Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pininapasun attacks!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Pininapasun attacks!\'

Need nõmedad pasunad said alguse kunagi 2000 aastal kossu koondise valikmängude ajal. Siis hakati neid järsku jaotama. Sellest ajast peale on need kõikjal. Selle junni hääl on nii nõme ja hale. Aeg on midagi tõsisemat turustama/jaotama hakata. Air horn oleks üks alternatiiv, aga on ka palju mõistlikuma häälega puhutavait atripuutikat.

Kommentaar

Korraliku pasuna vastu pole mul midagi, aga need väiksed pinisevad asjandused on vastikud. Soome-Eesti mängu vaatasin telekast ja see ilge pinin summutas oluliselt fännide laulu ning häiris mängu vaatamist. Häbi oli.
      Bännida.
      Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Aifo, suur tänu, et teema algatasid - olen jalgpallistaadionil ja metsas nende pasunajublakate vastu.

Mulle tundub, et siin on tegemist PAPA *ita tööga. Täpsustan. Kümmekond aastat tagasi, kui Kadrioru staadioni abitribüünil oli eestlastest fänne umbes 140 korda vähem (140 korda sellepärast, e PAPA väitis hiljuti, et 1994. aasta Eesti-Soome 0:7-le elas kaasa 7 fänni; ma ise arvu ei mäleta) kui möödunud laupäeval Finnair Stadiumil, läks Papa alati isiklikult pirinapasuna omaniku juurde ja tegi talle selgeks Kadrioru staadioni kirjutamata reeglid. Ja nõnda oligi, et teist korda sama inimene mainitud pasunat ei piristanud ega pinistanud. Eriti õiglaselt resoluutne oli PAPA nende roheliste jalgpallihuvilistega, kes mängu ajal vilistasid kohtunikre viledega, mis võib ju teadaolevalt kaasa tuua trahvid UEFAlt/FIFAlt.

Arvan, et kui iga siin foorumis leiduv pasunajunni vastane ütleb ühele pasunajunni omanikule oma arvamuse, saame tribüüni helisfääri palju meeldivamaks.

(Täiesti ebaoluline - logo oli peal tõesti, Sportlandil on ka Soomes poode.)
        poborsky@jalgpallihaigla.ee

Kommentaar

Algselt postitas bomb

Pinipasun on mõttetu vidin läheb kiiresti katki häält teeb ka. Metall vana hea pioneeri fanfaar on kõige parem. Mul on neid 2 tükki. Samuti vormeli pasun ka.
          kuule, bomb, palun ära kasuta seda rõvedat pasunat
          tõsiselt nagu.. sõbralik soovitus lihtsalt, et see sinu pasun kõlab veel rõvedamalt kui need riistapuud, millest praegu räägitakse.
          aga muidu oled sa tubli küll

Kommentaar

Algselt postitas Poborsky

PAPA väitis hiljuti, et 1994. aasta Eesti-Soome 0:7-le elas kaasa 7 fänni; ma ise arvu ei mäleta
            Ma ka ei mäleta täpset arvu aga kindlasti polnud see nii väike. Või me saame erinevalt aru fänni definitsioonist.
            Supplies!

Kommentaar

ei siin pole midagi vaieldagi, pinin on nati haleda häälega, parem tuleks kolada isade vanaisade ja muude sugulaste pööninguil, sealt v6ib nii m6nigi huvitav riistapuu välja tulla mis on efektiivsem ja lahedam,teeb fännisektori kirjumaks, mitte et k6igil yhesugune loll toru suus. trummid ja pasunad ja muud myrgli riistad valja. pininapasunad t6esti neile kes peatribyynil ja lulda ei m6ista..

Kommentaar

kannelt ei tahaks keegi proovida?
                Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas vandersell

PAPA väitis hiljuti, et 1994. aasta Eesti-Soome 0:7-le elas kaasa 7 fänni; ma ise arvu ei mäleta
                  Ma ka ei mäleta täpset arvu aga kindlasti polnud see nii väike. Või me saame erinevalt aru fänni definitsioonist.
                  Istusin ka sellel õnnetul päeval staadionil, kas olen fänn, tra seda teab... 0:5 seisu pealt mäletan et ise hakkasin kahtlema...

P.S. Teemasse... Parem lubage suitsetamine või autokummide põletamine või mu endine töökaaslane (aka Anti Seep), aga see pinin
                  "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Esimest korda, kui need rõvedad pini****nad tõsiselt pinda käisid oli 2001a Eesti-Iiri mäng, juba siis tundus asi päris hull. Mäletan, et iiri fännid isegi mainisid seda peale mängu.

PÕLETAGEM SEE SAAST!!!

Kommentaar

Algselt postitas vello99

Algselt postitas vandersell

Istusin ka sellel õnnetul päeval staadionil, kas olen fänn, tra seda teab... 0:5 seisu pealt mäletan et ise hakkasin kahtlema...

P.S. Teemasse... Parem lubage suitsetamine või autokummide põletamine või mu endine töökaaslane (aka Anti Seep), aga see pinin
                      Olin isegi sellel tumedal sügisesel pärastlõunal Kadriorus. Inimesi oli vast ikka rohkem kui seitse, iseasi palju neist fänne oli ning kuidas üldse fänni kui sellist defineerida. Mulle meeldib väide, et kui meeskonna käekäik/resultaat teeb muret, siis võib ennast juba fänniks nimetada.

Kommentaar

Mis asi see pininapasun on? Kuidas välja näeb?

Kommentaar

Algselt postitas kaups

Homme mängul näitan

Kommentaar

Ühte Soome meistriliiga mängu vaadates jälgisin paart suurte trummidega meest. Vot need tegid alles häält. Pooldaksin trummide populariseeerimist.

Kommentaar

väikeste papist pasunate vastu küll, aga mitte külje pealt puhuvate fännipasunate vastu
                              Pilt kus trumm on?

Kommentaar

Algselt postitas kaups

Keera suvaline paberileht lehtriks - ongi olemas Kui tahad teada, kuidas kõlab, siis kujutle sinna lehtri kitsama otsa sisse veel miniatuurne part, kelle p...sest on vaja sisse puhuda, ja voilaa...
                                armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Working...
                                X