Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vastus teemale \'Põhja-Iirimaa vs Eesti 1. märtsil\'
Algselt postitas daywalker
Mcnamara\'le...sa elad ikka täitsa omas maailmas
Oih jah. Mina olen tõesti sellest põlvkonnast, kes vaatas 93. aastal Päevalehest toredat lihtsakoelist graafikut, et Eesti ainus löök väravale sündis 52. minutil alla vasakusse nurka. Ja kõik sai selgeks. Ei mingit parabooli.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Algselt postitas mcnamara
Oih jah. Mina olen tõesti sellest põlvkonnast, kes vaatas 93. aastal Päevalehest toredat lihtsakoelist graafikut, et Eesti ainus löök väravale sündis 52. minutil alla vasakusse nurka. Ja kõik sai selgeks. Ei mingit parabooli.
Ise natuke üle 30 aasta vana ja räägid nagu vana penskar ise
Sina võid ju vanade aegade mälestuseks oma kõik kanalid kinni keerata ja tulemusest ja mängukäigust homsest lehest lugeda.
Krt. need olid jube head graafikud. Kuid olid EPL? Tollane Õhtuleht polnud? Aga see suva, need graafikud tuleks uuesti ellu äratada.
Ahjaaa - täna on mäng?
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Päevalehes olid ikka need graafikud, mul peaks päris korralik arhiiv veel tollastest ajalehe väljalõigetest olema. Ja kui ma õieti mäletan, siis nii mõnedki mängud olid sellised, et eestlased polnud ühtegi lööki raamidesse saanud.
Oi jah, olid ajad...
Algselt postitas Martin
Krt. need olid jube head graafikud. Kuid olid EPL? Tollane Õhtuleht polnud? Aga see suva, need graafikud tuleks uuesti ellu äratada.
Ahjaaa - täna on mäng?
Selle graafika, statistika jms osa on ajalehtedes kõvasti väiksemaks jäänud. Ei oska siin muud \"süüdistada\", kui televisiooni, mis kõik puust ja punaseks teeb..
BBC vastastest.
Sanchez tahab mänguaega noorematele anda täna. Michael Duff, Ivan Sproule, Chris Brunt ja Warren Feeney. Madalamate liigade mehed, Sproule Hibsist. Mulle isiklikult tuttav ainult ründaja Feeney, kes Lutoni imemängus \'pooli vastu näitas end vägagi positiivselt.
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
“Oper sai paraku viimases Hollandi liiga mängus veidi vigastada. Vigastus väga tõsine pole, kuid arutame veel, kas ta jookseb väljakule algkoosseisus või vahetusest,” teatas peatreener Jelle Goes.
Nii et päris nii ikka pole, et \'kahjuks ei saa mängida\'.
Kommentaar