Einoh, viis-kuus aastat on sellest vähemalt räägitud ehk pole mõtet lootagi, et Aivar ümber otsustaks. Ja kui Aivar ei otsusta, siis ei muuta EJLis ju sittagi.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti Jalgpalli Liit - mis toimub???
Collapse
X
-
Lugupeetud jalgpallisõber,
meil on hea meel, et soetasite pääsme(d) 25. märtsil Tallinnas A. Le Coq Arenal toimuvale Eesti - Uruguay sõprusmängule.
Kahjuks peame Teile teatama meiepoolsest eksimusest seoses selliste istekohtade müüki panemisega, millelt on mänguväljakule piiratud nähtavus.
Oleme saanud Piletilevi abil info, et Teie poolt soetatud pilet(id) asuvad piiratud nähtavusega istekohtadel, mistõttu soovime teile pakkuda võimalust mängupääsme ümbervahetamiseks parema vaatega istekohtade vastu.
Pääsmete ümbervahetamiseks palume pöörduda Piletilevi kontori poole, aadressil Rotermanni 8, Tallinn. SebraPileti omanikel võtta ühendust kontoriga e-maili teel info@piletilevi.ee . Pileteid vahetatakse ümber kuni 24.03.2011 (k.a.)
Võimalus on pileteid ümber vahetada ka koha peal !
Vabandame, et põhjustame ebamugavusi, kuid soovime teile tagada hea vaatega istekohad Eesti - Uruguay mängul.
Kohtumiseni A. Le Coq Arenal!
Lugupidamisega,
Eesti Jalgpalli Liit
Kommentaar
-
Algselt postitas kullo Vaata postitustLugupeetud jalgpallisõber,
meil on hea meel, et soetasite pääsme(d) 25. märtsil Tallinnas A. Le Coq Arenal toimuvale Eesti - Uruguay sõprusmängule.
Kahjuks peame Teile teatama meiepoolsest eksimusest seoses selliste istekohtade müüki panemisega, millelt on mänguväljakule piiratud nähtavus.
Oleme saanud Piletilevi abil info, et Teie poolt soetatud pilet(id) asuvad piiratud nähtavusega istekohtadel, mistõttu soovime teile pakkuda võimalust mängupääsme ümbervahetamiseks parema vaatega istekohtade vastu.
Pääsmete ümbervahetamiseks palume pöörduda Piletilevi kontori poole, aadressil Rotermanni 8, Tallinn. SebraPileti omanikel võtta ühendust kontoriga e-maili teel info@piletilevi.ee . Pileteid vahetatakse ümber kuni 24.03.2011 (k.a.)
Võimalus on pileteid ümber vahetada ka koha peal !
Vabandame, et põhjustame ebamugavusi, kuid soovime teile tagada hea vaatega istekohad Eesti - Uruguay mängul.
Kohtumiseni A. Le Coq Arenal!
Lugupidamisega,
Eesti Jalgpalli Liit
Kommentaar
-
Saatsin sellised küsimused e-kirjaga:
Kas asenduspiletid saab ise valida?
Kui ise valida ei saa, siis kas asenduspiletid on samaväärsed ja kes seda otsustab minu eest, et ikkagi on samaväärsed?
Milleks üldse toimub kohtade märkimine? Kuna tegemist on minu piletitega, siis on ka õigust küsida, millega kavatsetakse minu valitud kohtadel nähtavust piirata?
Parimatega,
.................
...ja mingit vastust ei tulnud
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas kullo Vaata postitustSaatsin sellised küsimused e-kirjaga:
Kas asenduspiletid saab ise valida?
Kui ise valida ei saa, siis kas asenduspiletid on samaväärsed ja kes seda otsustab minu eest, et ikkagi on samaväärsed?
Milleks üldse toimub kohtade märkimine? Kuna tegemist on minu piletitega, siis on ka õigust küsida, millega kavatsetakse minu valitud kohtadel nähtavust piirata?
Parimatega,
.................
...ja mingit vastust ei tulnud
Kommentaar
-
Algselt postitas dnb Vaata postitustseda probleemi ei tohiks küll tekkida et kõrvuti istuda ei saa
Kommentaar
-
Mehhanisaator
Algselt postitas jansa Vaata postitust..mul tütar võitis eile R2-s 2 piletit mängule --- aga ta ise ei tule (või tuleb meie kontorisse/loozhi vaatama) nii et ma võin need piletid Raadiomajast ära tuua..vaadata mis koht on ja siis ära kinkida....
50 54366 Jaanus.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar