Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õlut kahjuks siiski ei müüdud. Müüdi ALeökki, mida ma õlleks ei nimetaks... sry tartlased
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
kurb jah et maamees edson oma presidendi 8-t ei saanud aga muidu oli tore ja 30 eegune hind ka ei hirmutanud.Trepist oli ainult raske alla minna kui 4 õlle käes oli
Lõpuks ka kodus ja eilsest toibutud.
Raske on ikka see fänni elu
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
kurb jah et maamees edson oma presidendi 8-t ei saanud aga muidu oli tore ja 30 eegune hind ka ei hirmutanud.Trepist oli ainult raske alla minna kui 4 õlle käes oli
Krõmpsveres olla üks mees muutunud peale Aleökki joomist sõgedaks, hakanud looma häält tegema ja järgmisel päeval olla koledasti haisnud... varsti pärast seda läinud manalateed. Näe, mis juhtub kui seda solki juua... proosit!
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Mina mälumänguküsimust ei küsi, aga mulle tundub, et enne eilset polnud ma kunagi näinud ühtegi Eesti koondise mängu (muuseas, järgmisel aastal kukub esimene sada mul täis), kus ei mänginuks üks kolmest - Poom, Kristal või Reim.
eilse m2ngu kohta niipalju, et r66mustada pole siin kyll midagi. pigem on p6hjust muretsemisex. kaitseliin oli teisel poolajal v2ljaspool igasugust arvestust. kotenko exis nagu ikka v2ljajooxudel.
ainuke mille yle v6ib r66mustada oli ryndet88..kuigi ka selle kallal v6ix viriseda. surmkindlad v6imalused j2id l88mata.
loodetavasti suudetaxe end L2ti m2ngux kokku v6tta.. muidu on oodata peale nende 1:1 viiki venemaaga, meile sauna
Minule see Neemelo-jurakas igatahes meeldis. Väravalööjat pole ka ilus materdada aga kahjuks muu erilisega välja vahetatud Viikmäe silma ei paistnud. Neemelo tulekuga elavnes ees tegevus kõvasti, mänguaega juurde talle!
Minule see Neemelo-jurakas igatahes meeldis. Väravalööjat pole ka ilus materdada aga kahjuks muu erilisega välja vahetatud Viikmäe silma ei paistnud. Neemelo tulekuga elavnes ees tegevus kõvasti, mänguaega juurde talle!
Viikmäe oli ju vahepeal vigastatud ja ta pole veel päris vormis. Kui Neemelost rääkida siis minu arust oli ta ka päris hea.
eesti ilusa mängu juures ongi ainult üks puudujääk-see on keskväljamees,kes suudaks joosta,oleks andekas ja tehniline,jagaks mängu.mingil hetkel on selleni peaaegu küündinud kristal,olumets,nahk,ka liivo saab mõnikord hakkama.nihuke tunne tekib vahest,et hakaku või koondises sel kohal mängimist harjutama sellised mehed nagu neemelo,klavan,allas,smirnov ja jääger.neil oleks kõigil potensiaali seal läbi lüüa.see on raske ja vastutustnõudev koht,kuid sellele oleks vaja konkurentsi,mitte,et topime kellegi sinna ja saame hakkama.keskväljaeksimused hakkasid eriti eile silma,mitu korda ütlesid mehed ise ka \"kurrrat\"
Kommentaar