Äkki peaks ültse Neemelo homme platsile tooma? Eelmine kord mees tõi Türgiga mängides viigipunni.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Türgi
Collapse
X
-
Näeks ka pigem siiski Zenjovi Vosko asemel. Neil paistis üsna hea klapp ka olema, Operil ja Zenjovil ma mõtlen. Aga eks näis mis väljakul saab.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Ma tahaks teada, et kui Oper Türgi vastu mingisuguse hea võimaluse kasutamata jätab, kas te siis ka Operi kallal vingute? Võiks juba aru saada, et meie ründajad ei ole nii heal tasemel kui Türgil, Hispaanial või Belgial. Vosko mängis Hispaania vastu hästi ju! Võimalusi oli, lihtsalt läks nii, et ei löönud ära, shit happens, vähemalt on tal tahe seal platsi peal midagi ära teha, mitte ei istu nurgas ja ei oota palli.
Muidugi tahaks mina ka Zenjovi mängimas näha, aga see pole kahjuks meie teha. Ise usun meie koondisesse, mängijatesse ja treenerisse. Küll need resultaadid tulevad. Kui koguaeg vingudad, et keegi mängida ei oska ja kõik on saamatud, siis ei saagi midagi. Tuleb toeatada omasi ka kõige raskematel aegadel mitte ainult siis kui meil kõik kõige paremas korras. Meie jalgpalli tase ei jää mitte üksik mängijate taha, vaid kogu süsteem on mäda ja see kõik hakkab ühest asjast pihta - riigist.
Kuna Türgil on väga paljud mängijad vigastustega väljas ja meil tabelis 0 puntki ja mängime kodus, ning kõik põhi mängijad olemas siis võiks ju punkti kätte saada, aga kindlasti ei tule see kergelt! Ise olen optimist ja loodan Türgi vastu punkti. Kui puntki ei saa, pole see veel maailmalõpp aga oleks tore, ennem talve pausi see punkt kätte saada ja veidikene enesekindlust juurde saada.
Kommentaar
-
Täpselt. Selles mängus tuleb kasutada kiiremaid ja tehnilisemaid ründajaid ja ka kiireid äärepoolikuid. Zenjov tipus ja Oper veits tema all oleks hea minuarust. Lindpere peab kindlasti algkoosseisu kuuluma ja teisel äärel näeks ma hea meelega Purit, eelmise mänguga sisse tulles näitas et ta suudab küll ja vajab lihtsalt rohkem mänguaega. Kink tuleks vahetusest, siis näeks äkki tema teravust kah. Loodame et Rüütli mõtleb nii nagu meiegi!
Kommentaar
-
Jõle targad vennad on siin koos ma vaatan. Te võiks vähem seda manageri vms arvuti peal mängida. Arutelu kui selline on teretulnud, et kes keda paneksAga teeme niimoodi, et unustame ära, et see Eesti jalgpalliringkond nii väikene on ja igaüks oma sõpru-tuttavaid kiidab ja ainult selle emotsiooni pealt siin koosseise paika paneb. Kui siin mõni väidab, et Vunk on mingi eri sitt mees kes isegi Meistriliigas hakkama ei saa ja Voskoboinikov on ka ilgelt koba kohe siis ma ei tea kohe mida öelda. Kui nad on koondises, siis tähendab nad on need keda meil praegu võimalik välja panna on ja ju nad on parimad. See, et kellegile tundub, et tema sõps kuskilt levadiast, florast või kaljust on parem pole mingi näitaja. Lisaks mis algkoosseisu puudutab. Siis oli ju jutt, et mõni mees võibolla pole taastunud. Rüütli on natuke kauem asja juures olnud kui teie ja tema teab mis olukorrad praegu koondises on. Jah taktikaliselt võivad kõik vigu teha. Aga üldises plaanis on meie asi treeneri valikuid usaldada. Pärast võib mõnda meest kritiseerida kes kohta välja ei mänginud (mitte näo järgi) Aga siin arutada, kes PEAKS koondises ja algkoosseisus olema ja siis mingite mõttetute põhjendustega neid väiteid õigustada on ikka eri tase. Fergusonid kõik siin koos.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mädavagla Vaata postitustJõle targad vennad on siin koos ma vaatan. Te võiks vähem seda manageri vms arvuti peal mängida. Arutelu kui selline on teretulnud, et kes keda paneksAga teeme niimoodi, et unustame ära, et see Eesti jalgpalliringkond nii väikene on ja igaüks oma sõpru-tuttavaid kiidab ja ainult selle emotsiooni pealt siin koosseise paika paneb. Kui siin mõni väidab, et Vunk on mingi eri sitt mees kes isegi Meistriliigas hakkama ei saa ja Voskoboinikov on ka ilgelt koba kohe siis ma ei tea kohe mida öelda. Kui nad on koondises, siis tähendab nad on need keda meil praegu võimalik välja panna on ja ju nad on parimad. See, et kellegile tundub, et tema sõps kuskilt levadiast, florast või kaljust on parem pole mingi näitaja. Lisaks mis algkoosseisu puudutab. Siis oli ju jutt, et mõni mees võibolla pole taastunud. Rüütli on natuke kauem asja juures olnud kui teie ja tema teab mis olukorrad praegu koondises on. Jah taktikaliselt võivad kõik vigu teha. Aga üldises plaanis on meie asi treeneri valikuid usaldada. Pärast võib mõnda meest kritiseerida kes kohta välja ei mänginud (mitte näo järgi) Aga siin arutada, kes PEAKS koondises ja algkoosseisus olema ja siis mingite mõttetute põhjendustega neid väiteid õigustada on ikka eri tase. Fergusonid kõik siin koos.
Mul pole tuttavaid koondises ja mina ei oma ka lemmikuid koondises. vaatan asja nagu hetkel mulle tundub, pakun koosseisu mis on minu arust hetke parim. Koondises ei ole ühtegi sitta meest ja ei saagi olla, sest koondis pole selliste jaoks, on paremaid ja kehvemaid ja seda vastavalt hetke vormile. Arvan et ka enamus siin foorumis ei pea manageri mängima et mõelda mis skeemiga nt täna mängida, teame et Türklastel pikad kaitsjad ja sellest ka loogika et ette poole võiks panna kiired ründajad seekord. Ja ma austan väga Sir. Rüütlit ja tema taktikat. Aga foorum ongi selleks et kõik saaks pakkuda oma arvamust ja oma nägemust nt koosseisust Türgi vastu. Kõigil õigus omale arvamusele. tahaks sinugi nägemust näha et mis koosseis võiks sinu arust platsile joosta ja mis skeemiga mängida???
Kommentaar
-
Täpselt nii ongi!
Tyrgil puuduvad p6himehed, meil aga on täiuslik koosseis, me mängime kodus; need peaks olema kolm täiusliku asja mis tagaksid meile vähemalt punkti! Kaotada me täna ei tohi. Peame n6elama! Nad alahindavad meid.
Ise pettusin natukene kui Hispaania mängul ei olnud täistribyynid?! Mida asja nagu? Euroopa meister, ja isegi nemad ei saa publikut staadionile? T6estut jälle sellele, et me pole ikkagi jalgpalli rahvas. Ma arvan et Tyrgiga mängides on tribyynid veel rohkem tyhjad, kuigi nemad on minu meelest palju meeldivad vastane kui spania.
PUNKTID KOJU!
Kommentaar
-
Algselt postitas aanvaller Vaata postitustEuroopa meister, ja isegi nemad ei saa publikut staadionile? T6estut jälle sellele, et me pole ikkagi jalgpalli rahvas. Ma arvan et Tyrgiga mängides on tribyynid veel rohkem tyhjad, kuigi nemad on minu meelest palju meeldivad vastane kui spania.). Ja vastupanuks saad näha 97% kindlat kaotust (Hispaania vastu siis) rõskes ja vihmases ja külmas Eesti sügises. Ja kui halvasti läheb, nagu mul eelmine kord, siis keelatakse kaasa elamine ka ära.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar