Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Türgi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

On jah kallis, ma ise ka imestan, miks ma oma rahakotti selle Eesti jalgaplliga piinan.

Aga üldiselt - unustage ära - ega see 200 krooni rohkem inimesi staadionile too kui praegune 300 (eelmüügist muide oli odavam). Noh 100 inimest tuleks vöibolla rohkem, aga see pole mingi vöit. Ja üleüldse kino on rövedalt kallis, ma küll siukse raha eest kinno ei lähe. Tänapäeval on, kas kino Kosmos vöi kodukino.

Mängust nii palju, et vahetpole mis seis jääb - tuleb nautida seda, mida pakutakse. Ja vöiks ju viigi pakkuda, kellel ikka selle vastu midagi olla saab. Samas ei tasuks paljut oodata, sest tegemist on siiski meeskonnaga, kes mängis EM-finaalturniiril ja teadupoolest löi värava (vöi kaks) vajadusel 90+4 minutil.

Kommentaar

ma tegelikult mõtlesin, et kui inimesed elavad paarides eksole.
      Siis läheb kõik topelt. Veel võib näiteks tuua, kui perel on juba laps, või rohkem. Tahaks ju koos perega välja minna. Tahaks näiteks küljetribüünil headel kohtadel istuda. 500 x n eksole. Pigem istutakse siis kodus teleka taga tagumikku laiaks.

Kommentaar

Kepp going Tarmo!

Kommentaar

Algselt postitas pedro
          Üllatav on ka Lindpere väljajätmine. Vunk ei paista isegi Eesti Meistriliigas absoluutselt millegagi silma. Imelik, et välismaal mängiv mees on varus ja Meistriliigas alles Tallinna Kalevi amatööride vastu 1:1 mänginud mängija on põhis. Vunk peab koondise trennides väga head mängu ikka näitama. Hispaania treener oli just ainsana Lindpere kiitnud eestlastest. Vunk teeb kõvasti tööd küll, kuid selle jaoks on meil Dmitrijev. Vungil pole ei kiirust, tehnikat ega platsinägemist. Mul pole ta vastu midagi, kuid lihtsalt olles eestlane, tahaksin, et meie koondisel läheb hästi ning usun, et Lindpere on palju parem mängija, kui Vunk.
          Esiteks: Vunk on tänases mängus (arvatavasti) parempoolik ja Lindpere sellel positsioonil ei mängi. Võrdlus peaks toimima pigem tasandil Kink vs Vunk ja Lindpere vs Klavan.
          Teiseks: Rüütli läheb Türgi mängule hoopis teistsuguse taktikaga kui Hispaania vastu. Hispaania mängus oli üks ründaja ja see tähendas, et ääred (Kink ja Lindpere) oleks pidanud äärelt palju tõusma ja rünnakut aitama. See taktika ei töötanud, sest rünnakul olid nad nähtamatud ja kaitseski pole nad kõige tugevamad. Türgi vastu minnaks selgelt nelja poolkaitsjaga, kes oskavad kaitsta ja on kõvad võitlejad. Arvatavasti poolkaitseliin väga uljalt üles ei tõuse ning Voskol ja Operil lastakse ees kahekesi vastase kaitsjaid üle mnägida.

Kommentaar

minugi arvamus on ,et võiks lastelegi soodustusi teha.näiteks mu poiss on 6 aastane ja trennis käinud 2 aastat ja kui ma tahaksin temaga mängule minna siis see on 600 kuni 1000 eeku,veidi palju vist.härra karvane propakeeri jalgpalli ka laste seas eriti ,nende keda asi huvitab

Kommentaar

Algselt postitas eika Vaata postitust
              Esiteks: Vunk on tänases mängus (arvatavasti) parempoolik ja Lindpere sellel positsioonil ei mängi. Võrdlus peaks toimima pigem tasandil Kink vs Vunk ja Lindpere vs Klavan.
              Teiseks: Rüütli läheb Türgi mängule hoopis teistsuguse taktikaga kui Hispaania vastu. Hispaania mängus oli üks ründaja ja see tähendas, et ääred (Kink ja Lindpere) oleks pidanud äärelt palju tõusma ja rünnakut aitama. See taktika ei töötanud, sest rünnakul olid nad nähtamatud ja kaitseski pole nad kõige tugevamad. Türgi vastu minnaks selgelt nelja poolkaitsjaga, kes oskavad kaitsta ja on kõvad võitlejad. Arvatavasti poolkaitseliin väga uljalt üles ei tõuse ning Voskol ja Operil lastakse ees kahekesi vastase kaitsjaid üle mnägida.
              Väga õige märkus!!
              FC Shark United

Kommentaar

Tere!Pole ammu siin kirjutanud aga nyyd on selline palve,et kui olen eestist ära kas on vöimalik kusagilt netist seda mängu vaadata.Aidake kes oskab!Aitäh.

Kommentaar

Kohe peagi hakkan Tallinna poole liikuma, mind rahuldav ainult võit, aga punkt oleks ka tore. Usun Eesti võitu!

Kommentaar

Kui joppab, siis ehk saad siit pildi ette http://www.myp2p.eu/broadcast.php?ma...66&part=sports
                    “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Ma nagu alati loodan parimat, aga kardan halvimat!
                      The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                      If you're good at something, never do it for free - See above.
                      I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Eesti võidab 3:1

Kommentaar

Algselt postitas rallikas Vaata postitust
                          Eesti võidab 3:1
                          Operi esimene kübaratrikk koondises tulemas siis vist.
                          The only sensible way to live in this world is without rules! - The Joker.
                          If you're good at something, never do it for free - See above.
                          I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger - See above.

Kommentaar

Algselt postitas Ch1ller666 Vaata postitust
                            Operi esimene kübaratrikk koondises tulemas siis vist.
                            mkm, ühe lööb bärengrub:P

Kommentaar

Algselt postitas mara Vaata postitust
                              kas on vöimalik kusagilt netist seda mängu vaadata
                              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

muide vene v6itis soomet 3-0 just l6ppes mäng

Kommentaar

Working...
                                X