Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Venemaa-Eesti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

MTÜ Fännklubi Viies Sektor teatab !

Jalgpallifännide reis marsruudil Tallinn-Peterburg-Tallinn väljasõiduga
    10. okt. kell 7.00 toimub 100%-liselt kuna planeeritud reisijate arv on täis.
    Täiendavalt on meil võimalus juurde võtta piiratud kogus jalgpallisõpru. Tavaviisa saab meie kaudu vormistada hiljemalt 25. sept. ning samal päeval sulgeme ka hotelli soovijate nimekirja.

Kontakttelefon 52 14 160 , 583 44 606 või e-post taskupudel@hot.ee
    FCF Forever

Kommentaar

metroo kaart kah

wikitravel
      GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
      GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
      (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

See bona reis jääb suure tõenäosusega ära kuna täna õhtuks on seal ainult 17 jalkafänni bronni teinud. Sellest muidugi väga kahju.
        Soovitan neil 17 inimesel kas ruttu registreerida ennast JH säästureisile, sest kuuldavasti ka neil on buss üsna täis või siis registreerida ennast Viieda Sektori reisile kus on ka veel mõned vabad kohad
        PS. Esmaspäeval kell 13.00 läheb Viienda Sektori nimekiri lukku.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
          Viru Matkad Toompuiestee 21 teeb jalkafännidele 390.- koos kindlustusega. Parool on "jalkafänn"
          Mul tuttav käis seal,tema sõnul on info vale,390 pidi viisa olema halli passi omanikele.Mingist paroolist ei tahetud kuuldagi.
          Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
            Mul tuttav käis seal,tema sõnul on info vale,390 pidi viisa olema halli passi omanikele.Mingist paroolist ei tahetud kuuldagi.
            Mina ja mu 2 söpra käisime reedel köik erinevatel aegadel ning siniste passidega oli 390 näost kogu lugu(parool sobis kah),kuigi see kontor vöi ehk siis toaurgas oli küll selline,et ei kannata kriitikat,loodetavasti ei saa passide tagasisaamisega ka mingeid liisunguid kaela...

Kommentaar

Algselt postitas kallas Vaata postitust
              Mina ja mu 2 söpra käisime reedel köik erinevatel aegadel ning siniste passidega oli 390 näost kogu lugu(parool sobis kah),kuigi see kontor vöi ehk siis toaurgas oli küll selline,et ei kannata kriitikat,loodetavasti ei saa passide tagasisaamisega ka mingeid liisunguid kaela...
              Ei tea siis,ehk oli vale koht......aga jah,ega see Sputniku reisibüroo pole kah eriti usaldust tekitav koht,samasugune urgas kus mingeid ankeete ei ole,on vaid pastakaga täis kirjutatud suur kaustik,kuhu andmed ja vastused üles kirjutatakse.Reisi igatahes selle büroo kaudu küll ei julgeks oganiseerida.
              Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas Sen Vaata postitust
                See bona reis jääb suure tõenäosusega ära kuna täna õhtuks on seal ainult 17 jalkafänni bronni teinud.
                ...huvitav, miks ma küll ei imesta... minu teada ei ole nad vist ühtegi väljakuulutet jalkareisi suutnud ära müüa/orgunnida
                RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                  MTÜ Fännklubi Viies Sektor teatab !

Jalgpallifännide reis marsruudil Tallinn-Peterburg-Tallinn väljasõiduga
                  10. okt. kell 7.00 toimub 100%-liselt kuna planeeritud reisijate arv on täis.
                  Täiendavalt on meil võimalus juurde võtta piiratud kogus jalgpallisõpru. Tavaviisa saab meie kaudu vormistada hiljemalt 25. sept. ning samal päeval sulgeme ka hotelli soovijate nimekirja.

Kontakttelefon 52 14 160 , 583 44 606 või e-post taskupudel@hot.ee
                  ..hoidke mulle 4..5 kohta,esmaspäeval ütlen lõpliku endapoolsete tulijate arvu !
                  RummaBastards!

Kommentaar

Venemaa koondis mängudeks Iisraeli ja Eestiga:

väravavahid: Igor Akinfejev (CSKA Moskva), Dmitri Borodin (Torpeedo), Vjatšeslav Malafejev (Zeniit);
                    kaitsjad: Sergei Ignaševitš, Aleksei Berezutski, Vassili Berezutski (kõik CSKA Moskva),
                    Aleksandr Anjukov (Zeniit), Denis Kolodin (Dinamo Moskva), Vadim Jevsejev (Lokomotiiv);
                    poolkaitsjad: Dinijar Biljaletdinov, Marat Izmailov, Dmitri Loskov (kõik Lokomotiiv), Jevgeni Aldonin, Juri Žirkov (mõlemad CSKA), Igor Semšov, Aleksei Smertin (mõlemad Dinamo Moskva), Jegor Titov (Spartak), Vladislav Radimov (Zeniit);
                    ründajad: Andrei Aršavin, Aleksandr Keržakov (mõlemad Zeniit), Roman Pavljutšenko (Spartak), Dmitri Sõtšov (Lokomotiiv), Pavel Pogrebnjak (Tom Tomsk), Ivan Saenko (Nürnberg).
                    armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Ainult 1 välismaal mängiv pallur
                      Algselt postitas budulojus
                      kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

Esialgu on nimekirjas kolm Zeniidi mängijat ja see tõstab kindlasti kohaliku publiku huvi aga enivei müüakse staadion välja.
                        FCF Forever

Kommentaar

Algselt postitas ROOTSI KUNN Vaata postitust
                          Esialgu on nimekirjas kolm Zeniidi mängijat ja see tõstab kindlasti kohaliku publiku huvi aga enivei müüakse staadion välja.
                          Kas neid pole mitte 5 ?
                          Algselt postitas budulojus
                          kle kui üks vend on pätt ei tähenda et ka teine on.võrdle kasvõi vendasi Uuspõlde

Kommentaar

kiiruga vaadates oli kolm
                            FCF Forever

Kommentaar

Piiterisse tulijatele veel väike välkteade
                              leidsin netist sellise reisibüroo http://www.leontravel.ee/viisa_est.html ,asub aadressil Lai 7 Vene saatkonna vastas, kes suudab veel homme 27.09 hommikul kella 9.00-ni vastu võtta tavalisi odava Venemaa viisa taotlusi, hind 410 kr, mille pidi kätte saama 10 oktoobri päeva jooksul. Kes homseks ei jõua saab vähemalt 6 tööpäeva enne ärasõitu tellida kiirviisa samast büroost hind 720 kr. Uurisin päris mitmetest reisibüroodest kiirviisa hindasid ja see oli konkurentsitult kõige odavam

Kommentaar

Kellaaeg siis ka lõpuks paika pandud.
                                19.00 kohaliku aja järgi (kell 18.00 Eesti aja järgi).

Kommentaar

Working...
                                X