Algselt postitas Slaava
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustFlora fännid lähevad aitavad järgmine teisipäev ehk siis 20. aprill kella 17:00'st koristada (kellel vähegi aega on nii vara tulla)
Kommentaar
-
Algselt postitas marcello Vaata postitust16.04. 19:00 FC Toompea Raasiku - FC Joker 1:4 (1:1)
JK Tallinna Kalev II - Tallinna FC Ararat-TTÜ 1:1 (1:0)
Väravad: 2. Avetis Harutjunjan - 56. Sergei Jegorov
Kommentaar
-
Algselt postitas Petuhhin Vaata postitustKalev II ja Ararati mängus viik omaväravatest?INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
On väga meeldiv, et te kõik hoolega ejli lehte jälgite ja seal vigu leiate. Need kaks viimast on lihtsalt minupoolsed näpukad, mida mul pole põhjust häbeneda.
Tingitud olid need vead sellest, et te ikka kiiremini mängufakte teada saaksite, sest nüüd enam alternatiivi ju ei ole, sest Soccernetis puudub madalamate liigade osa.
Ja parandasin ma need vead ilma teie abita, kuid aidake ikka ka edaspidi.
Kommentaar
-
Algselt postitas IndrekL Vaata postitustSiis kui oli, ei sobinud, nüüd, kui pole, ikka ei sobi. Su naisel sinuga vist ka päris raske või kuidas?
Kommentaar
-
Algselt postitas urmar Vaata postitustOn väga meeldiv, et te kõik hoolega ejli lehte jälgite ja seal vigu leiate. Need kaks viimast on lihtsalt minupoolsed näpukad, mida mul pole põhjust häbeneda.
Tingitud olid need vead sellest, et te ikka kiiremini mängufakte teada saaksite, sest nüüd enam alternatiivi ju ei ole, sest Soccernetis puudub madalamate liigade osa.
Ja parandasin ma need vead ilma teie abita, kuid aidake ikka ka edaspidi.
16.04. 20:30 JK Tallinna Kalev II - Tallinna FC Ararat-TTÜ 1:1 (1:0)
Väravad: 56. Sergei Jegorov - 2. Avetis Harutjunjan
Kommentaar
-
Algselt postitas ballack Vaata postitustFlora fännid lähevad aitavad järgmine teisipäev ehk siis 20. aprill kella 17:00'st koristada (kellel vähegi aega on nii vara tulla)
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar