Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

eesti-bosnia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'eesti-bosnia\'

sport.etv.ee
    Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

Algselt postitas Aadu14

KAs kellegil tänase mängu väravat ei ole pakkuda ?
      Mine vaata sport. etv\'st, seal peaks üleval olema.

Kommentaar

Traditsiooniliselt vaatan mängu ka videost ja teen siis järeldused mängijate/mängu kohta.

Mängust. Lühidalt öeldes - krdi kaootiline, Eesti kohta. Koondise mängudest tuttavat distsipliini oli vähem paista, mis muide tähendab seda, et vastane jättis mängijatele platsil selgelt võidetava mulje.

Kotenko - 6,5. Kuidas see mees küll nende väljajooksudega ikka kimpus on. Tundub, et Kotenko oleks nooruses jalgpalli kõrval pidanud paar aastat korvpalli mängima. Muu täiesti OK. Ma ütleks, et muu on isegi viimasepeal. Kogemusi tuleb juurde, kohavalik läheb kindlamaks ja äkki õpib ka väljatulekud ära.

Jääger - 8. Noor vana kala. Kindel, külmavereline, visa. Tegija ühesõnaga. Stepanoviga mängu parimad.

Stepanov - 8. Lausa imekspandav, kuidas Stepanov kogemustest õpib. Iga kord teda mängimas nähes on mehe pallita liikumine ja positsioonivalik grammi võrra täpsem. Suurepärane keskkaitsja.

Piiroja - 7. Tehnika endiselt kehvakene. Võitleb, nagu loom ja õhus on tegija. Täidab oma ülesande ilusasti ära. Keegi koondises muide ei oota Piirojalt rünnakute ehitamist vaid oma ala puhtaks löömist. Ja see jutt, et \"kui 5 korda palli ette peksad, siis üks leiab ikka ründaja pea...\" Ehk teeks kaitsjatele, ei persse, kõigile peale ründajate ülesandeks mängu jooksul 10 korda palli ette mängida. Kui viiest üks ründaja pea leiab, siis on skoor päris aukartustäratav.

Rooba - 6. Mängukogemuse puudumine annab ikka tunda. Mäng on ebakindel. Kõhkleb. Aga teisest küljest tegi hea mängu, v.a. 1 poolaja alguse paar apsakat, nende hulgas olukord, kus Rooba süü tõttu bosnia-tšordid ilusa rünnaku tegid, kuid väravast napilt mööda lõi.

Klavan - 5,5. Tundis ennast, nagu mäger Tartus. Näha kohe, et pole tema koht. Äärde tagasi ja asi vask. Kuid siiski sai hakkama pisut üle keskmise.

Leetma - 5. Pole hullu, Leetma ülesanne ei olegi ilumäng. Käis vastastele kõvasti närvidele. Kuid jääb pisut aeglaseks. Ja möllab natuke sihitult ringi.

Kruglov - 7,5. Hea, aga mitte väga hea. Aktiivne, tugeva tehnikaga, kiire. Kuid samas hindab ennast kohati üle, tundub. Tegelikult võiks isegi 8 panna, aga siiski ei pane - Stepanov ja Jääger olid üle.

Terehov - 5,5. Võitleja, aga võitleb umbes. Vabandust, aga tüüpiline lapsepõlvemälestus slaavlasest platsil. Rapsib; kui peale lööb, siis täiega; ja kogu aeg on paha nägu ees. Tegelikult on Terehhov vastastele nagu tüütu putukas, kelle passimiseks kulub hea hulk tähelepanu, sest muidu võib äkki nõelata, kurinahk.

Viikmäe - 6,5. Värava eest. Muidu 4,5. Ei saa ma sotti sellet ründajast. Teeb pea kõiki asju teisiti, kui ma ründajatelt harjunud nägema olen. See võib muidugi minu piiratuse viga olla.

Oper - 7,5. On ikka tööloom! Figaro siin! Figaro seal! Kahjuks ei suutnud juba mitmendat koondise mängu järjest realiseerida oma põhitrumpi - kiiret sööstu kaitse selja taha. Aga on see Op`i või meeskonna viga? Sööt oli hea.

Smirnov - 7. Smirnov pani mind mõtlema, kas ka Kink`ist ükskord asja saab? Hädasti oleks vaja, just meeskonna mitmekülgsust silmas pidades. Aga Smirnovist, jah. Lõi teravusi, kiusas vastaseid, möllas. Lahe vana. Prsse, panen 6,5 asemel 7 punkti.

its sammetaim!!!

Kommentaar

Algselt postitas kaupo

Piiroja - 7. Tehnika endiselt kehvakene. Võitleb, nagu loom ja õhus on tegija. Täidab oma ülesande ilusasti ära. Keegi koondises muide ei oota Piirojalt rünnakute ehitamist vaid oma ala puhtaks löömist. Ja see jutt, et \"kui 5 korda palli ette peksad, siis üks leiab ikka ründaja pea...\" Ehk teeks kaitsjatele, ei persse, kõigile peale ründajate ülesandeks mängu jooksul 10 korda palli ette mängida. Kui viiest üks ründaja pea leiab, siis on skoor päris aukartustäratav.
          Ka mina ei oota Piirojalt rünnakute ehitamist aga kui meeskond üritab lühikest veeretada tagant ja igakord kui piiroja palli kätte sai uhas ette ära siis hakka kergelt häirima...... ja see et kui pall leiab ründaja pea ei pruugi see pall igakord väravasse minna seekord lihtsalt läks nii ja Oper ja Viikmäe mängisid ilusa kombinatsiooni .....enamus ajast nii kergelt see asi ei käi......... üldiselt ma ei tahtnud piiroja kohta midagi halba öelda aga mind ausalt öeldes häiris natike see mis vahepeal toimus...........muuseas kõik need seigad on pärit esimesest poolajast teist poolaega ei mäleta et oleks piiroja pikka uhanud....... ja samas ei üritanud ka eestlased tagant eriti veeretada
          fc pohmell

Kommentaar

Aga minu arust oli Leetma teisel poolajal lihtsalt divine. Nii kaitse kui ka rünnakute ehitamisel ja Klavan samas suht kasutu.
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

uih tööpäev...aga mäng oli tegelikult hea, minu jaoks olid kangelased Opi ja vahetusest tulnud Smirre, kuradi kahju et see üks purjetamine tal läbi bosina mere väravat ei toonud, vägev värk oleks olnud. KAitse oli enam-vähem teada tasemel, ehk paar paanikahoogu oli, aga see käib ka asja juurde. Terja ei ole ka kahjuks enam tükimat aega 90 minuti mees, Neemelo positiivne mees, aga vist konditsioon vedas teda alt, aga jah tahtmist on ja see on vägev märk. Ma ei ole küll kursis, kuid oleks võinud lõpupoole ehk paar vahetust veel teha. Aga nüüd taas sukeldume argiellu, et taas kolme nädala pärast sinisärgid läikima lüüa ning häälepaelad kähedaks karjuma.

Kommentaar

kui alati on eesti koondise vahetused olnud sellised no kahtlased, siis eile pakkus rõõmu vaadata, et milliseid vahetusi meie vastased tegid. kaotusseisus olles vahetati minu nägemise järgi välja keskkaitsja, äärekaitsja ja väravavaht ning üks onu liikus hiljem äärele. ühesõnaga, bosnia mängis halvasti (oma poolel söödud otse eesti ründajatele jms) ning tegi täiesti müstilisi vahetusi mängupilti silmas pidades.

Kommentaar

Väga hea esitus TARMO NEEMELOLT. Niikui Viikmäe välja võeti, hakkasime ees palle võitma ja tekkis ridamisi ohtlikke olukordi. Läti vastu võiks olla ründepaar Oper-Neemelo ja me lööks kuuevarbalistel puuri täis!
                  Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Edson

Väga hea esitus TARMO NEEMELOLT. Niikui Viikmäe välja võeti, hakkasime ees palle võitma ja tekkis ridamisi ohtlikke olukordi. Läti vastu võiks olla ründepaar Oper-Neemelo ja me lööks kuuevarbalistel puuri täis!
                    parandan väikse faktivea - kuuevarbalised on siiski leedukad. legendi järgi olla neil kunagi olnud üks kuningas, kellel leidus üleliigne varvas.

lätlased aga on teatavasti hoopis kiluvargad.
                    «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                    «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

see küsimus, et mis oli selle lõunatribüüni hüüde sisu, mis kõlas kõrvaltribüünile justkui \"malatsõ-malatsõ\"?

Kommentaar

amatöör-amatöör?

Kommentaar

ma pakun ka. seda karjuti pidevalt
                          “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

kas on asi minus aga suurem osa eesti mängijatest...eriti muidugi Viikmäe ja Neemelo tundusid ilgelt aeglased
                            ainus kes mingit kiirust üles näitas oli Smirre.

Kommentaar

Algselt postitas kaala

ma pakun ka. seda karjuti pidevalt
                              \"Amatöör\" karjuti söögi alla ja söögi peale - isegi siis kui bosnia vend latti lõi... suht asjakohatu oli selle koha peal \"amatöör\" skandeerida. Pigem oleks pidanud aplausi tegema korraliku soorituse eest, mis sest, et vastane.
                              Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.

http://www.jkpiraaja.ee/

Kommentaar

Algselt postitas dreyd
                                amatöör-amatöör?
                                võimalik. igaljuhul osa publikust a le coqi tribüünil mõistis seda kui venekeelset tublidusehüüet ning karjus siis seda.

Kommentaar

Working...
                                X