Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Seda kahjuks pole veel tekkinud jah!Aga ega see rikkus pole ka kõige olulisem,on vaja ikka jalgpalli tundmist ja konkreetsust.Aga noh raha peab olema ka nagu ratsahoubese sitta

Leave a comment:

• 1892
    replied
    Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
    Ma ütlesin et see ple minig oluline asiNoo seda küll aga präegu pole silmapiiril ka potensiaalseid EJL Presidente kes võiksid asja ikkagi edasi viia onju tegelt ni!?
    Paremat vist jah pole, kui ei leidu mingit rikkurist jalgpalliarmastajat Eestis ?

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Algselt postitas suvakas555 Vaata postitust
    Mäng Brasiiliaga ei tee Pohlakut jumalaks. Oleks Pohlaku ajal hakanud käima Eesti liiga mängudel tuhanded ja Eesti ehk kuskilt alagrupist edasi saanud oleks ta millegi väga tõsisega hakkama saanud. Muidugi on Brasiilia siiatoomine kõva sõna aga ei saa lasta ühel mängul kogu ta eelnevad teod tasa teha.
    Ma ütlesin et see ple minig oluline asiNoo seda küll aga präegu pole silmapiiril ka potensiaalseid EJL Presidente kes võiksid asja ikkagi edasi viia onju tegelt ni!?

Leave a comment:

• 1892
    replied
    Algselt postitas Tännnu Vaata postitust
    aga Pohlak on ikka päris rohkm kasulik kui kahjulikMinu arvates!!!Kunagi oli ju mingi värk siis kui Kannik ära läks et kumb jääb kas Pohlak või Kannik onju! Ja ma pakun et kui oleks Kannik jänud siis poleks Eestil Brasiiliat ja kas siis ültse jalgpalli infrastruktuur oleks ni hea??See Brasiilia näide oli mõttetu see pole kõige olulisem nii et ärga paukuma hakake selle koha pealt
    Mäng Brasiiliaga ei tee Pohlakut jumalaks. Oleks Pohlaku ajal hakanud käima Eesti liiga mängudel tuhanded ja Eesti ehk kuskilt alagrupist edasi saanud oleks ta millegi väga tõsisega hakkama saanud. Muidugi on Brasiilia siiatoomine kõva sõna aga ei saa lasta ühel mängul kogu ta eelnevad teod tasa teha.

Leave a comment:

• Mehhanisaator
    Guest replied
    Minu meelest on niimoodi et Peatreener ütlema keda ta koondisesse tahab ja EJL jaoks jääb kutsed klubidesse saata,kindlasti ei peaks Pohlak mängijaid kutsuma siis võiks olla ta ise Peatreener juu!Ja olgem ausad EJL info liikuvus annab ikka 100ga soovida! Ja ma arvan et see pole väga vale seisukoht!?

Leave a comment:

Working...
X