Algselt postitas Sats1
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Mina praegu Aivarit ei segaks .las ta teeb oma tööd. Ta on praegu kõikide klubide volitused ja kui ta ka nüüd valitud aastate jooksul ei suuda EJL -i mainet ja kogu jalgpalliarengut parandada siis tuleks küsida ,et kas on õige mees seda juhtima. Minu meelest oleks Aivar juba varem pidanud selle ameti endale võtma . Tema oskused inimesi veenda on võimsad ja kidlasti suudab ta paljudesse omavalitsustegelastesse jalgpallipisiku süstida ,et nii mõnigi uus staadion jälle kusagile kerkiks.FCF Forever
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustEile üks jalgpalliga seotud inimene ütles toreda lause: \"Ilma tema loata ei lähe keegi selles liidus s***le kah\" (c) GAMER.
Kas Pohlak on EJL presidendi-, EJL asepresidendi-, või Juhatuse liige kohal, mis on vahe?
Kommentaar
-
Mis seal vahet on? Fakt on see, et ametis on uus president ja nüüd saime Balti noortekarika, millest varem vaid unistasime ja enamus mittejalgpallikommentaatoreid alavääristasid kogu aeg Eesti jalgpalli noortetööd, kusjuures enamasti toodi põhjuseks noortekoondiste saavutuste puudumine ja ka seda, et enamuses noortest koosnev Flora ei suuda kogenud mängijatest ja paljudest eksfloralastest koosnevaid klubisid Eestis edestada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sats1 Vaata postitustBALLAK,
kas sa TÕSISELT (!!!) arvad, et EJL presidendid (1992-st Kannikuni) otsustasid Pohlaku nõusolekuta?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis seal vahet on? Fakt on see, et ametis on uus president ja nüüd saime Balti noortekarika, millest varem vaid unistasime ja enamus mittejalgpallikommentaatoreid alavääristasid kogu aeg Eesti jalgpalli noortetööd, kusjuures enamasti toodi põhjuseks noortekoondiste saavutuste puudumine ja ka seda, et enamuses noortest koosnev Flora ei suuda kogenud mängijatest ja paljudest eksfloralastest koosnevaid klubisid Eestis edestada.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustMis seal vahet on? Fakt on see, et ametis on uus president ja nüüd saime Balti noortekarika, millest varem vaid unistasime
Kujutan ette MIS (!!!) sa kirjutaksid võidu vs. Venemaa puhul : )
Aga jätta samas vaimus. Soccernetis on tont inimest (peamises 14-18 a.noormehed) kes neelavad loosunge.
Kommentaar
-
"miks sa ütlesid ennem siis et pohlak ise tegi asju milleks tal volitusi polnud?" (c)ballack
Kus ma kirjutasin et "Pohlak ise tegi asju milleks tal volitusi polnud". VASTUPIDI JU ! Pohlakul (ennem ja täna)on kõik õigised ("paberid") et tegema EJL-s mis ta tahab.
"kui teistele see pohlak ei meeldi siis miks nad teda maha ei hääleta?" (c)ballack
Räägin veel kord-hääletus on lahtine ! LAH-TI-NE !!! Sa TÕSISELT (!!!) arvad et salajase hääletuse puhul saame sama tulemust nagu lahtisel ?
Klubide juhtidel on repressioonidehirm. Küsi neid ise.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustPanen vahel tõsiseid loosungeid ka siia üles, muidu neelate pidevalt saastloosungeid.
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustAga Balti turniiri esikoht on ilus reaalsus!
Oleks ka äkki saanud ILUSAT REAALSUSTInimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar