Eks meil ole oma tõde, neil jälle enda oma. Nii see tsiviliseeritud idasektoris käib.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Ausalt öeldas lõhnab selle järgi, et armeenia "krutõje patsanõ" upitavad ennast isegi meedias ja ei suuda kuidagi maha rahuneda. Asjatundjad räägivad, et nende jalka liidu president on ikkagi korralik "ärimnees-poolbandiit". Igatahes mina enam armeenia koondisele kunagi kaasa ei tunne. Kusjuures mängida nad samuti ei oska.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vapper Kass Vaata postitustAru ma ei saa. On see tõsi või armeenlased ise mõtlesid selle välja. Minu teada olevat armeenlane äärepealt Pohlakule kallale tulnud.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
sõbrad, kellel on hunnik küsimusi varuks, andke tuld. uus formaat tähendab seda, et online intervjueeritav vastab otse kaamera ees ja see siis nähtav striimina
27. mail alates kell 14.00 on sport.err.ee online-intervjuude rubriigi külalisena kaamera ees Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak.
Küsimusi saab juba esitada, kuid seda võib teha ka kuni intervjuu lõpuni! Küsimusi saab esitada SIIT.
ERR SPORT
Kommentaar
-
tänan! mina sain küsimused enda kõikidele küsimustele ja veel paljudele teistelegi mis hetkel olid õhus. Kes hoolega kuulasid said Pohlaku arvamused näiteks Kalju ja inspektori, miks ülekanded flora lehel on ja miks on saidid nii koledad jne, kas on tulemas veel staadioneid Eestisse,( Pohlak tahab 2024 em finaalturniiri Eestisse, keskerakonnaga olevat arutletud sellel teemal), miks ta juukseid ei lõika ja paljudele meistriliiga klubide küsimustele ja paljudele teistele.
Tänu sellele muutus minu arvamus Pohlakust totaalselt ja väga ilusti põhjendas kõik küsimused ja probleemid ära.
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitust( Pohlak tahab 2024 em finaalturniiri Eestisse, keskerakonnaga olevat arutletud sellel teemal)
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitust
Tänu sellele muutus minu arvamus Pohlakust totaalselt ja väga ilusti põhjendas kõik küsimused ja probleemid ära.
peaks sama mainima et suht sümpaatsena tundud vana täna.no kui tema ideed ka teoks saaks siis sellest oleks eesti jalgpallile paljugi kasu.
aga see ulme võiks küll teoks saada et EM toimuks eestis kuigi siis kas koos põtradega või kiluvaraste ja kuuevarbalistega.eelistaks esimesi,kuna ei pea alati olema koguaeg kolm balti riiki koos.Finaal siis toimuks Aegna saarel asuval Räime areenalMis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar