Algselt postitas alvarez
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustMeil mängitakse madalamates liigades 5 vahetusega mängu, kas meie noored on üldse füüsiliselt suutelised mängima rahvusvahelistes mängudes, kus on lubatud 3 vahetust, täiega 90 minutit?Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustSeos mudaliiga mängude ja tippu pürgivate mängijate vahel on ju suhteliselt olematu. Või mis võrdlusmomenti sa taga ajasid?
Kommentaar
-
Algselt postitas kesa Vaata postitustEsiliigadBVB - Vaprus
Kommentaar
-
Algselt postitas Epic Vaata postitustSellised tähelepanekud, et Läti + Leedu alates 2017. aasta algusest kolm võitu (Armeenia, Eesti, Andorra), Eesti kaheksa võitu (Leedu, Vanuatu, Fidži, Malta, Gibraltar, Küpros, Läti, Horvaatia). Läti tegi eile Andorraga 0-0 viigi ja kaotas märtsis Gibraltarile. Leedult eelmise aasta oktoobris 1-1 viik Maltaga, kelle Eesti alistas kuu hiljem 3-0.
Leedu on küll suht lohh jah, skoor 0-2-7
Kommentaar
-
u17 on mingise sõpaka mänginud? http://jalgpall.ee/koondis/5/mangud/protocol/2104
Kuidas saab olla mängu pikkuseks 45 min kui 60. lüüakse värav?
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustu17 on mingise sõpaka mänginud? http://jalgpall.ee/koondis/5/mangud/protocol/2104
Kuidas saab olla mängu pikkuseks 45 min kui 60. lüüakse värav?
Kommentaar
-
Vahepeal on U16 ka Luksemburgilt peksa saanud. 0-3
edit: ja 2 päeva varem saadi neilt 0-2 http://jalgpall.ee/koondis/6/mangud/protocol/2111
Kommentaar
-
Algselt postitas sibierski Vaata postitustPärast kõikide noortekoondiste kehvasid tulemusi arvestades oleks huvitav teada, kellest saab Hoppi taandumise järel uus noortekoondiste koordinaator/juht. Puht objektiivselt, siis ühtegi Eesti kodanikut inimest ma ei kujuta siinkohal küll ette..
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitusttaandumise jutu mõtlesid ise välja?
Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
Algselt postitas taku*Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.
Kommentaar
-
Korvpalli ja jalgpalli ikka võrreldakse. Kas sinu arvates on need alad läinud Eestis eri teid mööda?
Vastab Kalev Kruus: "Ma ei oskagi öelda, kas nad on läinud eri teid, aga mulle käib jubedalt närvidele see korv- ja jalgpalli pidev vastandamine. Jätame võrkpalli kõrvale, aga korv- ja jalgpallis saame me praegu igas asendis naabrite käest pähe. Millal vastutajatel endal piinlik hakkab? Sloveenia tuli korvpallis Euroopa meistriks, Island oli nii kossus kui ka vutis EMi finaalturniiril ja mängis ka MMil, Žalgiris oli euroliigas kolmandal kohal … Kaua me räägime, et oleme väike rahvas? Meil ei ole lihtsalt inimest, kes arendaks ja tegeleks! Korvpallis pole inimesi, kes liigamänge vaatamaski käiks, jalgpallis on sama asi. Premium liiga on olemas, aga tegelikult see ei arenda. Tuleb eurosari ja me saame jälle litaka. Omal ajal vaatasime alt üles Kuusmaale, Pehkale, Kullamäele. Mul kasvab kaks poissi kodus. Kui peaksin neilt küsima, keda nad tahavad jäljendada … Ei teagi kedagi!"
Kuldsed read..//
Kommentaar
-
Mehhanisaator
No kui neid kahte võrrelda nt. taasiseseisvumisest on korvpall ikka uskumatu allakäigu teinud. Jääb mulje, et meil pole kunagi olnudki tippmehi kes nüüd edasi võiks anda oma teadmisi ja kogemusi. Aga laiaslaastus õige. Võrrelda on tore, aga asjad tuleb kätte võtta. Iidolite kohapealt on Kuusmaade asemel vast Klavan.
Mis ma üldse arvan, et koguspordisüsteem tuleks ümber teha. Ei tule meil enam, ei tippkergejõustliklasi, ei suusatajaid, ei sõudjaid jnejne. Mis minuarust üks praegune suurprobleem on, et treenerid on ehk liialt pehmod ja õpilastel suhteliselt savi. Kas nad üldse lähevad kohale või kas viitsivad pingutada.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar