Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Makedoonia

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti - Makedoonia\'

Algselt postitas alecoq1

Algselt postitas eriklt

Algselt postitas gamer

Algselt postitas eriklt

krd kyll mai saa aru miks te arvate et kink ja purje on paremad kui ntx teever ja neemelo, see et nad löövad eesti liigas väravaid ei näita mitte sittagi, las lähevad ka rootsi, ma olen kindel et nad on 100 korda hullemad.
    Hetkel on nad paremad, kuna Teever ja Neemelo pole Rootsis millegagi hiilanud (nüüd Neemelo kah siin tagasi, kui Teever varsti kõmmutama ei hakka, juhtub temaga vast sama).
    Teever ja Neemelo pole hiilanud, aga kas sa arvad et Purje ja Kink hiilgaksid w?
    Mina arvan et hiilgaksid 5x rohkem kui Neemelo ja Teever on jõudnud \"hiilata\".
    Ma ei oleks selles nii kindel
    Koondise põhimängija

Kommentaar

no on nagu on, aga is eelistaks küll rohkem vormis olevaid mehi näha kui kogenumaid alavormis mehi. ja üleüldse kuidas noored ikka kogemusi saavad kui mitte mängides?

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN

Lennat on ikka ülioptimistlik!!:P Kohe kaks null ja puha. Klavan nüüd küll vaevalt ,et ründesse tormab tehniliste ja kiirete Makedoonlaste vastu Kui Oper ei mängi siis kaotamre kiiruses ja ka kaitses ,sest Opi teeb alati ka musta tööd.Neemelo pole praegu mingis vormis.Need mõned väravad siis Eestis ei näita sittagi.
        Haavistu ja Gussev ei saa kohe kindlasti platsile ja milleks nad üldse praegu koondiisse kutsuti. Teever on ka rootsis paras möku olnud-praktiliselt vist 0 väravat sel hooajal.
        Purjet või Kinki võiks ennem proovida ,kui neid Fanera mehi. Pihuvillemeid on nimekirjas teisigi!!
        Jelle teab mis teeb. Kink mängis algul ka U-21 koondises, kuid varsti teda enam sinna ei kutsutud. Miks?? No mänguoskuses asi olla ei saa... Järelikult on poisi suhtumine lihtsalt sitt. Mida näitas ka Levadia-Tuleviku mäng, kus mölises Zelinskiga. Meie koondise üks tugevamaid külgi on hea meeskonnamäng ja-vaim. Me mängime alati meeskonnana ja kõik teevad selleks ka tööd. Ja koondisesse pole vaja mingit nolki, kes platsil isetseb ja sõimab meeskonna kaaslasi. See viiks kogu meeskonnavaimu alla ja muudaks Eesti kergesti haavatavaks. Haavistu, Gussev ja Reinumäe on näidanud, et nemad töötavad meeskonna heaks ja on seepärast ka koondises. Neemelo ja Reimi mänguoskustes ning mängusuhtumist teame juba kõik. Nemad võitlevad alati lõpuni. Seepärast arvan ka, et ei ole ilus seepärast neid kohe mingi idioodi poolt kohe pihuvillemiteks nimetada.... Aitäh

Kommentaar

„Ja koondisesse pole vaja mingit nolki, kes platsil isetseb ja sõimab meeskonna kaaslasi” / c/mehis

Sa mitte kunagi jalgpalli mänginud (mängud sõbradega õues ei tule arvesse) ning sul pole teada et sama juhtub (MEESKONNADES KUS VÄHESEGA MITTE RAHULDUVAD) igal mängul, igal trennil.

“Haavistu, Gussev ja Reinumäe on näidanud, et nemad töötavad meeskonna heaks ja on seepärast ka koondises” / c/mehis

Kui pallur tormab väljakul keelt näidates see ei tähenda, et ta “töötab meeskonna heaks”.

“Seepärast arvan ka, et ei ole ilus seepärast neid kohe mingi idioodi poolt kohe pihuvillemiteks nimetada.... “ / c/mehis

Su ideaal: meie pallurid jooksevad vaikides väljakul, paluvad vabandust vigu pärast ning alati võidavad. Nii ei saa !!!

Kui meeskond pürgib võita siis meeskond vajab palluri (ning treenere ka) kel on võitlejapsühholoogia: Kink, Kallimulin,Lindpere,Borissov, Dõmov, Gruznov jne.

Kommentaar

Algselt postitas lennat

Algselt postitas lennat

Eesti koondis: Artur Kotenko, Enar Jääger, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Dmitri Kruglov, Aleksandr Dmitrijev, Joel Lindpere, Konstantin Vasiljev, Ragnar Klavan, Tarmo Neemelo, Kristen Viikmäe.
            Vahetusmehed: Mart Poom, Martin Reim, Aivar Anniste, Alo Bärengrub, Kert Haavistu, Sergei Terehhov, Ingemar Teever, Andrei Sidorenkov, Ats Purje, Vjatšeslav Zahovaiko, Sergei Lepmets.
            Jelle valitud koosseis:

Kert Haavistu (18.01.1980) - FC TVMK Tallinn 44/-
            Ott Reinumäe (20.04.1984) – FC Flora Tallinn 25/-
            Sergei Terehhov (18.04.1975) - Šinnik Jaroslavl (RUS) 85/5
            palun öelge et ma näen und!!!!!!!!

alles nüüd nägin kes on meil koondises...minge tead kõik perse..jelle mine ka perse!!!

see on idiootsus et purjet pole ELAGU EESTI JALGPALL

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Algselt postitas lennat

Algselt postitas lennat

Eesti koondis: Artur Kotenko, Enar Jääger, Andrei Stepanov, Raio Piiroja, Dmitri Kruglov, Aleksandr Dmitrijev, Joel Lindpere, Konstantin Vasiljev, Ragnar Klavan, Tarmo Neemelo, Kristen Viikmäe.
              Vahetusmehed: Mart Poom, Martin Reim, Aivar Anniste, Alo Bärengrub, Kert Haavistu, Sergei Terehhov, Ingemar Teever, Andrei Sidorenkov, Ats Purje, Vjatšeslav Zahovaiko, Sergei Lepmets.
              Jelle valitud koosseis:

alles nüüd nägin kes on meil koondises...minge tead kõik perse..jelle mine ka perse!!!

Mis sul Reinu Oti vastu on, pihuvillem?

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Algselt postitas lennat

Algselt postitas lennat

Jelle valitud koosseis:

Mis sul Reinu Oti vastu on, pihuvillem?
                vatsu polegi midagi aga kui purjele eelistatakse selliseid lonte siis ajab vihale küll ikka...jelle kas sa kristalit tagasi ei taha kutsuda?

Kommentaar

ühe mängu põhjal ei saa teha selliseid järeldusi, et vahetada välja koondise ründeliin

Kommentaar

tegelt mind ei üllata et sellised pühapäeva pinkupidajad koondisse saavad ja purje ning veel mõni välja jäävad nagu on see old Eesti koondise komplekteerimises viimased 14 aastat kuskil, nagu üks endine Eesti koondise peatreener mulle ütles sellepeale et koondise valiku teevad vastavad inimesed (inimene) ning et peatreeneril väga palju öelda polegi, huvitav kes ütleb kes peaks kohe kindlatsi koondisse kuuluma?

Kommentaar

tegelt mind ei üllata et sellised pühapäeva pinkupidajad koondisse saavad ja purje ning veel mõni välja jäävad nagu on see old Eesti koondise komplekteerimises viimased 14 aastat kuskil, nagu üks endine Eesti koondise peatreener mulle ütles sellepeale et koondise valiku teevad vastavad inimesed (inimene) ning et peatreeneril väga palju öelda polegi, huvitav kes ütleb kes peaks kohe kindlatsi koondisse kuuluma?
                      Äkki aitab ka juba sellest kägisemisest iga viimase kui koondise teema all, eriti kui sul midagi uut peale avalduste \"Pohlak on loll ja Jelle mingu p..se\" öelda ei ole. Üleüldse, soovitaks kõigil Pohlak-koostab-koondist-jutuga meestel korraks natuke peaga, mitte p..sega mõelda ka - miks peaks Jelle kui läbinisti euroopaliku jalgpallikultuuriga maalt pärit treener (või üldse ükski tõsiselt võetav treener for that matter) töötama koondise juures, kus keegi talle pidevalt midagi sellist dikteerib? Temasugune mees leiaks kahtlemata head tööd ka Hollandis, aga näe, loll tuli hoopis siia ja nüüd laseb endale juba mitmendat aastat mängijate valikul pähe istuda. Teadis abitreenerina juba aastaid, et peatreener pole oma valikutes vaba, aga ikka võttis ameti vastu ja pikendas veel lepingutki. On loogiline või?

Ja Stas, kui mees ei lõuga väljakul teiste (või treener platsi äärest mängijate) peale, siis järelikult tal ei ole võitjaloomust ja võitlustahet? Hea loogika. Ja ma kohe huviga ootaks näiteid koondistest või klubidest, kus üksteise sõimamine ja isetsemine on igapäevane ning seejuures saavutatakse häid tulemusi. Just professionaalsel tasemel - see, mida sina kirjeldad, kuulub täpselt sellesama õuevuti ja neljanda liiga mängude juurde (nothing personal, neljanda liiga mehed ). Sul on täiesti õigus, et võitlustahe ja kirglik suhtumine on ülitähtis ning ma ei kahtlegi, et Kingil või Gruznovil sellest puudu tuleks - aga kindlasti on seda ka teistel koondise meestel, lihtsalt see väljendub erinevates vormides, mitte ainult üksteise peale karjumise või klubi inventari jalaga peksmise teel.
                      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

„kui mees ei lõuga väljakul teiste (või treener platsi äärest mängijate) peale, siis järelikult tal ei ole võitjaloomust ja võitlustahet? Hea loogika” / c/ VINCENT

Jama. Mitte mu, vaid su loogika.

“Ja ma kohe huviga ootaks näiteid koondistest või klubidest, kus üksteise sõimamine ja isetsemine on igapäevane ning seejuures saavutatakse häid tulemusi” / c/ VINCENT

Nagu MEHIS, sa mitte kunagi jalgpalli mänginud (õuevuti ei tule arvesse) ning sul pole teada mis juhtub (kordan uuesti-MEESKONNADES KUS VÄHESEGA MITTE RAHULDUVAD) riietusruumis ning trennidel.
                        P.S. “Meeskonnad kus vähesega rahulduvad” all ma mõtlen näiteks meie noortekoonidised.

“Sul on täiesti õigus, et võitlustahe ja kirglik suhtumine on ülitähtis ning ma ei kahtlegi, et Kingil või Gruznovil sellest puudu tuleks - aga kindlasti on seda ka teistel koondise meestel, lihtsalt see väljendub erinevates vormides, mitte ainult üksteise peale karjumise või klubi inventari jalaga peksmise teel” / c/ VINCENT

Na ei näinud meeskonda kus kõik 11 pallurit karjuvad üksteise peale või peksavad klubi inventari jalaga kogu mängu läbi. Meeskonnas olevad vaevalt paar sellised mehed; teised jooksevad vaikides ning ma ei tea mis on nendel hingel.

Sa mitte kunagi jalgpalli mänginud ning sul pole teada, et mõned pallurid (ning treenerid ka) rahustavad enda karjumise abil. Kui sa ei usu mind-küsi jalgpalluritest (vaid mitte palluritest kes mängivad sinuga õues)

Kommentaar

Kui mängija või treener peab ennast rahustama karjumise abil, on tal närvid p..ses, muud midagi. Esiteks riietusruum ja trenn on üks asi, mäng midagi hoopis muud. Samuti on väga suur vahe lihtsalt karjumisel või teiste peale karjumisel, eks ole. Kui kellegi meelest peabki vutti mängima räusates ja üksteist sõimates, siis no olgu. Aga minu meelest mitte.
                          Kuid üldiselt ma saan aru, et astusin jälle sama vana reha otsa, asudes vaidlema inimesega, kes väidab midagi ning siis ütleb \"ma ei ole midagi sellist öelnud\". Peace minu poolt, me oleme mingites olulistes asjades lihtsalt ikka väga erinevatel arvamustel. Kultuurilised lahknevused, võiks vist ilma igasuguse irooniata öelda .
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Milleks üldse vaieldakse siin teemas selle üle, et praegu on sobiv aeg uusi mehi koondises katsetada? Selleks on sõprusmängud siiski ju! Valikmängud tuleb mängida kindla ja end juba tõestanud koosseisuga. Kas ei ole loogiline?
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

zaz\'iga täiesti nõus

Kommentaar

Algselt postitas zaz

Milleks üldse vaieldakse siin teemas selle üle, et praegu on sobiv aeg uusi mehi koondises katsetada? Selleks on sõprusmängud siiski ju! Valikmängud tuleb mängida kindla ja end juba tõestanud koosseisuga. Kas ei ole loogiline?
                                Oleks loogiline, kui peatreener sõprusmängudes natukenegi katsetaks. Aga...
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X