Algselt postitas QRkood
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustEile oli jälle paar rida tühjust keskel... iseenesest väga head kohad vaatamiseks.
Kommentaar
-
Algselt postitas muurek Vaata postitustparimate kohtade tühjaks jäämisel mängib kindlasti oma rolli see, et vipid (noh, tegelikult enamuses jalgpallikauged lambiisendid, kellele elisa, lhv vms. oma toetajapileti loovutanud), kellele need kohad kuuluvad, eelistavad mängu veeta põhjatribüüni taga lounges, kus saab ennast rikkaks ja ilusaks pidades ning silmanurgast teisi samasuguseid piieldes paar-kolm tundi tasuta õlut-veini ja külma-sooja bufeed konsumeerida. korduvalt seal viibinuna olen alati imestanud, et mis point on, selle asemel, et vahetult tribüünil mängule kaasa elada, suht helikindla klaasi taga, pilk telekaekraanil, tikuvõileibu krõbistada.
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustNeed, kes põhjatribüüni taga lounges oma aega veedavad, omavad (üldjuhul) istekohti ka sealsamas loungi ees. Vanasti suunati need inimesed jah sinna küljetribüünile. Nüüd on uksed lahti ja heli jõuab.
Kommentaar
-
Algselt postitas muurek Vaata postitustviimast aastat ei tea, kuid ...
Vanasti olid võõrsilfännid ikkagi loungi ees. Ja siis oli see tõesti kaheldava väärtusega lahendus, sest pärast kohvikus olemist, pidid pool staadionist imelikul moel läbi käima. Välja sa sealtsamast ei saanud ja Meeskond turvas seda.
Nüüd, pärast juurdeehitust, saavad Betsafe Tähtede Klubi liikmed sellesama klaasseina ees omal kohal istuda. Kõik on vinks-vonks .
Kommentaar
-
Algselt postitas vincent Vaata postitustMa võiks ju ka privas küsida ja erinevalt peatreenerist vabandan juba ette, kui tundub selja tagant hüpekasse sõitmisena, aga teeme siin, saab teistele ka ehk selgemaks. Mis siil see sulle perse on pesa teinud, et ilma ilkumata enam kohe üldse olla ei saa? Kui otsatribkal ise enam istuda ei taha, fain, aga las inimesed teevad mis nad teevad, ei? Aifo kontakt sul peaks olema, suhtle ja anna väärt soovitusi, kui sul neid on. Mingi järjepidev irooniapalli põrgatamine alatooniga "te olete ikka mõttetud mehed küll ja mul on hea siit ülalt teile alla vaadata" on ausalt öeldes kordades nõmedam lugeda kui see, et keegi õlletoobi hinna üle jaurab.
Mis järjepidevasse puutub, siis ma arvan, et ma pole JPH kohta midagi kirjutanud viimased põmst kümme aastat, et ei saa küsimuse sellest osast üldse aru. Et nüüd ühe korra mainisin, et suurim võit on suits ja alks ning see on probleem? No mis siis ikka. Aga sa suudad kindlasti kirja panna põneva loo, mida nad selle ajaga saavutanud ja teinud on. Loeks huviga.
Aitäh küsimast.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJust.
Nüüd, pärast juurdeehitust, saavad Betsafe Tähtede Klubi liikmed sellesama klaasseina ees omal kohal istuda. Kõik on vinks-vonks .
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustJust.
Vanasti olid võõrsilfännid ikkagi loungi ees. Ja siis oli see tõesti kaheldava väärtusega lahendus, sest pärast kohvikus olemist, pidid pool staadionist imelikul moel läbi käima. Välja sa sealtsamast ei saanud ja Meeskond turvas seda.
võõrsilfännid ei olnud enne mitte vippide klaasseina ees, vaid selle all- või kõrvalasuvates sektorites. välja-sisse sai loungest ning suhteliselt privaatset teed kasutades ka enda idatribüüni kohtadele ilma turvameestega jahmerdamata ja väga lihtsalt. see üks kitsas vabal valikul kohtadega istmerida seal lounge klaasseina ees on alati kuulunud vippidele, kes ei oma soovi enda piletil olevale staadionikohale minna.
aga noh, võibolla on midagi muudetud ja nüüd peavadki suurtoetajad oma partneritega istuma mornis üksinduses ning staadionil paiknemiselt staatusele mittevastava kvaliteediga kohtadel )
Kommentaar
-
Algselt postitas Drogba Vaata postitustEga kui võõrsil meeskonna fännide ultrad seal oma püroga vehivad, siis üleliia meeldiv seal istuda ei ole. Valgevene fännide poolt visatigi üks põlev ese alla tribüünile.
Kommentaar
-
Algselt postitas muurek Vaata postitustnüüd peavadki suurtoetajad oma partneritega istuma mornis üksinduses
Kommentaar
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustMa eriti ei saa aru, millest sa räägid, seega las olla.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustOih, ja ma veel mõtlesin, et ma olen ainus kellele on veidi Martini hülgemöla kopa ette visanud.
Irooniameistrid las tõmblevad omaette.
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitust
Huvitav kas sellise sisepõlemismootoriga vana meil toimiks ?
Kommentaar
-
Kosovo suutis võõrsil inglismaa vastu 5:3 seisu teha. Ehk siis kindlasti seis millega enamus meist oleks rahul (punkte ei tule aga vähemalt oli kõva mäng!)
Inglismaa on hetkel kindlasti tugevam kui MM2018 alagruppis kus kohtus ka 2 korda Eestiga, toona saime kodus 0:1 ja võõrsil 0:2, kaitse oli hea aga midagi jälgida polnud ja väravaid ei tulnud.
Kosovo väravatevahe 10:10!
Albaania suutis alistada Islandi 4:2
Leedu pidas terve poolaja 1:1 vastu aga siis Ronaldo pani 4 vastuseta väravat.
Eestil õppematerjali on
samas pohhuj need seisud, isiklikult olen õnnelik, et meil vähemalt Ale Coq Arenagi! Jälgisin tänaseid tulemusi Leedu-Portugal ja no Leedu staadion... hakka või naerma ja ega lätil parem pole!
Samas vaadates koondiste seisu Baltikumis. Ehk tooks mingitki rõõmu kodumaale ja tooks selle Balti karika nüüd lõpuks ära mis kevadel tuleb, keskenduks nagu rohkem nüüd sellele? Viimati võitsime 1938...
ehk oleks ka vaja ühte balti turniiri klubidele!Real Madrid is currently 100% best club in the world. No doubt
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar