõne odavama maatüki. Linna ümber on tühja maad küll ja veel. Minu jaoks ei ole just eriti oluline, et merelt peaks paistma purjeka siluett, mille taga jalgpallistaadion peituks. Kui alternatiivne variant näiteks kuhugi Marientali tee äärde või Põduste jõe luhale paarkümmend miljonit krooni odavam ehitada tuleks, tuleks ikka ratsionaalselt mõelda.
Varustaadion, tõepoolest, oleks mõistlik ehitada Kuressaarde, sest Hiiumaa on lihtsalt liiga väike ning vaevalt meil sellele targemat rakendust leitakse.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitust.. kuid teisalt arvan, et küll Kuressaare läheduses leiab mõne odavama maatüki. Linna ümber on tühja maad küll ja veel. Minu jaoks ei ole just eriti oluline, et merelt peaks paistma purjeka siluett, mille taga jalgpallistaadion peituks..BVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustma jällegi arvan, et sedasi arvates tuleb järjekordne teema: "miks eesti liiga mänge ei külastata" - kui ikka staadion on pärapõrgus, siis juhuslik jalgpallihuviline oma preset sinna kohale ei vea.
Kommentaar
-
Algselt postitas elx Vaata postitustma jällegi arvan, et sedasi arvates tuleb järjekordne teema: "miks eesti liiga mänge ei külastata" - kui ikka staadion on pärapõrgus, siis juhuslik jalgpallihuviline oma preset sinna kohale ei vea.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustminu teada sai Kuressaarde lennukiga juba ennemuistsel aal
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar