Mis keiss jalgpall.ee lehega on et mängijate noortekoondise mängude arvud kokku on kuivanud ehk numbrid jalgpallurite profiilis ei vasta tegelikkusele?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Nädalavahetus oli väga tore avastus. Endine kihlveopettur Sergey Leontovich mängib EJL poolt ülesse kutsutud tiimis JK Retro, mille eesmärk on pakkuda endistele mängijatele jalgpalli rõõmu ja populariseerida madalamates liigades vutti. Kui eetiline see on, et just selline mees mängib just sellises meeskonnas, jäägu igaühe enda otsustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNädalavahetus oli väga tore avastus. Endine kihlveopettur Sergey Leontovich mängib EJL poolt ülesse kutsutud tiimis JK Retro, mille eesmärk on pakkuda endistele mängijatele jalgpalli rõõmu ja populariseerida madalamates liigades vutti. Kui eetiline see on, et just selline mees mängib just sellises meeskonnas, jäägu igaühe enda otsustada.
P.S. Juhin tähelepanu, et Retros mängis juba varasemalt üks kihlveopettuses karistatud mängija.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNädalavahetus oli väga tore avastus. Endine kihlveopettur Sergey Leontovich mängib EJL poolt ülesse kutsutud tiimis JK Retro, mille eesmärk on pakkuda endistele mängijatele jalgpalli rõõmu ja populariseerida madalamates liigades vutti. Kui eetiline see on, et just selline mees mängib just sellises meeskonnas, jäägu igaühe enda otsustada.
Kommentaar
-
Algselt postitas peters Vaata postitustKui on ikka endine kurjategija, siis ehk jätaks ta rahule? Või kuidas siis võtta Podholjuzint, kes ju ka endine pettur, mängib hoopis kõrgemal tasemel. Aga sind huvitub ju vaid jama, mida suudad liiduga seostada.
Liidu mõned tegevused ikka tekitavad küsimusi, mille peale tulebki rumalaid küsimusi küsida. Kui sa näed seal pattu, on see muidugi su isklik traagika.
Kommentaar
-
Algselt postitas Sambaz Vaata postitustNädalavahetus oli väga tore avastus. Endine kihlveopettur Sergey Leontovich mängib EJL poolt ülesse kutsutud tiimis JK Retro, mille eesmärk on pakkuda endistele mängijatele jalgpalli rõõmu ja populariseerida madalamates liigades vutti. Kui eetiline see on, et just selline mees mängib just sellises meeskonnas, jäägu igaühe enda otsustada.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Mina isiklikult ei näe selles küll mingit probleemi. Tal on seaduslik õigus mängida, mida ta ka kasutab. Ma kujutan ette, et seal madalamates liigades on igat karva "endisi" läbi käinud ja käib veelgi.
Paralleeli Podholjuziniga vist päris ei saa tõmmata. Kui mälu ei peta, siis Podholjuzin otseselt kihlveopettustes ei osalenud. Kas talle mitte ei pandud süüks seda, et ta oli neist pettustest teadlik, aga jättis sellest teavitamata?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustKas see siis ei näitagi, et ka varem eskinud ja muidu katkistele inimestele antakse uus võimalus? Kumb on eetilisem - anda võimalus? Või inimest ignoreerida?
PS! oleks minu teha, siis ükski kulinitši närakas, kes on valmis koondise mängu maha müüma, ei esindaks kunagi klubi, mida ma toetan.
Kommentaar
-
See, et keegi endine kihlveopettur koondisesse kaasatakse, sellest saab rääkida alles siis kui selline kurioosum aset leiab (loodetavasti ei leia kunagi). Hetkel on teemaks siiski kõigest madalam liiga. Ärme nüüd üle ka mõtle, ma olen enam kui kindel, et Leontovitšil pole vähimaidki koondiseambitsioone, me oleme kaitstud. :P"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustSee, et keegi endine kihlveopettur koondisesse kaasatakse, sellest saab rääkida alles siis kui selline kurioosum aset leiab (loodetavasti ei leia kunagi). Hetkel on teemaks siiski kõigest madalam liiga. Ärme nüüd üle ka mõtle, ma olen enam kui kindel, et Leontovitšil pole vähimaidki koondiseambitsioone, me oleme kaitstud. :P
Kommentaar
-
Algselt postitas -RoMaRiO- Vaata postitustLoe mu postitus korra veel läbi ja ehk tabad paremini.
Võib ju küsida, et miks talle üldse selline võimalus antud on, algselt oli ju tähtajatu. Mina väänaks absoluutselt igale kihlveopetturile eluaegse ilma vähimagi amnestia võimaluseta.
Või kui tahad siin signaale otsida, siis millise signaali on Kalju andnud palgates endise kihlveopetturi? Meeskond, keda teavad kõik no natukenegi spordist huvituvad inimesed vs Retro ja Leontovitš, kellest pole 99% eestlastest üldse midagi kuulnud. Hea küll, polnud päris sellise kaliibriga pettur nagu Leontovitš, kuid no siiski. Sulle võib see ju mitte meeldida, aga sinu toetatava klubi jaoks pole see probleem. Ausalt öeldes, pole ka minu jaoks. Aga no mina ei otsi ka mingeid signaale."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustVeelkord, sa mõtled üle. Arvad, et ühiskond on nüüd šokeeritud kellegi Leontovitši mängimisest kuskil Retros? Ei saada see kellegile ega kuhugi mingeid signaale.
Kommentaar
-
No kui mingi paralleel tõmmata teiste spordialadega, siis võib kihlveopettust jalgpallis võrrelda dopingutarvitamisega mingil teisel alal. Kas kõik need dopingutarvitajad on kuulutatud persona non grataks? Isegi "normaalsetes" ühiskondades? On ju nemadki eksinud kõige rängemalt spordi alusväärtuste vastu?"Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo kui mingi paralleel tõmmata teiste spordialadega, siis võib kihlveopettust jalgpallis võrrelda dopingutarvitamisega mingil teisel alal. Kas kõik need dopingutarvitajad on kuulutatud persona non grataks? Isegi "normaalsetes" ühiskondades? On ju nemadki eksinud kõige rängemalt spordi alusväärtuste vastu?
Kommentaar
-
Minuarust ei ole siin üldse küsimus selles, kas ja kus Leontovitš mängib. Mind huvitab, miks talle see võimalus üldse antud on. Kuidas see protsess üldse toimib? Et mees tuleb liitu kõrvad lontis ja räägib, milline jumalik ilmutus teda tabanud on või liit ise otsustab mingil hetkel, et ah, aitab nüüd talle kah."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar