Vastus teemale \'Kuna kohtub Eesti Inglismaa ja Co.-ga\'
Ausalt öeldes olen ma sinuga täiesti nõus, aga keskmine eurooplane näeb Tšehhit ikkagi tugeva keskmikuna mis siis et koondis ei jää alla minupoolt mainitud riikidele. Ja samas kui eesti näiteks viigistaks Tšehhiga 1-1 ei tekitaks see pooltki nii võimast emotsiooni kui sama tulemus Inglismaa või Prantsusmaa vastu. Loodan et sa saad aru mida ma mõtlen.
Algselt postitas marcello
Loll jutt suhu tagasi...
Koondise poolest ei jää Tšehhid millegi poolest alla sinu mainitud riikidele,vaadates saavutusi,paneb vana hea Tšehhoslovakkia (kuigi 76 kui EM võideti,kulus meeskonda 7 slovakki siis muidu on enamuses olnud tšehhid) hispaaniale pika puuga.Nn. suured jalgpallimaad on nad klubijalgpalli pärast!
Algselt postitas Ch1ller666
Tšehhi on euroopa riikide hulgas tegija aga mitte samast klassist Inglismaa, Saksamaa, Itaalia, Prantsusmaa ja Hispaaniga.
Algselt postitas god
aga miks siis Tšehhi oli suur favoriit EM\'il??? aja Itaalia ununes üldse ära!!!
Algselt postitas Ch1ller666
No nendest on ainult Holland suure jalgpallimaa nime väärt.
No nendest on ainult Holland suure jalgpallimaa nime väärt.
Koondise poolest ei jää Tšehhid millegi poolest alla sinu mainitud riikidele,vaadates saavutusi,paneb vana hea Tšehhoslovakkia (kuigi 76 kui EM võideti,kulus meeskonda 7 slovakki siis muidu on enamuses olnud tšehhid) hispaaniale pika puuga.Nn. suured jalgpallimaad on nad klubijalgpalli pärast!
Kommentaar