Miks mitte 'koosseisud' ?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas Shparkz Vaata postitustMiks mitte 'koosseisud' ?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustLiiga pikk, Premium liiga lehele ei mahu, seal näitab LU.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustAga miks mitte kirjutama minutit ka eesti keeles, 'kaksteist'. Numbrid on Araabiast...
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustSee küsimus on ilmselt pigem Shparkz'ile. Line-ups ei ole teatavasti eesti keeles, nagu numbridki.
Kommentaar
-
2 tähemärki rohkem mahutab ju ikka jalgpall.ee lehele ära.
Algselt postitas urmar Vaata postitustLiiga pikk, Premium liiga lehele ei mahu, seal näitab LU.
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustAga miks mitte kirjutama minutit ka eesti keeles, 'kaksteist'. Numbrid on Araabiast...
Kommentaar
-
Algselt postitas StokUhh, kui võiks valla lasta kogu kriitika nii Liidu kui Premium liiga kodukate aadressil.. Tööpäev saaks enne otsa vist. Aga kui Liidus on keegi, kes nende eest vastutab, siis ma võin maili peale küll hulganisti parendusettepanekuid saata. Liidu enda koduka puhul aitab vist ainult refaktooring, paraku.
Eestis inglise keelt mõistmine pole küll suur küsimus: http://en.wikipedia.org/wiki/EF_Engl...ficiency_Index
Kommentaar
-
Algselt postitas Rumori di Spogliatoio Vaata postitustKõik on võimalik parem teha, alati. Aga see line-up asi on minu jaoks nii pisikene asi et võime küll edasi elada ilma probleemita.
Eestis inglise keelt mõistmine pole küll suur küsimus: http://en.wikipedia.org/wiki/EF_Engl...ficiency_Index
PS! see wiki tabel on pask, minge sõitke Bialystok-Lublin- Rzeszow marsruudil ja proovige inglise keelega hakkama saadaINTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas StokUhh, kui võiks valla lasta kogu kriitika nii Liidu kui Premium liiga kodukate aadressil.. Tööpäev saaks enne otsa vist. Aga kui Liidus on keegi, kes nende eest vastutab, siis ma võin maili peale küll hulganisti parendusettepanekuid saata. Liidu enda koduka puhul aitab vist ainult refaktooring, paraku.
Hea meelega! saada mulle!
Kommentaar
-
Mis sellele ejl kodukal siis väga viga on? Peamine, et koosseisud ja tulemused on kergelt leitavad ja viimasel ajal on protolollid ka kiiremini lisandunud.
Nüüd on Piiroja-kampaania ka läbi saanud. Kusjuures kummaline oli see, et kulminatsiooniks olnud mängul sai Piiroja nii vähe mängida. Mõni ehk ei jõudnudki veel tribüünile, kui juubilar juba välja vahetati. Oleks võinud ikka rohkem mängida lubada.
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitustMis sellele ejl kodukal siis väga viga on? Peamine, et koosseisud ja tulemused on kergelt leitavad ja viimasel ajal on protolollid ka kiiremini lisandunud.
Nüüd on Piiroja-kampaania ka läbi saanud. Kusjuures kummaline oli see, et kulminatsiooniks olnud mängul sai Piiroja nii vähe mängida. Mõni ehk ei jõudnudki veel tribüünile, kui juubilar juba välja vahetati. Oleks võinud ikka rohkem mängida lubada.tell your mother, we are hooligans!
Kommentaar
-
Algselt postitas optiums Vaata postitust... ja viimasel ajal on protolollid ka kiiremini lisandunud.sigpic
Kommentaar
-
Algselt postitas Cerny Petr Vaata postitustProtokollid on tõesti varasemast kiiremini hakanud valmima. Märgatav areng ja aitäh selle eest.
Kommentaar
-
Kui räägitakse protokollit, siis väike nõu (aga samal ajal ma ei tea kas see sõltub klubi ametnikult, või vastuvõtav EJL'i isikult).
Mängijad on mõnikord täitsa segamini pandud.
Skeem peaks olema (kui näiteks võtaks 4-2-3-1):
VV
PÄK
KK
KK
VÄK
KK
KK
PÄPK
RPK
VÄPK
R