Algselt postitas urmar
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
FCF Forever
-
Pidasingi silmas et paralleelselt Balti liigaga mängitakse välja ka Eesti Meistritiitel ja seega ka eurokohad, lihtsalt süsteem tuleks nõndamoodi välja ehitada, et kõik klapiks. St, et kohtumised mis peetakse liigarivaalidega Balti liigas, lähevad kirja ka Meistriliiga arvestusse, seega lisamänge ei toimuks. Mängida tuleks vaid teise divisjoni kuuluvate oma maa meeskondadega.
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustPidasingi silmas et paralleelselt Balti liigaga mängitakse välja ka Eesti Meistritiitel ja seega ka eurokohad, lihtsalt süsteem tuleks nõndamoodi välja ehitada, et kõik klapiks. St, et kohtumised mis peetakse liigarivaalidega Balti liigas, lähevad kirja ka Meistriliiga arvestusse, seega lisamänge ei toimuks. Mängida tuleks vaid teise divisjoni kuuluvate oma maa meeskondadega.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Balti liigas võiks olla selline hea stiimul, et nt finaalijõudnud meeskonnad saavad automaatselt Euroopa Liiga playoff ringi. Midagi rohkemat oleks kolmel väikeriigil raske loota.
Kommentaar
-
Algselt postitas -thierry-Balti liigas võiks olla selline hea stiimul, et nt finaalijõudnud meeskonnad saavad automaatselt Euroopa Liiga playoff ringi. Midagi rohkemat oleks kolmel väikeriigil raske loota.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Vest tõestab praegu, et ei saa olla korraga EJL President ja Flora President. EJL President ei tohiks kunagi sellist paska suust välja ajada, aga klubi president võib. (mitte et see hea oleks). Ning kaua võib see pull kesta, et Flora=EJL.. oleks EJL florast kuidagi sõltumatu, siis poleks mul midagi selle vastu, aga Pohlak vahest vb isegi tahmatult EJL presidendina võtab vastu otsuseid, mis on rohkem Florale kasulik, kui teistele ML klubidele.
vb sõnastan probleemi valesti, a loodan et saate mõttest aru.
Kommentaar
-
Kui palju on sellest räägitud, et miks ikka Transi ei kõrvaldatud meistriliigast. Aga üks põhjuseid on selles, et Flora saanuks sellest tohutut kasu ja siis süüdistakseid kõik teadagi keda.
Flora kasu seisnes selles, et nemad olid mänginud Transiga kaks mängu ja saanud vaid 1 viigipunkti. Levadia aga sai kaks võitu. Transi tulemused tulnuks aga tühistada. Ma vaid kujutan budulojust ja teisi selliseid selle otsuse järel hoopis teist juttu ajamas. Et tehti Florast liider, kuhu ta muidu ei jõuaks. Siiamaani ehk nutaksite neid punkte taga. Ka Õhtuleht koss ottvaheriga teeks ilselt seda.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui palju on sellest räägitud, et miks ikka Transi ei kõrvaldatud meistriliigast. Aga üks põhjuseid on selles, et Flora saanuks sellest tohutut kasu ja siis süüdistakseid kõik teadagi keda.
Flora kasu seisnes selles, et nemad olid mänginud Transiga kaks mängu ja saanud vaid 1 viigipunkti. Levadia aga sai kaks võitu. Transi tulemused tulnuks aga tühistada. Ma vaid kujutan budulojust ja teisi selliseid selle otsuse järel hoopis teist juttu ajamas. Et tehti Florast liider, kuhu ta muidu ei jõuaks. Siiamaani ehk nutaksite neid punkte taga. Ka Õhtuleht koss ottvaheriga teeks ilselt seda.
Kommentaar
-
Mis otsuse oleks Levadia teinud?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustKui palju on sellest räägitud, et miks ikka Transi ei kõrvaldatud meistriliigast ...299195
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar