Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mida köginat.
eestlased tunduvad siit 250 kilomeetri kaugusel elavatele lõunanaabritele ja kõigile sealt edasi justkui staadionitäis muumiaid. eriti lahe rassistlik vigin.
...tundub et Türgi on suures masenduses MMist väljajäämise osas korraldanud oma personaalse väikese MMi kui ta 1,5 nädala jooksul kohtub koguni 5 meeskonnaga...huhhhhuhuhhh
Türgi-mäng toimub Hamburgis St Pauli staadionil. Hamburg on minu teada väga nö multikultuurne linn, mistõttu prognoosin täismaja. Staadionil mäletamist mööda pisut üle 20000 koha.
Ma ei jaga väga odavlennuvärki - kas leidub keegi kiire kalkuleerija, kes soodsa edasi-tagasi lennu välja arvutab? Tallinnast võiks näiteks startida reedel 26.05 ja tagasi esmaspäeval 29.05.
Türgi-mäng toimub Hamburgis St Pauli staadionil. Hamburg on minu teada väga nö multikultuurne linn, mistõttu prognoosin täismaja. Staadionil mäletamist mööda pisut üle 20000 koha.
Ma ei jaga väga odavlennuvärki - kas leidub keegi kiire kalkuleerija, kes soodsa edasi-tagasi lennu välja arvutab? Tallinnast võiks näiteks startida reedel 26.05 ja tagasi esmaspäeval 29.05.
Need odavlennud pole kuu aega enne lendu üldsegi mitte enam odavad. Schoenefeldi ja tagasi saaks 120euriga aga sealt edasi-tagasi rongiga Hamburgi tuleb ilmselt teist sama palju juurde.
EstonianAiriga 4400.- Tallinn-Hamburg-Tallinn
...eilse õhtu seisuga ei teadnud EJL-u vastavad inimsed isegi seda kas mäng toimub Saksamaal (ehkki Hamburgi mainiti mängu linnana) või siiski Hollandis (mingi väiksem linn. nme ei mäleta).
Ons sinu väide kindel ja võib hakata reisukava koostama või....
Kommentaar