Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mul tekkis plaan mõlemat mängu vaatama minna juba paar kuud tagasi, seega hakkasin soodsamaid variante uurima ja leidsin järgmise lahenduse: teha üks korralik ring suurele osale euroopast peale matkabussiga, vaadates sealjuures mõlemad koondise välismängud ära. ühe lingi olen ära kaotanud, aga teise leidsin üles: matkabuss.ee. ehk siis kimad sellise maja-seljas-bussiga ringi, ööseks lükkad parklasse ja magad sealsamas. peamiseks tingimuseks muidugi kained autojuhid. siis sai tehtud küllaltki täpsed arvutused ja kui ma ei eksi (arvutused olid tehtud 7- või 8-kohalise bussiga minnes), tuli hinnaks umbes 4500 krooni, see sisaldas siis bensiini ja renti. vot.
et endal tuli üks ootamatu õnnetus vahele, ei jõua vist suvega vajalikku rahasummat kokku hankida, et ise sügisel kaasa sõita, kuid teistele vaid nii palju, et andke tuld!
Läbiproovitud ja töötav variant on minna 7-8 kohalise bussiga (B-kat load) ja olla kordamööda roolis - pole mingit elukutselist bussijuhti vaja.
Piraajad on käinud niimoodi näiteks Bulgaarias, Portugalis, Horvaatias jne. Sama moodi lähme SLO-LUX.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
bussiga ikka parem. kui autoga lähed siis seda rohkem pead kaine olema ja bussiga on mugavam kah (jalaliigutusruumi rohkem). asjad ei mahu kah autosse nii hästi ära. väikebuss ikka parem.
Kommentaar