Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Ma hoian Levadiale oluliselt rohkem pöialt kui Florale, ent kui mingi hetk hakkab Flora taas Levadiale koduliigas konkurentsi pakkuma ja kui Leval loodetud euroedu ei tule, siis ilmselt hakkame taas kuulma natukene sapisemaid sõnu Pohlaku juhtimisstiili ja KTM reegli osas. Küll aga võib siis juba olla hilja kurta, vähemalt mõneks ajaks. Hetkel aga on elu lill.
-
Levada 2006:
Kuigi FC Levadia jalgpallimeeskond lõpetas oma ajaloo edukaima hooaja, ei ole klubi president Viktor Levada ülevoolavalt rõõmus. Vastupidi: ta on Eesti jalgpalli juhtimise ja juhi Aivar Pohlaku peale kuri.
Levada 2024
Pikaaegne Tallinna Levadia president ja eestvedaja Viktor Levada pälvis Estonia kontserdisaalis toimunud pidulikul Jalgpalligalal jalgpalliliidu hõbemärgi.
"Muidugi olen kõigile väga tänulik, aga tahtsin kiiresti öelda seda, kuidas Aivar [Pohlak] oskab inimesi motiveerida. Selles veendusin tänavuse aasta 12. juunil. Mul oli sünnipäev ning siis öeldi, et mind autasustatakse hõbemärgiga.
Levada detsember 2024:
Eesti jalgpallilegend Ragnar Klavan teatas täna mängijakarjääri lõpetamisest. Lisaks kuulutas ta, et seab Eesti Jalgpalli Liidu presidendivalimistel üles oma kandidatuuri. Tallinna Levadia president Viktor Levada arvates vajab kohalik vutimaastik värsket õhku, aga ta pole kindel, kas Klavan seda tooks.
Kes saab mõne palli, kes aumärgi, kes lihtsalt loll kui lauajalg, aga nii lihtsalt tal need asjad käivadki.
- Likes 4
Leave a comment:
-
Võib olla on asi selles, et kedagi on vaja ju süüdistada, kuid mitte ennast
Tihtilugu on enamus infot kellegi arusaam (eeldus) millestki. Kui aga hakata "argumentidele" katet otsima, siis tekivad küsimused.
Näiteks venemeelsus - vaatan siinkohal Levale (kes vast oskab hästi olukorda hinnata) otsa ja... vajub antud teema ära. Või on midagi vahepeal muutunud ses vallas, mida ma ei tea. Võib olla käib mingi kavaldamine... dziisus teab.
Samamoodi tekitab küsimusi nii Klavan, kui ka teda ümbritsevad inimesed ning asjaajamised. Lahkama ei hakka
Igaks juhuks mainin ära, et AS Pohlak on päris pikalt eetrist väljas olnud ja vajab vahetust.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas te ei suuda kahte teksti omavahel kokku panna?
Ma pakun, et täna on inimesed pigem 50/50, sest Leva on (?) hetkel Pohlaku poolel.
See, et täna on inimesed 90/10, on pigem soovmõtlemine. See olukord muutuks 90/10-ks, kui Leva leiab, et Klavan on tegelikult ikka parem lahendus.
Ma usun, et Pohlak ei valeta sellega, et 60+ hääleõiguslast on talle juba toetust avaldanud/kinnitanud (ehk siis u 70/30 jaotus). Iseasi küll kas need kõik ka lõpphääletusel pidama jäävad, ning ma usun, et see omakorda sõltub kui tugev tundub klubidele Klavani kandidatuur ja kui tugev on avalik surve. Klavan on laiema avalikkuse ees kindlasti palju-palju populaarsem kui Pohlak (siin võib vabalt 90/10 olla), kes on ka ilmselt paljude tema kasuks hääletajate jaoks mugav peksukott, mille pihta saab enamus ebamugavaid küsimusi suunata ja mille taha oma ebaõnnestumiste/tegemata jätmistega pugeda.
Küll aga võiks kohalikud kogukonnad oma klubijuhtidelt küsida, et kuidas on nii, et aastaid olete Pohlakut siunanud, aga nüüd, mitu kuud enne valimispäeva on Pohlaku ees juba kulp löödud, enne veel kui Klavan on jõudnud oma programmiga teie ette. See teeks Pohlaku taasvalimise ebamugavamaks, kui neid küsijaid on palju, ent vbl olen ma ka liialt naiivne ning kõik neelatakse väikse kohmetuse saatel alla. Päris jalgpalliriigis see kindlasti nii lihtne ei oleks.
Leave a comment:
-
Kas te ei suuda kahte teksti omavahel kokku panna?
Ma pakun, et täna on inimesed pigem 50/50, sest Leva on (?) hetkel Pohlaku poolel.
See, et täna on inimesed 90/10, on pigem soovmõtlemine. See olukord muutuks 90/10-ks, kui Leva leiab, et Klavan on tegelikult ikka parem lahendus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kui Leva on leidnud Pohlakust parema lahenduse, siis ja 90/10. Kui ta seda pole, siis 50/50.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitust
Kui Leva on leidnud Pohlakust parema lahenduse, siis ja 90/10. Kui ta seda pole, siis 50/50.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustlugedes ja tunnetades üleüldist vibe selle vanamehe ümber, mis on 90% täielik negatiivne. ja siis tuleb 10% kes suudab igast pasast maalida uskumatult ilusa pildi, et see 90% kujutab endale asju ilgelt ette. eranio on muidugi selle muster näidis.
sisimas tegelikult loodaks mingit ilgelt andmeleket, kus ilmuvad koik need iseloomutud perselakkujatest klubid välja, kes seda vanamees toetavad vankumatult. voiks olla ameerikalik vilepuhuja, siis alles laheks showks.
Leave a comment:
-
Algselt postitas trk Vaata postitust
Mida sa lällad? Kallis mees, ma ei tegutse jalgpallis ega tunne Pohlakut. Aga ta on mulle eeskujuks olnud ... just infra arendamisel. Selleks, et selle väite peale mitte ilkuda, peabki aru saama kus riigis me elame ja olema ise midagi teinud. Ütlesid, et 30 a on kummi venitatud, mina ütlesin, et üle 30 a tagasi käis juba kõva töö, ise ehitasin. Kultuuriministeeriumist rääkisin isikliku kogemuse põhjal, lihtsalt faktid. Mis spordiobjektid on üldse kultuuriministeeriumi eelarves olnud? Sisuliselt Tehvandi, Kääriku, jalkahallid ja kõik. Aga spordialasid on meil üle saja.Jubedalt tunned end miskipärast puudutatuna, võta vabalt, mul suva, mida sina arvad ja sama võiks ka sinupoolne reaktsioon olla, sest mina sind ei tunne, sina mind ja ongi lihtne. Ilgun palju tahan, vaba maa ja sina peaksid ennast kõige vähem häirida laskma. Ja mis faking sina, ma isegi ei tunne sind, tont.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
lugedes ja tunnetades üleüldist vibe selle vanamehe ümber, mis on 90% täielik negatiivne. ja siis tuleb 10% kes suudab igast pasast maalida uskumatult ilusa pildi, et see 90% kujutab endale asju ilgelt ette. eranio on muidugi selle muster näidis.
sisimas tegelikult loodaks mingit ilgelt andmeleket, kus ilmuvad koik need iseloomutud perselakkujatest klubid välja, kes seda vanamees toetavad vankumatult. voiks olla ameerikalik vilepuhuja, siis alles laheks showks.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Palju saab jalkaliit mujalt raha ja palju saavad su lingitud korvpalli ja võrkpalli alaliidud?
Ma võin eksida, aga kas need summad ei määrata mitte suurorganisatsioonis, mitte ei anta niipalju kui Pohlak küsib?
Võiks siis juba võrrelda kuhu on jõudnud korvpalli ja võrkpalli koondised. Palju on publikut mängudel jne.
Jah, alati võib sisse tuua korvpalli traditsiooni eestis ja jalka konkurentsitiheduse euroopas ja blablabla. Aga pmst on see noh selline... mugav vabandus.
Leave a comment:
-
Ühe poole käitumismustrid on enam kui alatud. Tuua jutuks audit ja siis rääkida, et Avo Viiolil ka olid asjad korras. Milleks seliiseid paraleele tuua ja ala mainet hävitada. Üks tegelane rääkis, et Lilleküla kompleks tuleks buldooseriga maha lükata ja siis imestavad, et miks klubid Pohlaku poolt on. Te ei ole ju usaldust väärt.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Hea meeldetuletus, et korvpallis ja vörkpallis asi edasi liikunud, aga jalgpallis mitte. On seal ka neid lojaalseid vene klubisid ja kogu muud sinna juurde käivat kellele saab hääletusel kindel olla?Sügiseti, hooaja hakul, kostub Eesti palliklubide leerist juba tuttavaks saanud jutt: majanduslik seis jätab soovida. Vikerraadio spordisaade "Spordipühapäev" uuris olukorda Eesti korvpallimeistri BC Kalev/Cramo, Võru Barruse võrkpalliklubi ja Eesti jäähoki esindusmeeskonna HC Pantri näidete põhjal.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kaala Vaata postitust
Hea meeldetuletus, et korvpallis ja vörkpallis asi edasi liikunud, aga jalgpallis mitte. On seal ka neid lojaalseid vene klubisid ja kogu muud sinna juurde käivat kellele saab hääletusel kindel olla?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: