Publikut hakkab veel vähem siis käima ju
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Algselt postitas Meintz Vaata postitustPublikut hakkab veel vähem siis käima ju
Kommentaar
-
Ma ei saa aru miks Oper sellest nii suurt probleemi teeb, kui räägiti et juunis makstakse tagasi?Võta rahulikult, nagu seda Piiroja ja Pareiko teevad. Mees nagu ise tahab endale probleeme ja siis varsti imestab miks ta Pohlakuga riius on ja miks koondisesse ei saa.
Operi interneti ip pealt peaks ära blokkima selle Õhtulehe Saada vihje - nupukese, kurat
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustOper on lihtsalt natuurilt pisut teine mees, kui maamehelik Piiroja ja tagasihoidlik Pareiko, julgeb välja öelda selgelt kuidas asjad on, mis on minu arvates ka õige. Ega mees ilmaasjata pole poliitikasse sukeldunud, eks tal ole ka pisut rohkem eeldusi kui mõnel teisel koondislasel.Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar
-
Algselt postitas Kaspy Vaata postitustEga mees ilmaasjata pole poliitikasse sukeldunud, eks tal ole ka pisut rohkem eeldusi kui mõnel teisel koondislasel."Tolerance is the virtue of men who no longer believe in anything." -- G.K. Chesterton
Kommentaar
-
Minu tagasihoidliku info kohaselt lubas ka Piiroja kunagi, et nagu välislepingu saab siis räägib suu puhtaks nii Flora aga just eriti Pohlaku koha pealt.
Aga ta selline tavaelus rahulik pigem, ju kalapüük Norras ja mittesoov ajakirjanduses väga figureerida võttis selle soovi ära.
Aga mida ma tahtsin öelda tegelt, et Pohlak ja ka igasugused schwededrootsikunnid teevad ikka aastaid järjepidevat tööd, et sponsoreid jalgpalli juurde mitte meelitada. Olgem ausad, sealtkaudu tuleb ju mängjate motivatsioon enamjaolt, olme ehk staadionite korrashoid, arendus jne, Iga meediakajastus ei ole hea ning ka kommentaarid siinses portaalis, mida kindlasti loevad väga paljud vb end jalgpalliga mingil kujul siduda tahtvad isikud. Ei möödu ühte kuudki, kui kusagil jälle midagi ebameeldivat silma , kõrva hakkab.
Ma isiklikult arvan, et kui Kuno Tehval sellest kammajaast kopa ette viskab, siis liigume rahulikult Eesti meistrikate kontekstis nii 10 aastat tagasi. Sest tundub, et Levada juba on hakanud asju tagasihoidlikumalt võtma
Kommentaar
-
Algselt postitas probleemivanemad Vaata postitustMinu tagasihoidliku info kohaselt lubas ka Piiroja kunagi, et nagu välislepingu saab siis räägib suu puhtaks nii Flora aga just eriti Pohlaku koha pealt.
Aga ta selline tavaelus rahulik pigem, ju kalapüük Norras ja mittesoov ajakirjanduses väga figureerida võttis selle soovi ära.
Aga mida ma tahtsin öelda tegelt, et Pohlak ja ka igasugused schwededrootsikunnid teevad ikka aastaid järjepidevat tööd, et sponsoreid jalgpalli juurde mitte meelitada.RummaBastards!
Kommentaar
-
Algselt postitas Nahkpea Vaata postitustNo ja räägi, mis poliitilised eeldused Operil siis on? Oled mõnda tema poliitilist avaldust kuulnud ka üldse? Niisama partei nimekirja jõlkuma sobivad ka need "maamehelik Piiroja ja tagasihoidlik Pareiko".
Aga üldiselt mind poliitika ei huvita, nii et parema meelega olen edasi vait.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar