Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuidas ei ole võimalust? Võimalusi on küll aga meest pole kes sisse lööks. Kruglovist võib saada selline mees.
The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker. If you're good at something, never do it for free - See above. I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.
Neemelo on väga aktiivne mängija, seda näeb igaüks. Samas peab ikkagi arvestama, et tema peamiseks ülessandeks on väravate löömine, näha on, et võimalusi talle luuakse.
Praegu on ikka igas mängus omanud suppervõimalusi, aga väravat pole.
Natukene hakkab Neemelo tase meenutama Zelinski oma, kes oli samuti osav mängumees, kuid väravaid tähtsates mängudes ei tulnud kuskilt. Selliseid ründajaid, kes 20. mängust löövad ühe värava on Eestil ennegi olnud.
Ise lootsin Neemelost tõsist püssi, kahjuks pole ta vähemalt minu ootusi seni täitnud.
Alan Shearer lõi oma esimeses 20s mängus Inglise koondise eest 5 väravat. Järgmise 43ga lõi 25. Näiteks.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Mõtleks positiivselt.
Me lõime Mm-iks valmistuvale meeskonnale värava, hooaja lõpus.
Poolakad lõid kaks väravat standardolukordadest.
Meil oli ka võimalusi(Neemelo)
Ründepaaris rääkides oleks minuarvamus Oper-Neemelo.
Neemelo rügab niipalju tööd mida Kristen ei viitsi teha, nüüd tuleks lõõk korda saada(ei usu et lõõgil midagi viga vaid see et 5-6 meeril vaba olles hakkab jalg värisema)
See aasta läks päris positiivselt Eesti koondisel.Fännide hulk suurenes kõvasti(kolm korda täismaja, välismängudel suur hulk rahvast), Jelle on teinud Eesti koondise mängijad ründavamaks(enam ei kardeta suurte vastu rünnakule minna)
Järgmine aasta ootan sama liini jätku. Eesti koondis ründab ja loob võimalusi, et ka fännidel huvitav oleks.
Aasta parim(ad) mäng(ud): Eesti-Venemaa 1-1, Eesti-Läti 2-1, Eesti-Soome 2-2.
Halvim mäng:Kolumbia - Eesti 3-0.
Neemelo rügab niipalju tööd mida Kristen ei viitsi teha, nüüd tuleks lõõk korda saada(ei usu et lõõgil midagi viga vaid see et 5-6 meeril vaba olles hakkab jalg värisema)
ei hakka tal see jalg midagi värisema, vaid selle asemel, et pall posti äärde suunata, läheb ta palli raamide vahele jõuga vajutama. sellised löögid aga satuvad enamal juhul just keset väravat
Kas ma olen ainus, kellel see Zlatani pandud klipp ei avane?
Ei. Ka minul ei avane. Aga need kes hiiu pubis vaatasid, kas neil oli tõesti 1 kahest poola paketi ametlikust kaardist, et mängu teleekraanilt nägid. Kuna kumbki pakett pole enam sati kaudu koodivahetuse tõttu nähtav. Ainus võimalus oli skystar 2 arvutikaardiga 7e pealt näha. Kuid nagu kanal 2 spordiuudistest paistis tuli pilt ikka tv ekraanilt.
ma nägin kah nüüd Teeveri värava ära! Tarmo peris hästi toimis! ei hakkanud ise seal pusima! sööt Ingemarile, küll tema siise lööb! aga mina arvan seda et Tarmol on tegelt peris raske ründes olla, sest Jelle on talle vast kohustuseks pannud et temale lüüakse kõrged pallid ja tema peab need võitma! aga poiss tuleb toime väga hästi! küll ta ühekorra ära kah lööb! Poom tegi väga hea mängu, kui võtta arvesse et mängupraktikat pole viimasel ajal saanudki! teise kolli oleks ta jah ära võtnud kui ta oleks sellises hoos nagu ta Portugali vastu võõrsil oli...
aga muidu natukene jama jah et aasta lõppes kaotusega!
järgmine mäng võiks olla Rootsiga siis kõik naabrid läbi käidud! kas see aasta või järgmise algus! aga see aasta vist mehed liiga väsinud...:P
Eesti surub kõik vastased vastu muru
ja teeb neist üldse saepuru.
Kommentaar