Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Pohlak-Kasulik,Kahjulik Mõtteid Tema Tegevusest Vutis\'
Algselt postitas eston maravilha
mis vahet sel on, kus kontor asub, kui organisatoorne pool lonkab siis ei aita ka kullast palee.
täiesti ebasobimatu nostalgiahetk: mulle meenub üks multikas soome televisioonist, kus ehitati ka uhke palee, mis kukkus kokku, kuna alumine pool oli ülemisest hulga kitsem.
multika nime kahjuks ei mäleta (tegelasteks olid elevantsid)
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
kõik kena, eriti see, et draamateatris tundub olevat erakordselt suur jalgpalli huvi.
miks on Kanniku allkiri sellel lehel? Hemmm, ma ei saa aru...
Kui ta on president, siis pangu kas a) amet maha või b) hakaku midagi tegema, et asjad nii läheks nagu punktides kirjas...
Mitte, et ma tahaks öelda, et Pohlak on kunn, ei ei ei, pigem on Pohlak jäänud jalgu, aga nii ikka päris ei saa, see on natukene enam kui piinlik kiri...
Kirjaga iseenesest nõus.
Aga.
Kas ma olen ainuke, kellele tundub nõmedana asjaolu, et allakirjutanute seas on nii Kanniku kui veel mõne EJLi juhatuse liikme nimi? EJLi president kritiseerib EJLi tegevust ?
Algselt postitas vincent
Kirjaga iseenesest nõus.
Aga.
Kas ma olen ainuke, kellele tundub nõmedana asjaolu, et allakirjutanute seas on nii Kanniku kui veel mõne EJLi juhatuse liikme nimi? EJLi president kritiseerib EJLi tegevust ?
See, et Kannik on kirjaga liitunud näitab EJL presidendi positsiooni organisatsioonis, tegelik boss on teadagi kes!
Kiri on hale. Kui Kannik ei saa hakkama, siis kõndigu minema. Nutta ajalehes, et Pohlak teeb liiga, näitab natuke mehe juhivõimete kohta. Kui sa Pohlakut ei juhi, siis mis kuradi EJLi president sa oled ???
Algselt postitas troll
Kiri on hale. Kui Kannik ei saa hakkama, siis kõndigu minema. Nutta ajalehes, et Pohlak teeb liiga, näitab natuke mehe juhivõimete kohta. Kui sa Pohlakut ei juhi, siis mis kuradi EJLi president sa oled ???
Eesti riiki juhib president Arnold Rüütel?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Eesti riiki juhib president Arnold Rüütel?
Sa oled EV presidendi põhiseaduslikest volitustest pisut valesti aru saanud. EJLi presidendi õigused ja kohustused leiad:
http://www.estonia.fifa.com/files%2Fest%2F1001.doc
Kommentaar