Algselt postitas tpx
Vaata postitust
Aga kui nüüd sisuliselt sulle vastata, siis näiteks ma ise lugesin ja sain teada alles eile õhtul foorumist, et Myrglil oli korraldusjuhiga mingi vestlus. Et edaspidi seda vältida, siis kindlasti kaalun tulevikus reporteri lähetamist kõikjale, kus eri klubide fännid on, et oleks võimalik kõikide fännide vestlused dokumenteerida ja uudistena avaldada. Siis juba sellist apsu läbi ei laseks!
Kui nüüd veel sisulisemalt vastata, siis kogu see Pohlaku plakati teema kogus tuurid üles Soccernetist. Jah, lugesid õigesti. Avaldasime foto ja mõlemalt poolt selgitused, kuidas juhtus nii, et plakat tribüünile ei jõudnud. Laupäevasel mängul sai Soccerneti otseülekandest vaadata, kuidas plakat on staadionil kenasti lahti rullitud. Sellest plakatist oli juttu ka Soccerneti tekstipõhises LIVE-ülekandes.
PS. Kui sa tahad minult seoses mu tööga mingeid vastuseid, siis saada e-kiri - on suurem tõenäosus mingi vastus saada. Kuigi ma loen foorumit, siis ma ei kammi igapäevaselt kõiki teemasid siin läbi. Foorum on fännidele koht suhtlemiseks ja mõtete vahetamiseks - see pole mingi teabenõude esitamise koht.
PPS. Varikonto kasutamine on tegelikult vastuolus Soccerneti foorumi reeglitega.
Kommentaar