Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
pininapasun pole jah mingi korralik helitegemise riist.ei kõlba jalkastaadionile.aga suure metallist pasuna vastu pole küll midagi.eriti siis kui keegi seda oskab hästi mängida ja aitab rütmi mängida.
üldiselt on see pasun nõme (eelkõige see kile hääl), aga pidades silmas, et selle abi on võimalik ka tagasihoidlikumatel ja mitte alkoholilõhnalistel toetajatel poolehoida näidata, siis mulle isiklikult meeldib- annab powerit juurde. See aitab luua mängumeeleolu ka keskmisele eestlasele, kes ei tule istuma fännitribüünile, kus action käib. Olin kah soome mängul ja minu arvates olid need pasunad päris abiks.
vaevalt et see pinin toetust näitab kuigi loomulikult on see vaid subjektiivne tõlgendamise küsimus.
kui üldse kasutada siis pigem kohtuniku halva vile vastu protestimiseks või vastasmeeskonna mängijate suunas.
Tegemist on üsna jubeda jublakaga. Ilmselge EI.
Arusaamatuks jäi Soomes, et miks nii paljud eestlased haarasid neid sealt kastist. Ja mitte ühe kaupa. Ja oh türbel, kui see pinin läks tribüünil lahti. Õnneks kostis nii siit kui sealt raevukaid hüüdeid pinistajate suunas.
Igaljuhul, jube relv, millel pole kindlasti kohta fänni atribuudivööl.
Kui Isamaaliit neid kunagi jagas, võtsin, ja kasutasin. Oma pahameele näitamiseks kohtuniku ja vastasmeeskonna vastu, sest vilistada ma ei oska. Milline täie mõistusega inimene hakkab nii jõleda häälega asjandusega oma meeskonda ergutama? Soomes keeldusin viisakalt, aga kindlalt. Kui inimesed suudaksid kokku leppida, et seda kasutatakse nii, nagu mina seda tegin, siis võiks ju isegi olla. Aga kuna sellist asja on väga raske kõigi inimeste peakolusse taguda, siis pigem keelata. Ausõna, turvad võiksid väravas ära korjata.
istusin eile korvpallimatši ajal kalevi \"fännide\" taga kellele ka neid tasuta jagati...JUBE.
rocki fännidel oli nagu mingi point vähemalt kui karjuti kooris \"Tartu Rock\" aga need kalev/cramo tegelased oma paunatega olid masendavad.
kuna enne selline kogemus puudus vastasin kysitlusele vist ennatlikult
Pasunad ära bännida, hakkame midagi korraldama? See, et vana kala "Rootsi Kunn" teeb bisnesit ja rikub niiöelda "uue kihi" midagi uut plaanida ja saavutada, on lihtsalt kurb. Jah naera seal, tõesti väga naljakas.
Need kuradi pasunad tulid siis, kui korvpall oli Eestis veel tasemel, nüüdseks korvpall mudaliigas ja suur osa korvpalli fänne võtavad oma pasunad arenale kaasa.
Pasunad ära bännida, hakkame midagi korraldama? See, et vana kala "Rootsi Kunn" teeb bisnesit ja rikub niiöelda "uue kihi" midagi uut plaanida ja saavutada, on lihtsalt kurb. Jah naera seal, tõesti väga naljakas.
Need kuradi pasunad tulid siis, kui korvpall oli Eestis veel tasemel, nüüdseks korvpall mudaliigas ja suur osa korvpalli fänne võtavad oma pasunad arenale kaasa.
Krt vahet ei ole kas on need pasunad või ei,tõeline fänn ei lase ennast igasugustest kõrvalistest asjadest häirida ja naudib seda mis toimub väljakul ja lõppude lõpuks on kõik vaid ühe asja eest väljas ,et Eesti VÕIDAKS!
Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
Ott Järvela
Kommentaar