Algselt postitas Nasfal
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustKas nendel "suure ajupotentsiaaliga" vendadel on kedagi välja ka pakkuda. Muidu niisama lahmida ka pole mõtet. Neid spordi organisaatoreid ei ole Eestis lademeis. Pluffipoisse on murdu.
Eks tegelikult selline olukord tekib, et ei osata enam mitte kedagi teist antud ametikohas näha kui üks inimene on terve elu seda tööd teinud.
Kommentaar
-
Ma paneks kaheks aastaks Priit Vilba pukki. Tõmbab kiirelt kassa tühjaks, keerab kõik peesse ja siis hakkavad kõik Pohlakut taga igatsema.Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
http://www.jkpiraaja.ee/
Kommentaar
-
Mulle meeldib, et delfi spordiuudistes on sellesama Roosna artikliga samas kastis Martinsoni reportaaž sellest kuidas suusaliidus "vanade peerude" minemasaatmise järel asjad "korda tehti": https://sport.delfi.ee/news/arvamus/lood/uue-suusaliidu-missioon-taidetud-ehk-murdmaa-ja-kahevoistlus-havitatud?id=86507993
Ma isiklikult kipun arvama, et Pohlaku väljalöömise järel läheks jalgpalliliiduga samamoodi....
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustMulle meeldib, et delfi spordiuudistes on sellesama Roosna artikliga samas kastis Martinsoni reportaaž sellest kuidas suusaliidus "vanade peerude" minemasaatmise järel asjad "korda tehti": https://sport.delfi.ee/news/arvamus/lood/uue-suusaliidu-missioon-taidetud-ehk-murdmaa-ja-kahevoistlus-havitatud?id=86507993
Ma isiklikult kipun arvama, et Pohlaku väljalöömise järel läheks jalgpalliliiduga samamoodi....
Kommentaar
-
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustSelline risk on täiega olemas. Peab olema kindel isikus, kes hakkab jalgpalli elu tüürima. Umbropsu vahetus võib lõppeda täieliku krahhiga.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustMa ei kujuta ette, mis saaks veel halvemaks minna kui see praegu on.
Kommentaar
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustJalgpalli liidus kindlasti mingit krahhi ei tuleks. Pole mõtet võrrelda sponsorite vähesuses kannatavat 53nda järgulist spordiala jalgpalliga. Eesti liiga ja koondis on juba praegu ühed kõige kehvemad Euroopas. Juba rahvaarvu tõttu me ei saa enam väga sitemaks minna - andorrad ja san marinod jäävad meist nii ehk naa taha poole. Ma ei kujuta ette, mis saaks veel halvemaks minna kui see praegu on.
Kommentaar
-
Algselt postitas lenc Vaata postitustPiisab, kui vaadata Läti poole...
Algselt postitas Jaan95 Vaata postitustSaab ja veel kus saab kui needsamad Andorrad ja San Marinod enam ei jää tahapoole ning koondisesse ei tahetagi minna.Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
Olen päris mitu head korda mõelnud, et teen selle postituse ja peale mõnda mängu on kole tahtmine siia tulla, ning kirjutada kuid olen paremaks pidanud seda mitte teha aga teen selle nüüd siiski ära.
Kui nüüd vaadata seda, kus me majanduslikus mõttes oleme siis edastame paljusid endiseid NSV-liidu riike. Võiks arvata, et jalgpallis oleme ka päris heas seisus, kuid tõsiasi on see, et oleme võrdsel pulgal kääbusriikide Andorra ja Kosovotega. Olgu meil peatreener, kes tahes, kui ikka süsteem on sama, siis ei muutu kahjuks niipea midagi. Hästi, Brasiilia koondis ja Super Cup Tallinnas on küll toredad lõbustused ja -saavutused kuid juhivad tähelepanu kõrvale põhi missioonilt - koondiselt, seega vahetaks need "saavutused" kindlasti koondise edu vastu. Kuigi me pääsesime play off'i siis tundub nagu oleme arenenud aga tundub, et teised arenevad siiski kiiremini.
Paarikümne aasta jooksul, kui on koondist toetatud, sooviks seda edasi teha, kuid ei taha toetada enam sama süsteemi, mis paraku on kahjuks ajale jalgu jäänud ning juhib liiga pikka aega sama isik .
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar