Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

tooliga viskaja kohtuasi e. sootuks süüta kukkus tulle

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Poborsky

Aitäh, Indrek.
    Kas ma sain õigesti aru, et prillidega poiss Sander viidi staadionilt ära sellepärast, et Rootsi Kunn viskas kuskile õllepurgile ning ei võtnud süüd omaks.

Nii ma ütlesin, pole selles küll 100% kindel, aga järgmine päev nii räägiti nii. Et seda ei kuulnud otseallikast, siis ei tea täpselt. Aga nii kuulsin.

Samas ei pruukinud Rootsi Kunn seda ise teada, et sellepärast. Võis arvata ka, et minu plasttopsi pärast (algul kartsin seda ise ka, sellepärast sinna seletama läksingi).
    memer of Gaskoff fan club

Kommentaar

Maarek, haldusmenetluses ei anta riigipoolset esindajat.

Kommentaar

- - -
        Maarek, haldusmenetluses ei anta riigipoolset esindajat.
        - - -

Mingi võimalus tasuta õigusabiks siiski on...

Halduskohtumenetluse seadustiku § 14 lg 5 ütleb:"Protsessiosaline võib halduskohtus asja ajada isiklikult või esindaja kaudu. Esindusele kohaldatakse tsiviilkohtumenetluse sätteid, arvestades käesoleva seadustikuga sätestatud erisusi."

Tsiviilkohtumenetluse seadustiku § 59 lg 1 ütleb:"Kohtul on õigus vabastada füüsiline isik täielikult või osaliselt õigusabi eest tasumisest ja kanda advokaadikulud riigi arvele, kui ta leiab, et isik on maksejõuetu."

Kommentaar

Teen ettepaneku kirjutada enda nimi kes on nõus kohtus Matise kaitseks tunnistama ja kes elavad Tallinnas ja saavad kohtusse tulla.
          1.Tarmo Kruusimäe
          Jalgpallihaigla liige.

Kommentaar

Orginally posted by kojamees

Teen ettepaneku kirjutada enda nimi kes on nõus kohtus Matise kaitseks tunnistama ja kes elavad Tallinnas ja saavad kohtusse tulla.
            1.Tarmo Kruusimäe
            Aga ise peab olema näinud, et süüta on süüta, kuna kui niisama läheb see kes n2inud pole siis võib suurema jama kaela tõmmata...

Kommentaar

Mina ka

Ka kolmteist on nõus kohtusse tunnistajaks tulema.
              Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Nägin asja enam-vähem lähedalt. Peaaegu kaines olekus kusjuures isegi. Ja kui omadele on vaja appi tulla, siis ikka tulen. Nii et Miq ka tuleks.
                Jube Tige Kala

Kommentaar

Tanielo ja KOJAMEES olgem ikka sõbrad edasi.
                  Mina kahjuks ei saa tunnistada, sest seda kohta ma kahjuks ei näinud. Jürgen
                  Jalgpallihaigla liige NR. 69

Kommentaar

Mina oleks kindlasti käpp, sest nägin kindlalt, et asjas süüdistatav ei olnud asjas süüdi.
                    Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

Üldiselt on nii et, ... Ma ei näinud et Matis ei visanud, ei tea üldse milline see Matis oli üldse. Ma nägin, kuidas keegi teine viskas. Seega lükataks mu sõna kohtus ümber (ja süüdistataks kuriteo varjamises kui juba kriminaalsüüdistus on).

Sama punkt kehtib ka paljudele teistele, kes juba sõna on andnud .

Kommentaar

Tanielo, ajad natuke segamini haldusmenetluse ja halduskohtumenetluse. Riigiasutuste ( nagu politsei, keskkonnaasutused, maksuamet) poolt määratavad karistused(rahatrahvid) on haldusmenetlus, seal võib esindaja juures olla, kuid riigi poolt ei anta. Selle halduskaristuse võib edasi kaevata halduskohtusse (halduskohtumenetlus) ning seal loomulikult võib riik esindaja kulud kinni maksta.

Kommentaar

... mina, Ivar ja väike Tom on ka nõus tulema seda enam et nägime 100% et Matis ei visanud.
                          (P:S: ETV mustas materjalis antud kohta filmitud ei oldud, ja kahjuks ka ise ei fikseerinud seda momenti kaameraga mis kaasas oli , küll aga muud olustikku).
                          Matiasele määratakse paragrafid haldusseadus rikkumiste alusel ja menetlus on Neljapäeval, 22.11. Lootsi tn.
                          Tunnistajate kaasamise kohta annan täpsemat infot tänase päeva jooksul siinsamas et kuidas ja kui palju ja millal meid vaja läheb...
                          RummaBastards!

Kommentaar

KORJANDUS!!!

Meie "kriminaalile" on leitud advokaat ja see läheb maksma umbkaudu 3000.-. Kohus peaks homme olema. Oleks tore, kui kõik kes saavad annavad oma panuse selle vaese mehe heaks, kes täiesti ilma asjata omale suure jama võib kaela saada. Konto numbrit ei oska praegu kahjuks anda, sest PaPa ei teadnud ise ka veel seda.
                            Kellel asja vastu huvi, oleks mõtet ühendust võtta PaPaga.
                            Loodame halvimast parimat!!!!!!
                            Piraaja - Lõuna-Ameerika jõgede röövkala karpkalaliste seltsist. Pikkus kuni 35cm. Keha kõrge ja külgedelt lame. Osal piraajadel on rasvauim. Piraajad elavad parves. Nad on väga aplad, harilikult toituvad kaladest. Vere lõhna haistes võivad hulgakesi kallale tungida jõge läbivale haavatud imetajale ja ohustada isegi inimest. Nõelteravate hammastaega rebivad nad ohvri kehast tükke.

Kommentaar

kõik kes nägid mingu siis homme kohtusse Matist kaitsma
                              Pärtel Tomberg

isePankur.ee - Inimeselt inimesele
                              http://www.isepankur.ee
                              info@isepankur.ee

Kommentaar

Kõigepealt seda, ma ei usu ,et Matis süüdi tunnistatakse. Kui mentidel kindlaid süütõendeid ei ole ja neil ju tegelikult ka neid pole ,meie ju teame seda siis kukub süüdists läbi.
                                Arvestage ,et ka valetunnistuse andmine on karistatav .Tean kes tegelikult tooli viskas ja ütlen siin kõigile niiöelda korralikele,et ärge kraaksuge jaärge kujutage siin endast mingeid korralikkuse jüngreid. Keegi ei tea veel ,mis elu võib ette tuua ja millega mõni meist võib kunagi veel hakkama saada. Mina isiklikult mõistan samaväärselt hukka ka seda,kes tribüünil istudes ja midagi näost sisse ajades, jätab lahkudes maha hunniku prahti.
                                Keegi peab tema järel seda koristama. Kusjuures prükkar pole mingi käteta invaliid,kes ei suuda enda järgi koristada.
                                Tooliviskaja teab ise ,et tegi valesti ja olen kindel,et Matisele ta liiga teha ei lase. Ja lõppude-lõpuks selle ühe sitase tooli pärast ei muutu siin ilmas midagi.
                                Ja ärge hakake olekseid loopima ,see on mõttetu.
                                Vigadest tuleb lihtsalt õppust võtta.
                                FCF Forever

Kommentaar

Working...
                                X