Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Poom on vana, Arsenal on küll vinge kllubi, kus oma karjäär ( pingil) lõpetada, aga koondis peaks rohkem KOtenkot kasutama. Ja õnneks see nii on ka kujunenud- mina eelistan KOtenkot.
Algselt postitas clever
Poom on vana, Arsenal on küll vinge kllubi, kus oma karjäär ( pingil) lõpetada, aga koondis peaks rohkem KOtenkot kasutama. Ja õnneks see nii on ka kujunenud- mina eelistan KOtenkot.
Poom vana? Arsenali tänane esiväravavaht on 3 aastat vanem, Seaman võitis Arsenali kaptenina FA karika 6 aastat vanemana kui Mart täna.
mees tõesti arene välja! Poomil on karjäär veel ees.... Lehmann peaks siis juba ammu pensionil olema sinu juttu järgi... praegu kui Poomil kõik korras siis mina küll ei leiaks et peaks Kotenkot kasutama, sest ta veel suht nigel nende kõrgete pallidega aga muidu norm mees väravas...:P
Eesti surub kõik vastased vastu muru
ja teeb neist üldse saepuru.
Kui Poom terve on, siis pole selles küsimus mõtet üldse arutelu pidada. Enne peab Kotenko ikka end kõvasti arendama, eelkõige muidugi tsenderduste püüdmisel-tõrjumisel. Ta ei duuda praegu isegi õigesti otsustada, kas püüda või tõrjuda. Kuid usutavasti on see siiski õpitav.
Poom kuna tema tõuseb oma tippvormi ja tippvormis on ta kohe kindlalt Kotenkost üle, muidu Poomi Arsenal ei usaldaks.
Arse*** on muidugi kõvasti Poomi usaldanud...
"The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend
kirjutavad juba muudes portaalides, et levadia on endale lõpuks väravavahtide treeneriks Algimantas Briaunyse palganud. võib eeldada, et nüüd õpib Kotenko midagi looduse poolt antule juurde ja muutub ka väljajooksudel ning kõrgetel pallidel kindlamaks.
kirjutavad juba muudes portaalides, et levadia on endale lõpuks väravavahtide treeneriks Algimantas Briaunyse palganud. võib eeldada, et nüüd õpib Kotenko midagi looduse poolt antule juurde ja muutub ka väljajooksudel ning kõrgetel pallidel kindlamaks.
... läks vist pealikuga tülli ega allunud dressuuurile, milles muus see ebalojaalsus ikka seisneda sai?
Kommentaar