No aga teeme ära, pakkuge kandidaate, väike mingi crowdfund(et saaks klubisid juurde teha hääletuseks vms näiteks ) kuskile käima ja läheb minna. Nüüd on jälle jalgpalli ajakirjandust ka natuke, mis pole Pohlaku keti otsas.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Algselt postitas fcfloraforever Vaata postitust
Pigem on Järvelaid A.Pohlakuga arenguvestlusi ja karjääriplaneerimist varasemalt pidanud ja sellest siis ka selline sõnastus. Kas ja kui sitt see välja näeb on igaühe enda otsustada.
TEIE ISA KANNAB VESTI
IGA PÄEV
KUI SEDA MITTE PESTA
HAISEB SEE VÄLJAST KUI KA SEEST
NÜÜD OLETE KA TEIE HAISUGA KÕIK KOOS
OOO, FLORA FÄNNID
TEIE ISA KANNAB VESTI
IGA PÄEV.
mina ei teinud
Kommentaar
-
Lihtsalt ütlen, et ma ei ole kuidagi pidi Pohlakut ega kedagi teist hetkel õigustanud vaid tõin välja, miks tõenäoliselt Järvelaid taolised laused poetas. Samuti kuidas keegi seda võtab on igaühe oma teha. Kas see on okei? Pigem ei ole.
Seega võite oma luuleread ja muu pahna omale hoida.FC Flora
Kommentaar
-
Algselt postitas vtp Vaata postitustMa võib-olla olen Eesti jalgpallist liiga pikalt eemal olnud, aga kas vahepeal on tekkinud mingi kahtlus, et jalgpalli liidu president ei olegi enam Flora juht?
Kommentaar
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustKas tõesti hakkab tekkima anti-flora fan club?
Kommentaar
-
Algselt postitas seepolnudlahe Vaata postitustKas tõesti hakkab tekkima anti-flora fan club?
- Likes 1
Kommentaar
-
Kuulasin ka podcasti ära. Esimese lausega arvasin, et ehk ajas Pelle ja Aivari segamini, sest no kõigil juhtunud seda, aga jutt läks edasi ja ilmselgelt ta ikkagi mõtles Aivarit ning no isegi kui ei taha mõelda halvasti, siis no ei saa kahtepidi arusaada, miks endine Flora mängija küsima EJL presidendilt, et kas temajaoks midagi muutub kui ta Nõmme Kaljuga liitub. Koondisekoha kaardita, siis tõesti Flora süsteem kukkuks nii kokku, et seda jätkuvalt nii haigelt oma huvides ära kasutatakse?
- Likes 1
Kommentaar
-
Sama Nõmme Kalju ja Levadiaga. Mängijad ja sport pole süüdi mingitest kahtlastes asjades, millega toimetavad mingid tegelinskid kõrgemal.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKui mängijad tolereerivad ja soodustavad halba käitumist on nad kindlasti selles ka süüdi.
Ma saan aru klubide kriitika järgi, et isegi klubide tasandil sõidetakse üle ja paljud otsused ei sünni klubide aruteludel vaid EJL-i otsustamisel.
Kommentaar
-
Algselt postitas käbi Vaata postitustKui mängijad tolereerivad ja soodustavad halba käitumist on nad kindlasti selles ka süüdi.
Konkreetse teema juures on pikantseks detailiks see, et peamees ise raiub kui rauda, et "õiglus, ausus, aated" on kõige alus ...
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar