Algselt postitas Jeti88
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas Jeti88 Vaata postitustSõdur käib mul täitsa tasuta. Kaitse Kodu mul enam ei käi aga minu arust on see ka tasuta või mingi väga sümboolse summa eest.INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitustSõduri tellimus on mingi 16 euri aastas, et võrreldes teiste väljannetega siis "tasuta" jahAm Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
Kommentaar
-
saan ma õigesti aru, et ejl koos oma suure juhiga on allutanud kogu erialase ajakirjanduse soccerneti ja jalka näol ja ülejäänud, kui tahavad mingeid intervjuusid teha, kutseid üritustele saada ja jalkaliidu kulul business-lounges jooke-sööke konsumeerida, kirjutavad asjadest nii 'nagu vaja'. kas sinna fännide kohtumisele jalkaliiduga kutsuti ainult 'jalaga kõhtu ja kõik on pohh' toetajaid või oli kandepind laiem?
Kommentaar
-
Algselt postitas muurek Vaata postitustsaan ma õigesti aru, et ejl koos oma suure juhiga on allutanud kogu erialase ajakirjanduse soccerneti ja jalka näol ja ülejäänud, kui tahavad mingeid intervjuusid teha, kutseid üritustele saada ja jalkaliidu kulul business-lounges jooke-sööke konsumeerida, kirjutavad asjadest nii 'nagu vaja'. kas sinna fännide kohtumisele jalkaliiduga kutsuti ainult 'jalaga kõhtu ja kõik on pohh' toetajaid või oli kandepind laiem?
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustNagu siin korduvalt on juba öeldud, Jalka pole ei sõltumatu ega ajakirjandus vaid on EJL hääletoru. Te kõik ka. mina olete valesti aru saanud, arvates, et Jalka on ajakirjandus. Tuhat vabandust asdf
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustNo ja nüüd siis lõpetad lugemise või kuidas? Kümmekond aastat tõmmati osavalt haneks.
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustÜks küsimus siisk on. Pole väga tihti kohanud, et reklaambrozüüri lugemisõiguse eest raha küsitakse. Kuidas seda Jalka puhul seletada? Vaevalt, et Eesti Energia oma kaevuritele mõeldud ajakirja eest "Kaevur Mati" raha küsiks või seda R-Kioskis müüks. Muidugi võimalik, et ma pole viimase aja trendidega väga hästi kursis.
Jalka ajakiri käib koju kõigile tasuta, kes mängib ükskõik, mis liigat. Olgu see kasvõi ranna- või saalijalgpalli liiga. Kõigil, kellel on EJL litsents, mida sa pead isegi rahvaliigasse registreerudes tegema, saavad aastaks "Jalka" ajakirja tasuta tellimuse.
Kommentaar
-
Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitustTegelikult hetkel sa näitasid välja, et sa oled ikka natukene jalgpalli kauge inimene. Diivanil lösutades oskab vinguda igaüks.
Jalka ajakiri käib koju kõigile tasuta, kes mängib ükskõik, mis liigat. Olgu see kasvõi ranna- või saalijalgpalli liiga.
Kõigil, kellel on EJL litsents, mida sa pead isegi rahvaliigasse registreerudes tegema, saavad aastaks "Jalka" ajakirja tasuta tellimuse.
Huvitav info, mida mul kahjuks pole, oleks teada kui suur osa Jalka tuludest tuleb ajakirja nö. R-Kioski üksiknumbri müügist, pluss palju on Jalkal nö. maksvaid aastatellimuse tellijaid.
Kui sellist hääletoru on organisatsioonil vaja, siis okei, sobib mulle, pole minu maitse, aga las siis olla. Samas miks mitte moodsal ajal kantida kogu sisu veebi. Teha portaal jalka.ee, mis oleks just sellise EJL pro-sisuga väljaanne. Oleks operatiivne, saaks pakkuda dünaamilist sisu staatilisele tekstile juurde, poleks seotud SNi "ajakirjanduspiiranguga", saaks öelda, et EJL on oma panuse kliimasoojenemise peatamiseks andnud (kulutades vähem ressurssi paberajakirja trükkimisele) jne. Täiesti win-win lahendus.
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustMiks koondise treener ei peaks mängijaga otse suhtlema? Eriti Eesti suguse väikeriigi puhul?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Algselt postitas tpx Vaata postitustTõsi see on, et üheski liigatasemes ma tegev ei ole. Samas ma ei saa hästi aru, et kuidas on arvamuse avaldamise eelduseks EJL mängija litsensi omamine (kergelt liialdatud võrdlus). Ju siis on, aga las olla. Lisaks, isegi kui ma oleks litsensiga mängija, siis ma loobuks sellise ajakirja tellimusest. Sest minu arvates sellist stiili materjal sellises koguses on lihtsalt nii 90nendad.
Niih, see on päris huvitav informatsioon. Ehk siis ütleme, et on umbes 21K jalgpalli harrastajat. Isegi kui pooled ütelvad "tänan, aga ma ei soovi ajakirja", siis tuleb iga kuu trükkida 10+K eksemplari. See number on samasse suurusjärku nagu on paljude teiste suht hea sisuga nö. tavalise ajakirjade tiraazid. TM 11K, NatGeo 16K, Imeline Teadus 16K jne. See "tühja" trükkimine on kulu, mille efektiivsus on suhteliselt küsitav. Samuti, veidi küll "rohepesu" laadne märkus, aga siiski kas selle ajakirja pärast on ikka vaja neid puid paberi tootmiseks maha võtta.
Huvitav info, mida mul kahjuks pole, oleks teada kui suur osa Jalka tuludest tuleb ajakirja nö. R-Kioski üksiknumbri müügist, pluss palju on Jalkal nö. maksvaid aastatellimuse tellijaid.
Kui sellist hääletoru on organisatsioonil vaja, siis okei, sobib mulle, pole minu maitse, aga las siis olla. Samas miks mitte moodsal ajal kantida kogu sisu veebi. Teha portaal jalka.ee, mis oleks just sellise EJL pro-sisuga väljaanne. Oleks operatiivne, saaks pakkuda dünaamilist sisu staatilisele tekstile juurde, poleks seotud SNi "ajakirjanduspiiranguga", saaks öelda, et EJL on oma panuse kliimasoojenemise peatamiseks andnud (kulutades vähem ressurssi paberajakirja trükkimisele) jne. Täiesti win-win lahendus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar